Thomasas Kelati vilkės Turkijos ekipos marškinėlius
Thomasas Kelati vilkės Turkijos ekipos marškinėlius
Nuotr. RIA Novosti-Scanpix

Daugelį metų Eurolygos komandose žaidęs Thomasas Kelati išgyvena karjeros saulėlydį. 30 metų 195 cm ūgio gynėjas sukirto rankomis su Trabzono „Trabzonspor“ komanda.

Praėjusį sezoną Lenkijos pilietybę turintis krepšininkas gynė Valensijos „Basket“ ekipos garbę ir Ispanijos čempionate vidutiniškai pelnydavo po 10,6 taško, atkovodavo po 2,8 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Trabzonspor“ 2012-2013 m. sezone rungtyniavo antrame Turkijos divizionei ir jame triumfavo, o šiemet po metų pertraukos sugrįš į aukščiausią lygą.

Komentarai:
marcius23
10,6 tasko acb karjeros saulelydis? javtokai katelynai tiek niekada nemete geriausiais savo metais ,saulelydis bus kai po 2 taskus imes i vsio vo tada
2013-08-18
+5
Atsakyti
Lietuvos Ryto Fanas.
Auper jis :}

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-18
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.