Jauniausias „Trakų“ komandos žaidėjas Alvydas Žarskus išalkęs krepšinio. Todėl nenuostabu, kad prieš dešimt dienų devynioliktąjį gimtadienį atšventęs vidurio puolėjas nekantrauja vėl paimti kamuolį į rankas oficialiose rungtynėse.

Praėjęs sezonas Vilniaus „Statyboje“ jaunam žaidėjui baigėsi kovo 28 dieną – jis turėjo keturių mėnesių pertrauką.

„Ruošiausi sezonui individualiai. Ir pats sportavau, ir su treneriu Gintautu Regina. Dalyvavau įvairiuose pavasario čempionatuose, vasaros lygose“, – kaip leido laiką iki pasiruošimo sezonui, oficialiai „Trakų“ internetinei svetainei pasakojo Žarskus. 

„Kai krepšiniui esi atidavęs 10 metų ir netenka žaisti kelis mėnesius, labai pasiilgsti žaidimo. Todėl dariau bet ką, kad tik žaisčiau“, – šypsojosi Žarskus.

Praėjusį sezoną Trakų miesto klubo naujokas NKL pirmenybėse vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 13 minučių, rinkdavo po 5,4 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio.

– Kuo suviliojo „Trakai“?
–  Klubas pasiūlė geras sąlygas. Be to, pažįstu daugumą komandos narių.

– Ko įneši į „Trakų“ žaidimą?
– Ketinu atiduoti visą save. Bandysiu parodyti, ką galiu ir tuo pačiu sieksiu pats tobulėti. Tikiuosi, treneriams patiks. 

– Kaip vertini praėjusį debiutinį sezoną NKL pirmenybėse?
– Man asmeniškai jis buvo neblogas. Juk tai buvo pirmas sezonas NKL, gavau nemažai žaisti. Tikrai esu patenkintas. Kaip bus šiemet, žiūrėsime. 

– Rungtyniauti NKL buvo sunkiau nei manei?
– Buvo taip, kaip ir tikėjausi. Į NKL atvykau tiesiai iš MKL – peršokau RKL. Be abejonės, lygis buvo aukštas. Nebuvo lengva. Žaidimas žymiai greitesnis, krepšininkai puikiai pataiko ir niekada negali atsipūsti, sustoti.

– Trakai debiutuoja NKL. Surinkta sudėtis pajėgi kautis su pajėgiausiais varžovais?
– Dar negaliu daug pasakyti, nes tik ką pradėjome treniruotis salėje. Bet sprendžiant pagal sudėtį, manau, galime siekti aukštų tikslų. 

– Kokį įspūdį paliko nauja komanda?
– Treneris Dainius Miliūnas yra griežtas, bet taip ir turi būti. Atmosfera – gera, visi neblogai sutariame, komandoje linksma.

Komentarai:
rimsa
Saunuolis Alvidau,gud job:>>

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-28
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.