Netikėtas pralaimėjimas Ispanijos čempionato ketvirtfinalyje kainuos postą „Caja Laboral“ vyriausiajam treneriui Žanui Tabakui
Netikėtas pralaimėjimas Ispanijos čempionato ketvirtfinalyje kainuos postą „Caja Laboral“ vyriausiajam treneriui Žanui Tabakui
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Itin nesėkmingai sezoną baigusi Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipa vasarą bus atnaujinta iš pagrindų. 

Baskų klubo vadovai liko itin nusivylę komandos pralaimėjimu Ispanijos čempionato ketvirtfinalio serijoje ir vasarą ketina atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Žanu Tabaku bei keturiais krepšininkais. 

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad Vitorijos klubas nepratęs sutarčių su Milko ir Nemanja Bjelicomis ir Omaru Cooku. Naujos komandos bus ieškoma ir galiojantį kontraktą su klubu vis dar turinčiam lenkui Maciejui Lampei

Cooką Vitorijos ekipos pakeis 184 cm ūgio amerikietis Walteris Hodge'as. sutartis su įžaidėju buvo sudaryta dar praėjusią savaitę.

„Laboral Kutxa“ ekipa 57:56 laimėjo pirmąsias Ispanijos čempionato ketvirtfinalio serijos rungtynes, tačiau per likusius du mačus turėjo pripažinti Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ pranašumą ir baigė pasirodymą pirmenybėse. 

Vitorijos ekipa šį sezoną pradėjo itin prastai, pralaimėdama pirmąsias šešerias iš septynerių Eurolygos rungtynių. Tačiau gruodį klubas atsisveikino su strategu iš Serbijos Duško Ivanovičiumi, o jį pakeitęs kroatas Tabakas išvedė baskus ne tik į „Top 16“ etapą, bet ir į Eurolygos ketvirtfinalį. 

Vis dėlto po fiasko Ispanijos pirmenybėse, daug pagyrų šį sezoną sulaukęs strategas bus priverstas apleisti postą. 

Komentarai:
Anonimas
beonasket zaidejai, viskas tuom pasakyta
2013-05-31
+2
Atsakyti
saldytuviu g.25
Fiasko tikrai viska apibudina.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-31
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.