Komentarai:
:)
Kitamet, tie trys vyrukai, nors realu, kad be Mindės, jau kitaip turės palošt. Bliamba, Treneri Jonai, ko taip nelaiku surizikavai parodyt, jog iš Valančiūno, Motiejūno ir Kuzminsko vienu metu aikštėj, tik gyvas anti all stars. Žinau, ir pats abejoji, kad tai nerealu, jog Kleiza, Mačiulis, Seibutis ir Kalnas ištemps 40 minučių. Va taip grūdinasi plienas, vaikai. Baisiausia, tai netikiu, jog Kuzminską žvėrim padarys ir Plaza, čia reik gimt bulterjeru. Donatas su Valančium kažkada tikrai bus žaidėjai, tik vaikai, nedarykit iš jų anksčiau laiko all starsų, kol kas tik perspektyvūs vyrukai. Spaudžiu leteną Kazlauskui, didžiuojuos, jog pats būdamas tik katinu gebėjau padaryt spaudimą, jog Jūs būtumėt šitos sidabrinės rinktinės treneris, paskendusioj intrigose LKF. Žmonės paprasti net nežino, koks ten vorų garastų-pudelių lizdas, o va, prasivalėm, ir sidabras. Su būsimom pergalėm, Lietuva! Net receptą tam žinau, tikrai tikrai - nelįskit prie Arvido ir Jono, jie susitars, kaip padovanot gerą intrigą su pastovia liuks pabaiga. Taip, kaip pas dešimtmetį pas ispanus, nes turim viską - infrastruktūrą, trenerius, žaidėjus, ambicijas ir savo sporto šaką (iš penketuko pasaulyje, skeptikams).

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-09-23
Atsakyti
Charley_BarkleyJau geriau siteip matyt kaip dabar prancuzai svencia,negu dabar ispanu balerinos svestu.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


visiškai pritariu, jei ispanai būtų laimėję tada išviso grūzas
2013-09-23
+7
Atsakyti
Naka
Zmones supraskite viena dalyka, kad sia diena jus gal ir nusivyle, jog nepavyko padaryti pacio geriausio, taciau po keliasdesimties metu jus tuo dziaugsites, nes turesit ka papasakoti savo vaikams ir anukams, nes Lietuva kazka laimejo ir gal ateityje sie visi medaliai paciom juodziausiom istorijos minutem zmonems pades islikti vieningais. Ir nesvarbu kokios spalvos medalis, svarbu kad tai medalis, ir as didziuojuosi ju pasiekimu, nes gal but tai ir neduok Dieve paskutinis medalis. Ir gerbkime tai, ka jie padare

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-09-23
+1
Atsakyti
Jau geriau siteip matyt kaip dabar prancuzai svencia,negu dabar ispanu balerinos svestu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-09-23
-1
Atsakyti
Tiem kas stumia ant LT rinktinės...
Atsigaukit nesubrendėliai, nieko jūs nesuprantate, galiu atsakingai pasakyti, kad 99 proc. jūsų nesate nieko vertingo nepasiekę ir atsidūrę TEN su savo patarimais būtumėte "pridėją" į klyną. LT rinktinė padarė žygdarbį šiame EČ, o didžiausia pagarba ir nuopelnas už tai priklauso J.Kazlauskui. Šiai rinktinei priklauso tik plojimai ir didžiausia pagarba už pasiektą rezultatą! Ačiū LT Rinktinei už dar vieną didelį šviesulį LT istorijoje!
2013-09-23
-3
Atsakyti
supermenasmes laimejom sidabra be naturalizuotu zaideju. kai prancuzai beveik visa komanda vien tik juodukai. nesvarbu kad gimei prancuzijoje, bet kraujas ir saknys tavo tai is Afrikos. galima sakyti afrika laimejo, bet ne prancuzija.


