Chrisas Paulas lieka Los Andžele
Chrisas Paulas lieka Los Andžele
Nuotr. AP – Scanpix
Chrisas Paulas nepaliks Los Andželo „Clippers“ komandos, pranešė krepšininko atstovai.

28 metų 183 cm ūgio įžaidėjas pratęs sutartį su „Clippers“. Tokiam sprendimui nemažai įtakos turėjo ir buvusio Bostono „Celtics“ stratego Doco Riverso perskėlimas į Los Andželą.

Paulas į „Clippers“ atvyko 2011 metais.

Praėjusį sezoną jis NBA vidutiniškai pelnydavo po 17,4 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo po 9,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
pagal žaidimą jis tikrai vienas iš gėriausių NBA įžaidėjų, tačiau tie jo flop labai gadina jo vaizdą..
2013-06-30
+6
Atsakyti
Dainiux20TRUMPASIcemanKaip as sito veikejo nekenciu... Flopperis is didziosios F. Dar sako geresnis sitas dundukas uz Rondo ir Parkeri... C'mon, jis net uz Westbrooka nera geresnis! Atsimerkit!kad tu jo nekenti,nereiskia,kad rondo kreivarankis,klisas belekaip ri tragisko charakterio,puolantis i atlapus terneriu ir tt geresnis uz paula,o del parkerio tai pan sakyciau jie,weestbrookui reik suaugt pirma,begalvis vissikas,kaip izaideja spaulas manau geriausias yra.nei megstu ji nei nemegstu,objektyviai vertinu.o tokie kurie nekencia zaideju lb geru,negali vertint objektyviai,kaip ir heatu ar jameso hateriai tik palot ir nusisneket gali.Visu pirma Rondo kaip izaidejas yra geriausias nba ir joks cp3 ar kiti jam neprilygs, taciau visa kitka kaip charakteris ir t.t yra visai kitas klausimas. Metima tobulina vaikis ir jei pavyktu ji patobulinti dar tai tik galima isivaizduot ka isdarinetu sis vaikis, taciau kas butu jei butu.. Bet ziurint ne tik is pass first option type izaidejo , taip cp3 top1, kolkas.


as ziuriu ne i viena ar dvi izaidejo funkcijas,o i visuma,visumoj paulas geriausias
2013-06-30
+5
Atsakyti
TRUMPASIcemanKaip as sito veikejo nekenciu... Flopperis is didziosios F. Dar sako geresnis sitas dundukas uz Rondo ir Parkeri... C'mon, jis net uz Westbrooka nera geresnis! Atsimerkit!kad tu jo nekenti,nereiskia,kad rondo kreivarankis,klisas belekaip ri tragisko charakterio,puolantis i atlapus terneriu ir tt geresnis uz paula,o del parkerio tai pan sakyciau jie,weestbrookui reik suaugt pirma,begalvis vissikas,kaip izaideja spaulas manau geriausias yra.nei megstu ji nei nemegstu,objektyviai vertinu.o tokie kurie nekencia zaideju lb geru,negali vertint objektyviai,kaip ir heatu ar jameso hateriai tik palot ir nusisneket gali.


Visu pirma Rondo kaip izaidejas yra geriausias nba ir joks cp3 ar kiti jam neprilygs, taciau visa kitka kaip charakteris ir t.t yra visai kitas klausimas. Metima tobulina vaikis ir jei pavyktu ji patobulinti dar tai tik galima isivaizduot ka isdarinetu sis vaikis, taciau kas butu jei butu.. Bet ziurint ne tik is pass first option type izaidejo , taip cp3 top1, kolkas.
2013-06-30
+7
Atsakyti
Na mano nuomone gerai jis padarė, kad šiokį tokį 'teatrą' sukūrė, jog nepratęs sutarties. Vien dėl to, kad Clippers rimtai pradėtų žiūrėti į komandos sudėti bei trenerių štabą ir jų atkrintamųjų kelias nesibaigtu pirmu roundu arba sausu antru. Padarė komandos vadyba išvadas - ir išsaugojo Paul'ą.
2013-06-30
-4
Atsakyti
IcemanKaip as sito veikejo nekenciu... Flopperis is didziosios F. Dar sako geresnis sitas dundukas uz Rondo ir Parkeri... C'mon, jis net uz Westbrooka nera geresnis! Atsimerkit!


kad tu jo nekenti,nereiskia,kad rondo kreivarankis,klisas belekaip ri tragisko charakterio,puolantis i atlapus terneriu ir tt geresnis uz paula,o del parkerio tai pan sakyciau jie,weestbrookui reik suaugt pirma,begalvis vissikas,kaip izaideja spaulas manau geriausias yra.nei megstu ji nei nemegstu,objektyviai vertinu.o tokie kurie nekencia zaideju lb geru,negali vertint objektyviai,kaip ir heatu ar jameso hateriai tik palot ir nusisneket gali.
2013-06-30
+7
Atsakyti
Kaip as sito veikejo nekenciu... Flopperis is didziosios F. Dar sako geresnis sitas dundukas uz Rondo ir Parkeri... C'mon, jis net uz Westbrooka nera geresnis! Atsimerkit!
2013-06-30
-7
Atsakyti
to big_0cia tipo heat turejai omeny? nes tada ne y ta tema atejai


Grizzlies vs Clippers? Negalėjo nugalėt patys, tai iš LOB CITY tapo FLOP CITY. http://www.youtube.com/watch?v=LbDQII7Ph...
2013-06-30
-3
Atsakyti
CP3 ir Howardas būtų sutikę už mažesnes algas žaist. Rockets būtų neėmę CP3, nes turi Lin? Čia geras :D
2013-06-30
-10
Atsakyti
Rockets net nebūtų ėmę CP3, nes turi Lin, o jeigu rimtai nori Howard prisivilioti tai turi jam kuo didesnę algą mokėti, to nesigautų padaryti su CP3 ir D12
2013-06-30
-12
Atsakyti
to big_0
cia tipo heat turejai omeny? nes tada ne y ta tema atejai
2013-06-30
+6
Atsakyti
Kaip matai. Daugiasuiai flopinančios komandos šiais laikais laimi NBA. (Lakers tai neliečia).
2013-06-30
+1
Atsakyti
Nu gal su Doco treniravimu nebus taip blogai kaip šiemet. Be to, dar neaišku kaip bus su DeAndre.
2013-06-30
+2
Atsakyti
Flop city dar bus bent vieniems metams.
2013-06-30
-3
Atsakyti
Anonimas
Uztektu harden Howard Lin

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-30
-11
Atsakyti
Tai visgi Paul-Harden-Howard trejeto nebus... gaila.
2013-06-30
-7
Atsakyti
donce97
Šaunuolis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-30
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.