Udonis Haslemas prasižengia prieš Emanuelį Ginobilį Nuotr.: AP – Scanpix
LeBronas Jamesas sulaukia sveikinimų sėkmingai pabaigus ataką Nuotr.: Reuters – Scanpix
LeBroną Jamesą vienu metu bando stabdyti net trys „Spurs“ žaidėjai Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBronas Jamesas bando įveikti Danny Greeno gynybą Nuotr.: AP – Scanpix
Timas Duncanas Grumiasi su Udonio Haslemu Nuotr.: Reuters-Scanpix
Udonis Haslemas prasižengia prieš Emanuelį Ginobilį Nuotr.: AP – Scanpix
LeBronas Jamesas sulaukia sveikinimų sėkmingai pabaigus ataką Nuotr.: Reuters – Scanpix
LeBroną Jamesą vienu metu bando stabdyti net trys „Spurs“ žaidėjai Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBronas Jamesas bando įveikti Danny Greeno gynybą Nuotr.: AP – Scanpix
Timas Duncanas Grumiasi su Udonio Haslemu Nuotr.: Reuters-Scanpix

Tony Parkeris krito, kėlėsi, apgavo LeBroną Jamesą ir spėjo išmesti kamuolį vos prieš nuaidint 24 sekundžių sirenai. Taiklus prancūzo metimas lėmė San Antonijaus „Spurs“ pergalę pirmose NBA finalo serijos rungtynėse.

„Spurs“ išvykoje 92:88 (23:24, 26:28, 20:20, 23:16) įveikė Majamio „Heat“ ir perėmė iš pastarosios namų aikštės pranašumą.

Svečiams pirmaujant vos dviem taškais, Parkeris paskutinėje atakoje vos nesuklydo, kai kluptelėjo ant parketo. Tačiau išsaugojęs kamuolį, jis metė ištiksėjus 24 sekundžių atakos laikui ir kamuolys, atsimušęs į lentą, skrodė tinklelį.

„Heat“ atakai po šio metimo liko vos 5,2 sekundės.

Teisėjai epizodą peržiūrėjo per televizorių, bet net pakartojime nebuvo aiškiai matyti, ar „Spurs“ įžaidėjas spėjo laiku išmesti kamuolį. Galiausiai buvo įsitikinta, kad kamuolys piršto galiukus paliko iki atakos pabaigos likus 0,1 sek.

Rungtynių žaidėjas
Tim  Duncan
PTS 20 | REB 14 | AS 4 | BS 3
„Galvojau, kad reikia tiesiog išmesti kamuolį link krepšio. Kritau, reikėjo išsaugoti kamuolį, ir tada bent išmesti“, – lemiamą epizodą komentavo Parkeris.

„Spurs“, laikyta šios dvikovos autsaidere, penktą kartą klubo istorijoje laimėjo pirmąsias NBA finalo serijos rungtynes. Šiemet atkrintamosiose varžybose San Antonijaus krepšininkai per 15 rungtynių laimėjo net 13 kartų.

„Heat“ paskutinėje atakoje pasirinko variantą atakuoti iš po krepšio, tačiau Dwyane'o Wade'o metimas, kaip ir daugelis kitų „Heat“ metimų ketvirtajame kėlinyje, tikslo nepasiekė.

Majamio krepšininkai paskutiniame ketvirtyje pataikė tik 5/18 metimų ir suklydo net 5 kartus. „Spurs“ per visas rungtynes padarė tik 4 klaidas.

Sugriuvęs „Heat“ žaidimas ir fantastiškas Parkerio metimas užgožė Jameso pasirodymą. Naudingiausias lygos krepšininkas atliko trigubą dublį (18 taškų, 18 atkovotų kamuolių, 10 rezultatyvių perdavimų), o mačo pabaigoje ėmėsi dengti Parkerį.

Beveik išprovokavęs prancūzo klaidą, Jamesas galiausiai tik stebėjo, kaip kur kas žemesnio varžovo metimas atėmė iš jo komandos pergalę.

Pagal daugiausiai atkrintamosiose atliktus trigubus dublius Jamesas (10) su Rajonu Rondo ir Larry Birdu dalijasi trečią vietą. Pirmoje pozicijoje tvirtai žengia Magicas Johnsonas (30), antroje – Jasonas Kiddas (11).

