Davidui Mossui siūlomi 1,8 mln. JAV dolerių per dvejus metus
Davidui Mossui siūlomi 1,8 mln. JAV dolerių per dvejus metus
Nuotr. Fotodiena/R.Dačkus
Milano „Emporio Armani“ klubas bando prisivilioti pagrindinės varžovės Sienos „Montepaschi“ ekipos gynėjus Davidą Mossą ir Danielį Hackettą.

Pastarasis atmetė pirmąjį Milano komandos pasiūlymą, tačiau vakar sulaukė antrojo ir atsakymo vis dar nepateikė.

Praėjusį sezoną Eurolygoje 25 metų 199 cm ūgio gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 7,2 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Tuo tarpu Mossui siūlomas dvejų metų 1,8 mln. JAV dolerių kontraktas.

29 metų 195 cm ūgio amerikietis Eurolygoje rinkdavo po 9,8 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną Italijos lygos ketvirtfinalio serijoje čempionės titulą apgynusi „Montepaschi“ 4-3 eliminavo Milano krepšininkus.

Komentarai:
Hackettas ir toliau vilkės „Montepaschi“ marškinėlius

2013-07-15 13:12

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-63692-hack...

Tai dabar klausimas.Jeigu Hacket turi sutarti,o tai galima spresti is auksciau pamineto straipsnio, pasiulymus reiketu pateikineti ne Hacket o Mdp klubui,kad jie sutiktu ji,Daniel, paleisti.Todel nieko keisto,kad jis atmeta Milano pasiulymus,uz bandyma pasirasyti sutarti ja jau turint su kitu klubu,grestu FIBA sankcijos.
2013-07-24
-4
Atsakyti
Sienos klubas kita sezona mazina biudzeta perpus,tad nubyres is ten ne vienas zaidejas..
2013-07-24
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.