Praėjusį sezoną sėkmingai Europos taurės turnyre žaidęs Siimas Sanderis Vene po kelerių metų pertraukos gali grįžti į pagrindinę „Žalgirio“ komandą
Praėjusį sezoną sėkmingai Europos taurės turnyre žaidęs Siimas Sanderis Vene po kelerių metų pertraukos gali grįžti į pagrindinę „Žalgirio“ komandą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Daugelį metų „Žalgirio“ ekipos dublerius treniravęs ir nemažai teigiamų atsiliepimų sulaukdavęs estas Priitas Vene gali tapti Kauno „Žalgirio“ klubo stratego Iliaso Zouroso asistentu. 

Šaltinių teigimu, estas yra vienas pagrindinių kandidatų tapti graiko asistentu Kaune. Kartu su tėvu į „Žalgirį“ turėtų grįžti ir ilgalaikį kontraktą su Kauno klubu turėjęs Siimas-Sanderis Vene

Tėvas ir sūnus vasarą leidžia kartu treniruodamiesi „Žalgirio“ arenos treniruočių aikštelėje.

Praėjusį sezoną Prienų „Rūdupio“ ekipos marškinėlius vilkėjęs 22 metų 203 cm ūgio puolėjas LKL vidutiniškai rinkdavo po 11,8 taško, atkovodavo po 5,6 ir perimdavo po 1,3 kamuolio bei atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. 

Europos taurės turnyre Vene statistiniai rodikliai buvo labai panašūs – jis rinkdavo po 10,7 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Komentarai:
O tai kur KOSTIC ka ta jau isvijo?
2013-07-04
-2
Atsakyti
Idomu sekmes abiem tiek tevui ,tiek vaikui .
2013-07-03
+8
Atsakyti
ATIKada gi jus iprasit prie statistikos rodikliu pridet praleistu minuciu skaiciu aiksteleje??O kas del Prito Vene, tai is jo nieko gero. Kuomet Baltus paliko Kosticius ir prie vairo stojo Pritas Vene, Baltu zaidimo kreive pradejo ristis zemyn.Ir beje kodel Zalgiris nesidera su Kosticium? Nei vyr. trenerio posto nesiulo, nei asistento. Nejau Kosticius pats isreiske nora palikt Zalgiri? Ar tiesiog Motiejunas jo nemegsta?


Manau Kosticiui tiesiog nusibodo tiek laiko laukti, pats yra sakes kad tikisi siemet uzimti vyr. trenerio vieta. Galbut agentas jam surado kita kluba, o Zalgiris siemet tiesiog negali pasiulyti jam geru salygu. Kadangi atejo Zouros tai Kosticius tikriausiai kelsis i koki nors kita kluba.
2013-07-03
+3
Atsakyti
Butu prikolna jeigu Vene griztu i zalgiri.
2013-07-03
+2
Atsakyti
Nu nusimato kita sezona jaunas Zalgiris, gal dar teikia vilciu, kad reiks ziuret Eurolyga..
2013-07-03
+2
Atsakyti
ATI
Kada gi jus iprasit prie statistikos rodikliu pridet praleistu minuciu skaiciu aiksteleje??

O kas del Prito Vene, tai is jo nieko gero. Kuomet Baltus paliko Kosticius ir prie vairo stojo Pritas Vene, Baltu zaidimo kreive pradejo ristis zemyn.

Ir beje kodel Zalgiris nesidera su Kosticium? Nei vyr. trenerio posto nesiulo, nei asistento. Nejau Kosticius pats isreiske nora palikt Zalgiri? Ar tiesiog Motiejunas jo nemegsta?
2013-07-03
+3
Atsakyti
Jeigu Kosticiu pakeis Vene tai nezinau ka ir besakyti.... Kosticius dirbo tiek su Plaza tiek su Zouros, o Vene visiskai neaiskus.
2013-07-03
+3
Atsakyti
Kosticius vadinasi atsisveikina.Motiejunas geriau mato.
2013-07-03
+2
Atsakyti
Nera jis blogas, Estijojerinktineje buvo vienas lyderiu, reikia tik, kad treneris juo pasitiketu ir jis parodys ka gali... Nera jis toks prastas... Manau atejo jam laikas parodyti ko vertas Zalgirio komandoje... :)
2013-07-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.