Kiek netikėtai kelialapį į Eurolygą iškovojusi Nantero JSF ekipa išlaikė savo lyderius Trentą Meachamą ir Davidą Lighty. Prancūzijos čempionų gretose amerikiečiai žais iki kito sezono pabaigos.

Praėjusį sezoną 27 metų 188 cm ūgio Meachamas Prancūzijos čempionate vidutiniškai rinkdavo po 12,8 taško, atkovodavo po 2,4 kamuolio ir atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

25 metų 195 cm ūgio lengvojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis Lighty Prancūzijos čempionate rinko po 12,5 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo. 

Praėjęs sezonas abiems krepšininkams buvo pirmas Nantero JSF gretose. Prieš tai Meachamas sezoną žaidė Paryžiaus „Levallois“ klube, o Lightey vilkėjo Kantu „Bennet“ marškinėlius.

Komentarai:
nusibausk
Bus i ka paziuret ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.