Buvęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandos legionierius Samuelis Muldrow grįžta ten, kur ir pradėjo praėjusį sezoną. Amerikietis sudarė sutartį su Dnieprozeržinsko „Dnipro-Azot“ ekipa.

Šioje komandoje jis rungtyniaus kartu su lietuviu Gediminu Maceinu, kuris taip pat 2012-2013 m. vilkėjo „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius.

25 metų 205 cm ūgio Muldrow kovo mėnesį papildė Pasvalio ekipos gretas. Prieš tai jis žaidė Ukrainoje ir gynė „Dnipro-Azot“ garbę.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) aukštaūgis vidutiniškai pelnydavo po 7,1 taško, atkovodavo po 5 kamuolius bei blokuodavo po 2 metimus.

Komentarai:
Wow
Turejo gerus zaidejus, bet rezultatu geru nebuvo
2013-08-23
+5
Atsakyti
pasvalis
Brangus -MULDROW,HUGESS,GATES,....CEPUKAITIS,MACEINA,VASILIAUSKAS.....cia buvo tikri musu -zaidejai,o kas liko ...KAIRYS,ir atejo JOMANTAS,LEONARDAS>net nera zodziu,nu ka galima pasekti??? Isejo-asai!!!,liko-lohai!!!
2013-08-23
-11
Atsakyti
itariu per brangus visa sezona islaikyti komandoja
2013-08-22
-3
Atsakyti
Silpnai?
ką čia pezat kad silpnai? jūs nematėt jo gynybos? dalino blokus kas antram... Ir puolime netingėdavo, tikrai geras žaidėjas buvo :) jei ten tik į statistiką žiūrit, tai nereiškia jog silpnai žaidė, tikrai puikiai žaidė, ir gaila jog išeina :)
2013-08-22
+5
Atsakyti
tona
silpnai zaide, nes atejo tik i gala sezono, tai nespejjo normaliai isizaist

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-22
+14
Atsakyti
Labai keista, kad taip silpnai zaide LKL'e. Atsimenu, kai zaide Graikijoje ir Siaulius terorizavo Eurocup'e.
2013-08-22
+7
Atsakyti
Lietuvos Ryto Fanas.
"D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-22
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.