Antrosios serijos rungtynės naktį iš sekmadienio į pirmadienį vėl vyks Majamyje.

„Heat“: LeBronas Jamesas 18 (18 atk. kam., 10 rez. perd.), Dwyane'as Wade'as 17, Chrisas Boshas 13 (0/4 trit.), Ray Allenas 13, Mario Chalmersas 8.

„Spurs“: Tony Parkeris 21, Timas Duncanas 20 (14 atk. kam., 3 blk.), Emanuelis Ginobili 13, Danielis Greenas 12 (4/9 trit.).

Pergalingas Parkerio metimas:

http://www.youtube.com/watch?v=UFUh4toTS5k

Rungtynių santrauka:

http://www.youtube.com/watch?v=HL1wCB7EV98

Gražiausi rungtynių epizodai:

http://www.youtube.com/watch?v=t5g_ddtyTVs

Komentarai:
Lebrono post game interviu tai lolinis toks biski.

anyway, kai pagalvoji, duncanas rimta pareiskima i koki septintuka, jei ne penketa, geriausiu turetu laimint si finala
2013-06-07
+16
Atsakyti
Magelano_ParadoksasBEERLOVERŠaunuoliai SPURSBig O sužaidė tikrai nuostabiai savo metais rinkdamas trigubus dublius kap grybus miški :) amazing tiems laikams pasai po lenta stovintiems laisviems ar beveik laisviems komandos draugams "kaip ant lėkštutės" po kurių belikdavo tik pelnyti taškus, atkovojami kamuoliai, nustumiant ne tik varžovus bet ir cincinaciečius (bendraklubius) ar rėkiant "traukis, vėpla, tas kamuolys mano" ar tiesiog pasiimant kamuolį, kai visus galimus dėl jo kovotojus iš kitos komandos jau atitvėrė komandos draugai, bei pelnomi taškai metant 19 kart į krepšį (na gerai, jei tiksliai tai 18,9) ir pataikant 9 (ok 9,1, jei tau tas kažką keičia) t.y. tik tris sezonus per visą 14 metų karjerą mesti 50 ar daugiau procentų taiklumu. OK jis gynėjas, jei neprasiveržia arčiau tai meta iš toliau tai tampa natūralu, kad rečiau pataiko, net Micheal Jordan irgi sužaidė panašų kiekį sezonų - 13 (jei neįtraukt 86, kai dėl traumos sužaidė 18 ir 95, kai po pirmojo sugrįžimo sužaidė reg sezone 17 rungtynių) ir per juos net 6 kartus taiklumas viršijo 50proc.štai dėl ko Big O turi 181 tribubą dublį reg.sezone ir pirmauja pagal tai per visą lygos istoriją. PO? jis ten tesužadė 86 rungtynes: iki persikėlimo į Milvokį jis su Cincinačiu 4kart iš šešių gavo pirmam raunde (iš jų tris kart 0:4) užsiraudamas ant Bos su Bill Russell ar Filadelfios su W.Chamb.1971 vos 14 rungtynių ir jie jau žiūrėk čempionai Milvokio briedžiai su dar jaunu Lew Alcindor, kuriam Oskaras kiša pasus (po 9,5 per Finalus), bet dėl kurio negali atkovoti kamuolių (būsimasis Kareem'as tų metų finaluose jų renka po 18,5, kas yra trečias rezultatas visų Finalų MVP istorijoje) taigi net 23,5 taško, metamo kaip jam aukštu 52proc taiklumu to meto finaluose jam neduoda Finalų MVP. Kas be ko jis neturi ir nei vieno trigubo dublio finaluose (nei '71, nei, juolab jam pasenus 1974) o iš viso per PO jis turi surinkęs tik 8 trigubus dublius dėl jau minėtos paprasčiausios priežasties: nes jis ten buvo retas svečias ir tai dažiausiai tik iki tol, kol pasibaigia pirmo rato varžybos.Taip, jis universalus ir unikalus ne tik savo pasiekimais '62 sezone, kai rinko jau minėtus skaičius kaip vidurkį, ir dėl ko, manau didžia dalim gavo reg sezono MVP net ne sekančiais, o dar vėlesniais metais, kai jam pritrūksta 0,1 rpg iki antro sezono su trigubo dubliu, o jo komanda tampa antar rytuose ir vos antrą sezoną per savo gyvavimą iškovoja daugiau nei 50 pergalių, bei su 55 pasiekie franšizės rekordą, metais. Bet jis buvo nuostabus visuose penkiuose pirmuose sezonuose, kur statsai gal ie nebuvo tribugi dubliai, bet netoli to.W.Chamberlain ir B.Russell ir jų trigubi dubliai tai lyg spėliojimai ar būtų o jei kas būtų buvę jei jie, o tačiau,tik nuo stl ir blk ir viskas, o ne ir toliau taip pat.


