Sergejus Karasiovas rungtyniaus JAV
Sergejus Karasiovas rungtyniaus JAV
Nuotr. RIA Novosti-Scanpix
Vienas perspektyviausių Rusijos jaunosios kartos krepšininkų Sergejus Karasiovas sudarė trejų metų 4,6 mln. JAV dolerių kontraktą su Klivlendo „Cavaliers“ klubu.

Legendinio Rusijos krepšininko Vasilijaus Karasiovo sūnus šiais metais dalyvavo NBA naujokų biržoje, kurioje devynioliktuoju šaukimu buvo pakviestas „Cavaliers“ ekipos.

Praėjusį sezoną, atstovaudamas Liubercų „Triumf“ komandai, VTB Vieningoje lygoje Karasiovas vidutiniškai pelnydavo po 15,4 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

19 metų 201 cm ūgio ruso apdovanojimų kolekcijoje yra Europos jaunių čempionato sidabro medalis, pasaulio jaunimo pirmenybių ir Londono olimpinių žaidynių bronzos medaliai.

Komentarai:
MAnau zais gynejo pozicijoje, nes SF turi Gee Miles ir dar Bennet gali pažaist toj pozicijoje
2013-07-23
+2
Atsakyti
reikia pripazint,kad sitas geras,tik gal reikejo europoje dar pora metu nusislifuoti kokioj EL tik po to kilti i NBA,na seksim ziuresim
2013-07-23
-6
Atsakyti
Atrodo Cavs'am neblogas upgrade'as nuo suolo. NBA loš SG-SF, turėtų pirmam sezone gauti nemažiau 12-15 min. per varžybas, gal labiau SF, nes tiek Jack'as, tiek kiti guard'ai bus jau apypilniai užpildę SG. Kiek jis lošė komandų iki šiol, visada būdavo lyderis. Įdomu kaip taikysis pie žaidimo kildamas nuo suolo. Pas tėvą jis gaudavo pilną laisvę, dažnai užbaiginėjo atakas, bet betkurioj kitoj komandoj jis būtų turėjęs panašias roles. Laiku jis, gal ir nesiskundė, bet jo posicijoj Triumph'as taip pat nieko gero neturėjo. Neabejotinai iškiliausias ateities Rusijos žaidėjas.

Dėl išpūsto burbulo, tai galit nejuokint.
2013-07-23
+6
Atsakyti
Ar kas gali paaiskint kaip ten yra su naujoku kontraktais.Kaip suprantu yra nustatyti terminai ir sumos pacios lygos ar gl gali daryti kazkokius pakitimus abi puses?

ednis7kol kas tai išpūstas burbulas, nes visi pasiekimai tik su jaunimu, be to tėvas treniravo tai laiko skirdavo ir dėmesio itin daug.


praleidai proga patylet...
2013-07-23
-4
Atsakyti
Oops
Rezultatyviausias Rusijos cempionato zaidejas .. Universiadoje tai is viso trigubus dublius per 20 minuciu gamino, tritaskius meta 70 proc. taiklumu.
2013-07-23
-1
Atsakyti
ednis7kol kas tai išpūstas burbulas, nes visi pasiekimai tik su jaunimu, be to tėvas treniravo tai laiko skirdavo ir dėmesio itin daug.
Nesnekek nesamoniu.Gaudavo laiko tiek kiek buvo vertas.Siuo metu jis talentingiausias rusas savo amziuje,o SF pozicijoje savo amziaus grupeje Europoje neturi lygiu.Gavo saukima ir kontrakta kurio yra vertas.O del titulu,tai titulai neapsprendzia zaidejo pajegumo buti pasauktam naujoku birzoje ar zaisti NBA.Daugiau nei 80% birzoje pakviestru zaideju apart valstijos cempionato su mokyklos komanda daugiau nieko nelaimejo,todel sakyti,kad jo titulai laimeti tik su jaunimu ir todel jis ispustas burbulas,yra kvaila ir kvepia infantiliskumu.
2013-07-23
-4
Atsakyti
kol kas tai išpūstas burbulas, nes visi pasiekimai tik su jaunimu, be to tėvas treniravo tai laiko skirdavo ir dėmesio itin daug.
2013-07-23
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.