Tiago Splitteris ir Gary Nealas NBA vicečempionų garbę gali ginti ir kitąmet
Tiago Splitteris ir Gary Nealas NBA vicečempionų garbę gali ginti ir kitąmet
Nuotr. Reuters-Scanpix
San Antonijaus „Spurs“ komanda tęsia savo pažadus ir siekia išlaikyti praėjusio sezono sudėtį. Klubo vadovai pateikė kvalifikacinius pasiūlymus Tiago Splitteriui ir Gary Nealui.

Tai reiškia, kad abu krepšininkai taps apribotais laisvaisiais agentais ir net pastariesiems susitarus su kitu klubu, „Spurs“ galės išsaugoti juos pateikusi vos doleriu didesnį pasiūlymą.

Trejus metus Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniaujantis 28 metų 211 cm ūgio Tiago Splitteris praėjusį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 10,3 taško, atkovodavo po 6,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Taip pat tris sezonus „Spurs“ garbę ginantis Nealas 2012-2013 m. rinkdavo po 9,5 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
to joe
Yra toks dalykas kaip lojalumas, jis ypac vertinamas spurs ekipoje is abieju busiu ir manu ir klubo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-07-02
-1
Atsakyti
na jei,kaip teigiama,spurs nori isigyti Kirilenka,abejoju ar siuos zaidejus issaugos,+ dar Manu!manau Manu ir Tiago vertetu atsisakyti,tuo labiau,kad Manu nebetempia del savo amziaus!
2013-07-02
-2
Atsakyti
Nemanau, kad Splitterį vertėtų jiems bet kokia kaina išsaugoti (Blazers labai domisi juo). Per finalus prieš mobilesnę gynybą jis buvo tiesiog APGAILĖTINAS. Baynesas per paskutinius metus patobulėjo labai, tai jam davus Splitterio minutes, kaži ar jis prasčiau sugebėtų atrodyt. Be to, ko jau ko, bet kas antro jo metimo bet kuris varžovas tikrai nesugebėtų blokuot.
2013-07-01
Atsakyti
Asteriksas
Liuks

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-07-01
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.