Jo, oscaras bevertis, bet man juokinga kai jus ta FG% kaip rimta kriteriju lyginimui primetat, cia tipo blogai, kad nemete 50 proc?
2013-06-07
+6
Atsakyti
oj, norėjau pacituoti Big O pasivadinusiį NBA mėgėją:

Juokinga kaip visi čia skaičiuoja trigubus dublius PO ir pamiršta Wiltą, Russellą. Tais metais dar neskaičiavo perimtų kamuolių ir blokų. Jei butų skaičiavę nors blokus, tai niekas čia jų nepavytų ant trigubų dublių tiek PO, tiek finaluose. Nes tie du blokavo kaip tik norėdavo ir kiek tik norėdavo.
2013-06-07
-15
Atsakyti
BEERLOVERŠaunuoliai SPURS


Big O sužaidė tikrai nuostabiai savo metais rinkdamas trigubus dublius kap grybus miški :) amazing tiems laikams pasai po lenta stovintiems laisviems ar beveik laisviems komandos draugams "kaip ant lėkštutės" po kurių belikdavo tik pelnyti taškus, atkovojami kamuoliai, nustumiant ne tik varžovus bet ir cincinaciečius (bendraklubius) ar rėkiant "traukis, vėpla, tas kamuolys mano" ar tiesiog pasiimant kamuolį, kai visus galimus dėl jo kovotojus iš kitos komandos jau atitvėrė komandos draugai, bei pelnomi taškai metant 19 kart į krepšį (na gerai, jei tiksliai tai 18,9) ir pataikant 9 (ok 9,1, jei tau tas kažką keičia) t.y. tik tris sezonus per visą 14 metų karjerą mesti 50 ar daugiau procentų taiklumu. OK jis gynėjas, jei neprasiveržia arčiau tai meta iš toliau tai tampa natūralu, kad rečiau pataiko, net Micheal Jordan irgi sužaidė panašų kiekį sezonų - 13 (jei neįtraukt 86, kai dėl traumos sužaidė 18 ir 95, kai po pirmojo sugrįžimo sužaidė reg sezone 17 rungtynių) ir per juos net 6 kartus taiklumas viršijo 50proc.

štai dėl ko Big O turi 181 tribubą dublį reg.sezone ir pirmauja pagal tai per visą lygos istoriją. PO? jis ten tesužadė 86 rungtynes: iki persikėlimo į Milvokį jis su Cincinačiu 4kart iš šešių gavo pirmam raunde (iš jų tris kart 0:4) užsiraudamas ant Bos su Bill Russell ar Filadelfios su W.Chamb.

1971 vos 14 rungtynių ir jie jau žiūrėk čempionai Milvokio briedžiai su dar jaunu Lew Alcindor, kuriam Oskaras kiša pasus (po 9,5 per Finalus), bet dėl kurio negali atkovoti kamuolių (būsimasis Kareem'as tų metų finaluose jų renka po 18,5, kas yra trečias rezultatas visų Finalų MVP istorijoje) taigi net 23,5 taško, metamo kaip jam aukštu 52proc taiklumu to meto finaluose jam neduoda Finalų MVP. Kas be ko jis neturi ir nei vieno trigubo dublio finaluose (nei '71, nei, juolab jam pasenus 1974) o iš viso per PO jis turi surinkęs tik 8 trigubus dublius dėl jau minėtos paprasčiausios priežasties: nes jis ten buvo retas svečias ir tai dažiausiai tik iki tol, kol pasibaigia pirmo rato varžybos.

