Bobby Brownas atvedė Sienos komandą į antrąją pergalę Italijos čempionato finale
Bobby Brownas atvedė Sienos komandą į antrąją pergalę Italijos čempionato finale
Nuotr. lapresse-Scanpix

Trečiosiose Italijos krepšinio pirmenybių finalo rungtynėse Sienos „Montepaschi“ namuose 89:81 (28:24, 15:19, 19:21, 27:17)įveikė Romos „Acea“ komandą ir serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 2-1.

Po trijų kėlinių aikštės šeimininkai atsiliko 62:64, tačiau lemiamo ketvirčio metu sugebėjo perimti iniciatyvą ir iškovoti svarbią pergalę. Rezultatyviausiai „Montepaschi“ gretose žaidė 23 taškus (4/7 tritaškių) pelnęs Bobby Brownas. Danielio Hacketto sąskaitoje – 17 taškų. Pralaimėjusiems
25 taškus surinko Luigi Datome.

Pirmosios dvejos finalo rungtynės buvo žaidžiamos Romoje. Startinį serijos mačą 85:76 laimėjo Sienos ekipa, o antrosiose rungtynėse savo pranašumą 67:62 įrodė „Acea“.

„Montepaschi“ nugalėjo pastaruosiuose šešiuose Italijos lygos finaluose, o Romos klubas į finalą sugrįžo po penkerių metų pertraukos.

Komentarai:
Kalnas-maladiec
Puiku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.