Žymiausi Lietuvos krepšininkai broliai – dvyniai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai. „Trakų“ klubas irgi turi savo „brolius“ – 21-erių Domantą bei 19-os Tautvydą Pipirus. Šie krepšininkai pratęsė sutartį su „Trakų“ komanda, kuriai atstovaus jau trečiąjį sezoną.

Domantas ir Tautvydas – skirtingi žaidėjai. Ne tik skiriasi jų pozicijos (Domantas – „centras“, Tautvydas – lengvasis krašto puolėjas), bet, panašu, ir charakteris. Tačiau tai netrukdo jiems gerai sutarti.

 „Galbūt nesame tokie šmaikštūs kaip Lavrinovičiai, bet tikrai visuomet kalbamės ir mūsų santykiai yra geri“, – KKTrakai.lt klubo internetinei svetainei pasakojo Tautvydas.

– Ar tarpusavyje tarėtės priimdami sprendimą likti Trakuose?
Tautvydas Pipiras: Esame suaugę žmonės, todėl sprendimą priėmėme individualiai. Tačiau tai, kad galime žaisti kartu, turėjo įtakos. Gerai vienas kitą suprantame, ne vienerius metus rungtyniaujame drauge. Mums patinka žaisti kartu.
Domantas Pipiras: Apie galimybę ir toliau žaisti „Trakuose“ nekalbėjome. Taip išėjo savaime. Žaisti kartu – geras jausmas. Gerai jaučiame vienas kitą, ne veltui esame broliai. Vienas kitą suprantame iš žvilgsnio.

– Garsiausi Lietuvos krepšinyje broliai Lavrinovičiai bendrauja be proto daug: nuo krepšinio, iki gyvenimiškų dalykų. Kaip sutariate jūs?
Tautvydas: Gyvename kartu, todėl daug laiko praleidžiame drauge. Daug kalbamės, kartu leidžiame laisvalaikį. Galbūt nesame tokie šmaikštūs kaip Lavrinovičiai, bet tikrai visuomet kalbamės ir mūsų santykiai yra geri. Stengiamės palaikyti tokią atmosferą ir komandoje.

Domantas: Mūsų santykiai – geri. Bet, aišku, po rungtynių pasitaiko atvejų, kai vienas kitam duodame pastabų.

– Kuris kuriam duoda daugiau pastabų?
Domantas: Dažniausiai vienodai.

Tautvydas: Esu tokio charakterio, kad visada reikalauju daugiau, todėl mėgstu užpykti ant brolio ir jį aprėkti. Todėl galbūt aš šiek tiek daugiau duodu jam pastabų. Gal daugiau klystu aš, bet pastabas daliju dažniau.

– Domantai, ar emocingas ir priekaištaujantis brolis neerzina?
– Ne, po to būna smagu jį nuleisti (šypsosi).

– Kodėl nusprendėte likti „Trakuose“ ir kitam sezonui?
Tautvydas: Žaidžiau čia dvejus metus ir „Trakuose“ sudarytos geros sąlygos. Tai – gera komanda. Man patiko, kad turėtų išlikti praėjusio sezono branduolys. Turėsiu geras sąlygas tobulėti ir norisi išbandyti jėgas NKL. Bandysime tęsti užsibrėžtus aukštesnius tikslus.

Domantas: Sudarytos geros sąlygos, komanda – draugiška. Viskas čia labai gerai.

– „Trakuose“ rungtyniaujate nuo pat profesionalaus klubo susikūrimo pradžios. Ar tai jums reikšmingas dalykas?
Tautvydas: Labai gerbiu šį klubą ir jaučiuosi įsijungęs į „Trakų“ bendruomenę. Gerai pažįstu komandos aistruolius, su visais gerai sutariu. Galima sakyti, esu „Trakų“ istorijos ir bendruomenės dalis.

Domantas: Smagu, kai padedi pastatyti tą pagrindinį pamatą ir nueiti iki aukštesnio lygio.

– Iš RKL „Trakai“ pereina į NKL. Aukštesnis lygis ir stipresni varžovai. Nebaisu?
Tautvydas: Ne. Dirbu ir ruošiuosi, kad patobulėčiau ir pereičiau į aukštesnį lygį. Dar būdamas jaunesnis turėjau progą „pasitikrinti“ save NKL, bet tuomet turbūt buvau per silpnas ir tobulėjau kitur. O dabar vėl bandysime.

Domantas: Vis tiek kažkada reikia pereiti į aukštesnį lygį. Ateina laikas kautis ir su stipresnėmis komandomis.

Komentarai:
Anonimas
Respectas ......
2013-06-22
-19
Atsakyti
Arturas Milaknis
Radviliskieti, pritariu
2013-06-21
-5
Atsakyti
radviliskietis
radvilisky pora geresniu pipiriuku ira =D
2013-06-21
-13
Atsakyti
tik ziurovas
Is tiesu labai grazu matyti, kaip auga naujas krepsinio spindulys - Traku komanda. Tikrai matosi, kad zmones dirba teisinga linkme, nesikelia nerealiu pagal miesteliu dydi tikslu! Saunuoliai, tikiuosi teks ne karta atvykti i trakus ziureti rungtyniu.
2013-06-20
+3
Atsakyti
Vardai tokie patys kaip brolių Sabonių :D
2013-06-20
-1
Atsakyti
Trakai geriausia komanda . rėmejai aiškus taigi perspektyvos tobulėt neblogos . nuostabus žaidėjai kiek mačiau rungtiniu šaunus bernai
2013-06-20
+14
Atsakyti
Anonimas
du broliukai pipiriukai :D
2013-06-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.