Taip, jis universalus ir unikalus ne tik savo pasiekimais '62 sezone, kai rinko jau minėtus skaičius kaip vidurkį, ir dėl ko, manau didžia dalim gavo reg sezono MVP net ne sekančiais, o dar vėlesniais metais, kai jam pritrūksta 0,1 rpg iki antro sezono su trigubo dubliu, o jo komanda tampa antar rytuose ir vos antrą sezoną per savo gyvavimą iškovoja daugiau nei 50 pergalių, bei su 55 pasiekie franšizės rekordą, metais. Bet jis buvo nuostabus visuose penkiuose pirmuose sezonuose, kur statsai gal ie nebuvo tribugi dubliai, bet netoli to.

W.Chamberlain ir B.Russell ir jų trigubi dubliai tai lyg spėliojimai ar būtų o jei kas būtų buvę jei jie, o tačiau,tik nuo stl ir blk ir viskas, o ne ir toliau taip pat.
2013-06-07
-15
Atsakyti
ShL
D-WillShLD-WillTRUMPASPrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei galitu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandensZiek ka kalbi, spuogaveidi nebejuokines :D. Jeigu tavo krabas taip toliau zais, tai heatai paliks kaip cavsai jameso laikais, Boshas su Wade'u bus pradeti vadinti paprasciausiais vidutiniokais, nes visada pas kraba kamuolys buna, tai ju ir zaidimos sublogejo. As isivaizduoju ten miamio derinius... Spoelstra turbut sako : " Duokit kamuoli James'ui, jis viska padarys ". O Spursai tavo cheatus aplose patirtim, gynyba ir komandiniu zaidimu, kurio pas heatus niekada nebuvo. Kas is to, kad lebronas triguba dubli padare, jeigu vienas komandoje zaidzia..pure hate ''LJ vienas zaidzia'', taip padare puse komandos assistu ir mete vos 16 kartu.''komandinio zaidimo pas heat nera'' sitas dar geresnis, komanda beveik pirmaujanti lygoje pagal assistus ir pirma pagal field golu procenta. toki zaidejai kaip battie, chalmersas, milleris, allenas, andersenas gauna ismesti kruva metimuO taaiip.. :DDD Tikrai pirmaujanti pagal assistus.. :DDD. Nejuokink svieto. :)Rezultatyvūs perdavimai Komanda AS GM1. San Antonio Spurs 24,78 972. Denver Nuggets 24,19 883. Atlanta Hawks 24,11 884. Los Angeles Clippers 23,48 885. Dallas Mavericks 23,24 826. Houston Rockets 22,83 887. Orlando Magic 22,82 828. Philadelphia 76ers 22,77 829. Milwaukee Bucks 22,73 8610. Utah Jazz 22,68 8211. Phoenix Suns 22,62 8212. Miami Heat 22,57 99Netgi tokia komanda kaip Sunsai lenkia tavo "zvaigdziu" rinkini pagal assistus..


Heat komandoje zvaigzdes tik 2, o viena baigia uzgesti. Ps Turbut malonu su Mickey Arrison kalbet? :))
2013-06-07
-1
Atsakyti
ShL
D-WillShLD-WillTRUMPASPrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei galitu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandensZiek ka kalbi, spuogaveidi nebejuokines :D. Jeigu tavo krabas taip toliau zais, tai heatai paliks kaip cavsai jameso laikais, Boshas su Wade'u bus pradeti vadinti paprasciausiais vidutiniokais, nes visada pas kraba kamuolys buna, tai ju ir zaidimos sublogejo. As isivaizduoju ten miamio derinius... Spoelstra turbut sako : " Duokit kamuoli James'ui, jis viska padarys ". O Spursai tavo cheatus aplose patirtim, gynyba ir komandiniu zaidimu, kurio pas heatus niekada nebuvo. Kas is to, kad lebronas triguba dubli padare, jeigu vienas komandoje zaidzia..pure hate ''LJ vienas zaidzia'', taip padare puse komandos assistu ir mete vos 16 kartu.''komandinio zaidimo pas heat nera'' sitas dar geresnis, komanda beveik pirmaujanti lygoje pagal assistus ir pirma pagal field golu procenta. toki zaidejai kaip battie, chalmersas, milleris, allenas, andersenas gauna ismesti kruva metimuO taaiip.. :DDD Tikrai pirmaujanti pagal assistus.. :DDD. Nejuokink svieto. :)Rezultatyvūs perdavimai Komanda AS GM1. San Antonio Spurs 24,78 972. Denver Nuggets 24,19 883. Atlanta Hawks 24,11 884. Los Angeles Clippers 23,48 885. Dallas Mavericks 23,24 826. Houston Rockets 22,83 887. Orlando Magic 22,82 828. Philadelphia 76ers 22,77 829. Milwaukee Bucks 22,73 8610. Utah Jazz 22,68 8211. Phoenix Suns 22,62 8212. Miami Heat 22,57 99Netgi tokia komanda kaip Sunsai lenkia tavo "zvaigdziu" rinkini pagal assistus..


