Komentarai:
www
Kai pralaimi kaltas treneris ,o kai komanda laimi tj tada sako tas ir tas komandos lyderis ir jis isvede i pergale, jai musu plugai rinktines zaidejai ir neklauso ka treneris sako, tj gali ir be trenerio zaist tada rezultatas tas pats bus.

Nereiktu kelt nosiu taip aukstai daugumai rinktines zaideju...
2013-08-29
-4
Atsakyti
www
Vienas varzybas ir tj draugiskas pralaimejo jau kazlauska nuverst nori is posto. ATSIČIUCHINKIT SNARGLIAI,dar čempionatas net neprasidejo.
2013-08-29
+4
Atsakyti
klounaiValinkit jus n... su savo kurtinaiciu o prie jo jomantu ir mazuciu


Aš irgi nesu didelis fanas Kurtinaičio ,bet papasakok kas pirmas kandidatas pakeisti Kazlą jei rinktinė vėl patirs fiasko?
2013-08-29
+4
Atsakyti
klounai
Valinkit jus n... su savo kurtinaiciu o prie jo jomantu ir mazuciu
2013-08-29
-3
Atsakyti
www
Turi krist čižauskas ir juskevičius, cia jum ne koks kurtinaitis kad palieka tokius zaidejus kurie neatitinka rinktines lygio, Nelyginu ju su jomantu ir mazučiu , nes vytenis ir adas uz juos daug geresni...

O tie kurie sneka kad mes robke,broli ar kuze tj nesamones snekat. kita karta paskaitykit ka paraset , o tada tik spauskit ,,išsaugoti ''
2013-08-29
+1
Atsakyti
Teks pajust tą skonį kaip dažnai būna turkų,slovėnų komandose.Sudėtis gera,o rezultatų kaip nėra taip nėra.
2013-08-29
+5
Atsakyti
Gedingai sutriuškinti.. Kas iš to jei yra 5-6 geri aukšti jei vienu metu gali žaisti tik du.Negana to visi lyderiai ir su ambicijom.Be to tie du jaunikliai dar ne tokiame lygyje ,kad galėtų išvesti komandą į pergales.Europines komandos ,tai ne besmegenių juodčkių lyga kur net taisykles paderintos ,kad lengviau būtų užpulti.

Lavrikai,Javtokas,Jankūnas būtų tai ko mum būtų užtekę...

Su gynejais irgi nesamonė.Atakuojantys gynėjai iš Pociaus ir Seibučio kaip iš Kalno įžaidėjas..Nei vienas nesužais normaliai su aukštais,todėl čia mes pasmerkti.Juos atkirs nuo aukštų kaip Graikai padarė ir viskas.

Vienintelis šansas,tai besmegeniškas greitas puolimas su gera gynyba,kaip buvo turkijoje,be čia ne prie Kazlo ir geležinė gynyba ne prie šitos sudėties..Po čempionato jam teks užleist vietą Kurtinaičiui..
2013-08-29
+1
Atsakyti
jo
robokopui batarkes nusedo-perdaug sustorejo amerikoj
2013-08-29
+3
Atsakyti
DiamantidisRinktines balastas matosi kaip ant delno, tai Jukevicius ir Kuzminskas.


kuzma?perkai tai jaunuoli,cizas su adu balastai kurie visiskai neatitinka rinktine slygio
2013-08-29
-1
Atsakyti
Komanda sutriuškinta. Rungtynių pabaigoje buvo galima buvo pabandyti įmesti tritaškį, -15 neatrodytų taip gėdingai, bet Klaidiečiui Lietuvos ir komandos garbė visiškai nesvarbi. Gėda.

Dar kartą pamatėm kad tas Lietuvos priekinės linijos stiprumas visiškai išpūstas burbulas.

Susidūrus su rimtesne gynyba ir Valančiūnas, ir Laurinavičiai, ir Motiejūnas išskysta. Belieka pasikliauti tik Javtoku, Kaip, kad buvo prieš tris metus Turkijoje :D
2013-08-29
-2
Atsakyti
LT to Basket_InfiniTy
Sutinku, kad buvo stengiamasi pagrinde pozicinį puolimą naudoti, bet ar pastebėjai kaip greit graikai grįždavo į gynybą bent 3-4'se ir nelikdavo jokių progų greitoms atakoms...? Čia ne tik žaidimo planas kurį pasirinko mūsiškiai, bet ir gerokai primestas graikų gynybos žaidimas.

Aukštaūgiai susidūrė su rimtesne gynyba ir puolime gerokai stipresniais varžovais ir baigėsi lengvi taškai po krepšiu. Ką ten lengvi - beveik nesugeba įmesti kamuolio centrams. Akis bado ir gynyboje kampuose paliekami varžovų snaiperiai, o kai kurių mūsų žaidėjų (manau suprantat apie ką aš) vien jėga paremtas primityus puolimas ir begalė klaidų. Taip pat labai liūdnai atrodo amžina problema - įžaidėjai. Iki graikų ižaidėjų kamuolio valdymo technikos kaip iki mėnulio. Nejaugi nesupranta LT gynėjai/įžaidėjai, kad vien kamuolio varymosi pagrindų nepakanka...(?)
2013-08-29
+3
Atsakyti
Anonimas
Man atrodo Donatas moejunas vakar daugeu imete nei 6 taskus,,, ar tikrai gali buti tik 6??
2013-08-29
+1
Atsakyti
krepsinis
kas cia raso, jog Donatui reikia agresijos ir pasitikejimo??? Jis jo turi, tik negauna pakankamai laiko..

