Rygos VEF ekipai prieš Eurolygos atrankos turnyrą teks ieškoti naujo lyderio
Rygos VEF ekipai prieš Eurolygos atrankos turnyrą teks ieškoti naujo lyderio
Nuotr. AFP-Scanpix
Eurolygos atrankos turnyro pirmajame etape su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa kovosiantis Rygos VEF klubas prarado komandos lyderį Earlą Jerrodą Rowlandą

30 metų 188 cm ūgio amerikietis pasirašė kontraktą su Bandirmos „Banvit“ klubu ir kitą sezoną rungtyniaus Turkijos pirmenybėse bei Europos taurės turnyre.

Praėjusį sezoną su VEF ekipa Latvijos čempionate triumfavęs amerikietis buvo pripažintas naudingiausiu finalo serijos krepšininku. 

Jis laurus susižėrė ir VTB Vieningoje lygoje – turnyrą nušviečiantys žurnalistai Rowlandui skyrė naudingiausio reguliariojo sezono krepšininko prizą. 

VTB turnyre amerikietis vidutiniškai rinkdavo po 16,3 taško, atkovodavo po 5,5 ir perimdavo po 1,9 kamuolio bei atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Komentarai:
_II_i_t_l_r_i_s

lb jus spuoguotieji sustri pire pc,bukesni keleta kartu,bet aiskinat priesingai.rytfanis juk protingu nebuna
2013-07-06
-3
Atsakyti
_II_i_t_l_r_i_s

uzciaupk pitucho kakaryne spuoge.gal susitikt pakalbet nori?
2013-07-06
-2
Atsakyti
TRUMPAS_II_i_t_l_r_i_sTRUMPASpasvajojo plytfaniai apie si zaideja ir vel i kasdienybe nykia sugrystaNe sugrysta, o sugrįžta (sugrizta). Vaikai, jūs vaikai, bent rašyt išmokit... Kad jau atostogos tai nereiškia, kad galima pamiršti gramatiką.P.S. Šiek tiek apmaudu dėl Rowland.tai,kad as ta mokykla nepamenu kada baigiau,tai ri gramatika pagal visas taisykles pamirse,juk diktantu kaip tu nerasau pastovei moykloj ir namu darbam.lengva jum niolikiniam taisyt mus.ne mane tayst del gramatikos reik,o dauguma rytfaniu ir dali zalgirio fdanu.ne ryto nosytei tokie zaidejai,jus vel koiki superini zaideja atrasyt,pazais sezona ir iseis i padoria komanda,tada reksit,ka d uzaugino rytas per 9 men zaideja.arba gryba nurausit koki ir sakysit cia reata isimtis.o samarniskiai,nalgos,baravykai,blumai,bakeriai,brayntai ir kiti nesiskaito


Geriau būtum ne post'inęs... nors gal tu šveplas, tada sorry...
2013-07-05
+4
Atsakyti
_II_i_t_l_r_i_sTRUMPASpasvajojo plytfaniai apie si zaideja ir vel i kasdienybe nykia sugrystaNe sugrysta, o sugrįžta (sugrizta). Vaikai, jūs vaikai, bent rašyt išmokit... Kad jau atostogos tai nereiškia, kad galima pamiršti gramatiką.P.S. Šiek tiek apmaudu dėl Rowland.


tai,kad as ta mokykla nepamenu kada baigiau,tai ri gramatika pagal visas taisykles pamirse,juk diktantu kaip tu nerasau pastovei moykloj ir namu darbam.lengva jum niolikiniam taisyt mus.ne mane tayst del gramatikos reik,o dauguma rytfaniu ir dali zalgirio fdanu.ne ryto nosytei tokie zaidejai,jus vel koiki superini zaideja atrasyt,pazais sezona ir iseis i padoria komanda,tada reksit,ka d uzaugino rytas per 9 men zaideja.arba gryba nurausit koki ir sakysit cia reata isimtis.o samarniskiai,nalgos,baravykai,blumai,bakeriai,brayntai ir kiti nesiskaito
2013-07-05
-10
Atsakyti
minus, kad neatejo i ryta, plius, kad nereiks pries ji lost.
2013-07-05
+4
Atsakyti
lengviau rytui bus žaist :)
2013-07-05
+7
Atsakyti
TRUMPASpasvajojo plytfaniai apie si zaideja ir vel i kasdienybe nykia sugrysta


Ne sugrysta, o sugrįžta (sugrizta). Vaikai, jūs vaikai, bent rašyt išmokit... Kad jau atostogos tai nereiškia, kad galima pamiršti gramatiką.

P.S. Šiek tiek apmaudu dėl Rowland.
2013-07-05
+1
Atsakyti
pasvajojo plytfaniai apie si zaideja ir vel i kasdienybe nykia sugrysta
2013-07-05
-7
Atsakyti
lol
dar vienas rytfaniu slapiu sapnu princas spjove ir pasirinko geresni varianta :)
2013-07-05
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.