Heat 3 vietoje pagal assistos playoofuose
2013-06-07
-20
Atsakyti
Reik lebronui gryzti i cavs. Irving. Waiters, cj Noel. Uz keliu metu tai ispudingiau atrodys nei dabar heat :D
2013-06-07
-19
Atsakyti
PrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei gali


Geriau nebekomentuok isviso, nes su savo durnais komentarais tik parodai savo krepsinio suvokima. :D :D
2013-06-07
-3
Atsakyti
ShLD-WillTRUMPASPrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei galitu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandensZiek ka kalbi, spuogaveidi nebejuokines :D. Jeigu tavo krabas taip toliau zais, tai heatai paliks kaip cavsai jameso laikais, Boshas su Wade'u bus pradeti vadinti paprasciausiais vidutiniokais, nes visada pas kraba kamuolys buna, tai ju ir zaidimos sublogejo. As isivaizduoju ten miamio derinius... Spoelstra turbut sako : " Duokit kamuoli James'ui, jis viska padarys ". O Spursai tavo cheatus aplose patirtim, gynyba ir komandiniu zaidimu, kurio pas heatus niekada nebuvo. Kas is to, kad lebronas triguba dubli padare, jeigu vienas komandoje zaidzia..pure hate ''LJ vienas zaidzia'', taip padare puse komandos assistu ir mete vos 16 kartu.''komandinio zaidimo pas heat nera'' sitas dar geresnis, komanda beveik pirmaujanti lygoje pagal assistus ir pirma pagal field golu procenta. toki zaidejai kaip battie, chalmersas, milleris, allenas, andersenas gauna ismesti kruva metimu


O taaiip.. :DDD Tikrai pirmaujanti pagal assistus.. :DDD. Nejuokink svieto. :)

Rezultatyvūs perdavimai Komanda AS GM

1. San Antonio Spurs 24,78 97

2. Denver Nuggets 24,19 88

3. Atlanta Hawks 24,11 88

4. Los Angeles Clippers 23,48 88

5. Dallas Mavericks 23,24 82

6. Houston Rockets 22,83 88

7. Orlando Magic 22,82 82

8. Philadelphia 76ers 22,77 82

9. Milwaukee Bucks 22,73 86

10. Utah Jazz 22,68 82

11. Phoenix Suns 22,62 82

12. Miami Heat 22,57 99

Netgi tokia komanda kaip Sunsai lenkia tavo "zvaigdziu" rinkini pagal assistus..
2013-06-07
+7
Atsakyti
ShL
D-WillTRUMPASPrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei galitu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandensZiek ka kalbi, spuogaveidi nebejuokines :D. Jeigu tavo krabas taip toliau zais, tai heatai paliks kaip cavsai jameso laikais, Boshas su Wade'u bus pradeti vadinti paprasciausiais vidutiniokais, nes visada pas kraba kamuolys buna, tai ju ir zaidimos sublogejo. As isivaizduoju ten miamio derinius... Spoelstra turbut sako : " Duokit kamuoli James'ui, jis viska padarys ". O Spursai tavo cheatus aplose patirtim, gynyba ir komandiniu zaidimu, kurio pas heatus niekada nebuvo. Kas is to, kad lebronas triguba dubli padare, jeigu vienas komandoje zaidzia..


pure hate ''LJ vienas zaidzia'', taip padare puse komandos assistu ir mete vos 16 kartu.