Antros rungtynes is eiles jis daug geriau atrodo nei Valanciunas, o laiko gauna daug maziau (net ir zaisdamas centro pozicijoje jis gerai atrodo).

Negi treneris nemato, jog Donata reikia labiau isnaudot - t.y. suteikti jam daugiau laiko aiksteleje
2013-08-29
-1
Atsakyti
Basket_InfiniTy
Noriu pasakyti sitiems "rimtiems" fanams, kad pirmas dalykas, tai yra tik friendly match, o kitas dalykas- ar kas nors pastebejot, kad rinktine zaidė lėtai,beveik kiekviena ataka budavo rengiami deriniai? Aš manau, kad tai tik dar vienas trenerio experimentas ir tikraja rinktine mes pamatysime tik cempionate. P.S. Manau, kad šis pralaimėjimas išeis tik į nauda.

PEACE

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-29
-2
Atsakyti
Rinktines balastas matosi kaip ant delno, tai Jukevicius ir Kuzminskas.
2013-08-29
-4
Atsakyti
Geda, oj kokia geda. Del sirgaliu geda. Nors cia rimti sirgaliai ir nesirenka. Tik mižniai kurie savo 6 litus Tonybete padejo.
2013-08-29
+5
Atsakyti
chqperdaug isgarbintas ir isreklamuotas tas valancius ir visi dar euforijoj nuo jo zaidimo kada jauniai tapo pasaulio cempionais, tada jis neturejo rimtu priesinink pagal ugi , atrode kaip suages tarp vaikubet realiai pas ji proto kaip zaisti nera viska daro per jegair nieko gero nebus jeigu jo neismokins zaisti su galva o ne per jega


Nera ko noret, per toki gan trumpa laikotarpi priaugo nemazai mases, prarado greiti ir plastiskuma, kas buvo jo pliusas pries kitus centrus, beto komandoj jam buvo akcentuojamas 1x1 zaidimas baudos aiksteleij, delko nukentejo pick n rollas, todel dabar Valanciunui reikia laiko, kad igautu igudziu, kurie padetu isnaudoti ta mase, kolkas truksta puolimo arsenalo platesnio, centruojant daromi pasikartojantys (gan daznai) judesiai, padvigubinus dar negali tinkamai atmesti kamuolio, nemato aikstes, bet visko ismokstama su laiku, turint tokius duomenis 21 metu, reikia tik dirbti kaip dirbo iki siol ir viskas ateis su laiku. Nereikia tiketis kad 21 metu zaidejas, tuo labiau centras zais brandu krepsini. Viskas Jonui dar tik pries akis. :)
2013-08-29
+20
Atsakyti
Tomas
Kaip suprantu, tai jeigu reikia pralosti, tai be problemu :))
2013-08-29
-1
Atsakyti
chq
perdaug isgarbintas ir isreklamuotas tas valancius ir visi dar euforijoj nuo jo zaidimo kada jauniai tapo pasaulio cempionais, tada jis neturejo rimtu priesinink pagal ugi , atrode kaip suages tarp vaikubet realiai pas ji proto kaip zaisti nera viska daro per jegair nieko gero nebus jeigu jo neismokins zaisti su galva o ne per jega
2013-08-29
-3
Atsakyti
Vien idiotiški komentarai, kuriuose skleidžiama panika ir pyktis, nors tai tik draugiškos varžybos. Analizės nulis. Dažniausiai kritikuojamas atskiras žaidėjas, pvz., Valančiūnas, o ne pats žaidimas. Žiauriai erzina vaikų virkavimai apie tai, kad JV nepadarė to ar ano, o kai sužaidžia geras varžybas - visi tyli, laukia progos apipilti šiukšlėmis iki prastesnių varžybų. Iki pergalės trūko šiandien nedaug, komanda žaidė gerai, išskyrus 4-to kėlinio antrą pusę, per kurią įmesti tik 2 taškai. Pramesta daugiau nei 10 baudos metimų - didelis rezervas. Komanda padarė daug klaidų. Prasčiau gintasi baudos aikštelėje, prasčiau ten ir žaista - neišnaudoti aukštaūgiai, bet čia buvo toks trenerio sprendimas neparodyti visų savo kortų. Žaidimas yra puikus, su aiškia strategija. Priešingai, nei buvo prie Kemzūros, kai kamuolys judėdavo tik palei tritaškio liniją. Ši rinktinė žymiai stipresnė nei buvo pernai.
2013-08-29
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.