Dunleavy keliasi į Čikagą
Dunleavy keliasi į Čikagą
Nuotr. AP-Scanpix
Nors Čikagos „Bulls“ ekipa šios vasaros laisvųjų agentų turguje nėra labai aktyvi, komandai pavyko sustiprinti puolėjų grandį. Klubui pavyko susitarti su veteranu puolėju Mike‘u Dunleavy.

Pranešama, kad krepšininkas ir „Bulls“ pasirašė dvejų metų sutartį. Pagrindinis tikslas, kodėl komanda prisiviliojo Dunleavy – padidinti klubo taiklumo procentą.

Praėjusį sezoną 33 metų 206 cm ūgio puolėjas atstovavo Milvokio „Bucks“ ir per 75 rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10,5 taško bei atkovodavo po 3,9 kamuolio.

Komentarai:
Beje..fone Delfino gerai atrodo :D

super foto!
2013-07-11
-15
Atsakyti
Oooooo jus paziurekit koki Tyleris suoli atliko :) itariu koks D.West prabeganti pastume,tai tas ir pakilo i ora.... :D
2013-07-11
-2
Atsakyti
wtf
Niekam nereikalingas zaidejas... kaip ir tas Scalabrine... tai kad jis sudinoje komadoje virs 10 tasku imesdavo nieko nereiskia... ginybine komanda o jis...
2013-07-10
-1
Atsakyti
Bulls ciuju nelabai aktyvi derybose, nes arba kaskoky rimta pasiulima ruosia arba neko neplanuoja rimto siam sezonui, nes po sio sezono kiek pastebejau geru laisvu zaideju bus rinkoj neskaitant Heat trejeto ir Kobes.
2013-07-10
+11
Atsakyti
CHI
Na va, neblogas tas Dunleavy, turi taiklią ranką.
2013-07-10
+1
Atsakyti
justas
na patikimas metikas siaip. nuo suolo gana neblogas zaidejas bus buliukams
2013-07-10
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.