Jaredas Jeffriesas penkerius metus su pertrauka yra rungtyniavęs Niujorko „Knicks“ kpmandoje
Jaredas Jeffriesas penkerius metus su pertrauka yra rungtyniavęs Niujorko „Knicks“ kpmandoje
Nuotr. AP-Scanpix
Po 11 metų, praleistų Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), 31 metų 211 cm ūgio Jaredas Jeffriesas nusprendė pakabinti sportbačius ant vinies ir nerti į kitus vandenis.

Amerikietis nuo šiol dirbs Denverio „Nuggets“ klubo skautu bei taps lietuvių Artūro Karnišovo bei Tomo Balčėčio kolega, kurie dirba atitinkamai generalinio direktoriaus pavaduotoju bei krepšinio analizės vadybininku.

Jeffriesas yra gerai pažįstamas su „Nuggets“ generaliniu direktoriumi Timu Connelly. Pastarasis dirbo Vašingtono „Wizards“ klube, kuomet puolėjas jame rungtyniavo 2002-2006 metais.

Praėjusį sezoną krepšininkas gynė Portlando „Trail Blazers“ ekipos garbę ir vidutiniškai pelnydavo po 1,2 taško bei atkovodavo po 1,6 kamuolio.

Komentarai:
Kaip 31 metų krepšininkas baigtų karjerą, tai gan nedažnas atvejis. Nors šis veikėjas visada atrodė senesnis negu metai rodo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-09-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.