''komandinio zaidimo pas heat nera'' sitas dar geresnis, komanda beveik pirmaujanti lygoje pagal assistus ir pirma pagal field golu procenta. toki zaidejai kaip battie, chalmersas, milleris, allenas, andersenas gauna ismesti kruva metimu
2013-06-07
-9
Atsakyti
D-WillTRUMPASPrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei galitu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandensZiek ka kalbi, spuogaveidi nebejuokines :D. Jeigu tavo krabas taip toliau zais, tai heatai paliks kaip cavsai jameso laikais, Boshas su Wade'u bus pradeti vadinti paprasciausiais vidutiniokais, nes visada pas kraba kamuolys buna, tai ju ir zaidimos sublogejo. As isivaizduoju ten miamio derinius... Spoelstra turbut sako : " Duokit kamuoli James'ui, jis viska padarys ". O Spursai tavo cheatus aplose patirtim, gynyba ir komandiniu zaidimu, kurio pas heatus niekada nebuvo. Kas is to, kad lebronas triguba dubli padare, jeigu vienas komandoje zaidzia..


Gal gali man atsakyt, ar žiūrėjai varžybas šiąnakt?
2013-06-07
Atsakyti
TRUMPASPrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei galitu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandens


Ziek ka kalbi, spuogaveidi nebejuokines :D. Jeigu tavo krabas taip toliau zais, tai heatai paliks kaip cavsai jameso laikais, Boshas su Wade'u bus pradeti vadinti paprasciausiais vidutiniokais, nes visada pas kraba kamuolys buna, tai ju ir zaidimos sublogejo. As isivaizduoju ten miamio derinius... Spoelstra turbut sako : " Duokit kamuoli James'ui, jis viska padarys ". O Spursai tavo cheatus aplose patirtim, gynyba ir komandiniu zaidimu, kurio pas heatus niekada nebuvo. Kas is to, kad lebronas triguba dubli padare, jeigu vienas komandoje zaidzia..
2013-06-07
+10
Atsakyti
to TRUMPAS
Tokie išmanėliai ir protinguoliai kaip tu - net rašyt taisyklinga lietuvių kalba nesugeba.
2013-06-07
-2
Atsakyti
Gasas
nesveikai cia Parkeris
2013-06-07
+4
Atsakyti
ShL
Idomu po Heat pergales kitose rungtynese bus bent 50 komentaru? :))
2013-06-07
-20
Atsakyti
PrasikaltesSupratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei gali


tu turbut zvairas arba adaptuotas,james savanaudis didesnis uz mj?mj visu laiku geriausias,james siu laiku geriausias,bet mj tikrai didesnis savanaudis zaidimo stilium keleta kartu uz james,kaip tik jam maziau tam boshui kamuoliu atmetinet reikejo,gale paciam mest reikejo,o ne boshui pasint,kuris zaidzia apgaletinai paskutiniu metu.jameso hateriai jus atbuke spuoguoti neismaneliai.kaskart vis labiau tuo isitikinu,gero savaitgalio,maziau prie pc sedekit,eikit i gryna ora,ant saulutes,prie vandens
2013-06-07
+17
Atsakyti
TDaY
O happy day! Kas gali būti geriau Cheat hateriui negu gamewinneris per LeFlopa!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-07
+7
Atsakyti
rodman
vakar pastaciau, kad spurs ims serija 4:1, ui bus grazaus pinigelio :)
2013-06-07
-1
Atsakyti
Aye
Supratau esminį skirtumą tarp MJ ir LeKrabo.

Prie MJ komandos draugai imdavo žaisti geriau, o prie Lekrabo - atvirkščiai, dėl jo savanaudiškumo tokios žvaigždės kaip Wade ar Bosh tampa visiškai užgožtos ir žaidžia daug prasčiau nei gali
2013-06-07
+15
Atsakyti
as
kitas gaus ant daugiau negu 20 tasku spursai :) 100%
2013-06-07
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.