Nereikia tik. Suprantu jei pritaikytum tai, Juodkalnijai, Belgijai ar Ukrainai. Bet ir tai man netrukdo. Ju paciu reikalas jei zmones dar net nebuve toje salyje jau kvieciami i rinktine. Aisku prisimenant rusu Holdena tai ten visai kita istorija. Zmogus daug metu rusijoj praleides ir gyvenes ir jau pusiau rusas yra. Teisingas jo atstovavimas Rusijai buvo :)
2013-09-23
Atsakyti
skaudus pralaimėjimas bet ką jau padarysi...šis čiampionatas vistiek nerealus ir didžiausia pagarba bei dėkingumas rinktinėj ir visam personalui didelis ačiū.ir atsiminkit draugai jog mes LAIMĖJOM sidabra o ne pralošem auksa :)
2013-09-23
Atsakyti
mes laimejom sidabra be naturalizuotu zaideju. kai prancuzai beveik visa komanda vien tik juodukai. nesvarbu kad gimei prancuzijoje, bet kraujas ir saknys tavo tai is Afrikos. galima sakyti afrika laimejo, bet ne prancuzija.
2013-09-23
+3
Atsakyti
Anonimas
Kada ryt Vilniuje nusileidžia?
2013-09-23
Atsakyti
gg
Siaip nors ir norejau finale ispanu, bet sirgau pats uz prancuzus.. zinojau, kad pries ispanus tikriausiai butu lengviau.. bet ir zinojau, kad prancuzai verti pagaliau laimeti pries ispanus ir verti jie aukso, ir jei gaus proga del jo kovoti, tai kovos kiek gales... bei dar maniau, kad prancuzija si karta bandys zaist per visus, tik ne per Parker'i nes Lietuvai jau butu per lengva, bet cia tokiu kaip as 1 is 5 speju, stabas galvojo kitaip, bet jokiu jiems kaltinimu del to neturiu. Kazlauskas viso cempionato metu jautiesi ir matiesi, kad yra Treneris, ir tikrai ne Kemzura, kad ir kaip ten bebutu (na sorry, tiesiog Kemzura dar ne to lygio treneris, Kurtinaitis manau siuo metu geresnis, bet Kemzura irgi turi daug perspektyvos). Na pralose, tai pralose, bet visvien tiek visi vyrai, tiek treneriai SAUNUOLIAI!!!RESPECT'AS!!! VYRAI SAUNULIAI!!!IR KAZLAUSKAI PRASAU PASILIK VISUS METUS!!!
2013-09-23
-5
Atsakyti
UZ LIETUVA. UZ LIETUVA VYRAI. seibutis net apsiverke. Kalnietis, Kleiza siandien buvo nerealus. jie visa ciampionata tempe komanda i prieki. gaila kad jaunimas nebuvo toks nuostabus musu kaip vyresni zaidejai. as vis dar nesuprantu kas pasidare Valanciunui ir Kuzminskui. per draugiskas rungtynes jie buvo komandos lyderiai. Jonas net po 14 tasku vidutiniskai pelnydavo per varzybas. labai truko Jasaitcio vietoj Kuzminsko ir Jankuno vietoj Ksistofo. vyrai laimejo sidabra praktiskai turedami tik 1 izaideja. pagarba Mantui, kuris zaide praktiskai po 30-35 minutes per rungtynes.
2013-09-23
+5
Atsakyti
chipushilamrMindeBo_McCalebmrMindeUz musu nugaru liko ispanai, kroatai, slovenai, serbai, italai, graikai, rusai.. ir lenkai.Lenkai tai lenkai. Sutikimas lenkijoj vyks, bet šiaip dar pamiršai paminėt 2010 sidabro medalininkus Turkus.Beabejo, cia dar daug ka galima paminet :) ironiskai as lenkus paminejau, tiesiog mes geresni. VEL.Tu geriau palauk eurolygos starto, dar ne taip pajudesi... :D


Eurolygoj lenkus tempia legionieriai, o va tarptautinei arenoj, kur zaidzia grynakraujai lenkai, ir paaiskeja ju tikrasis pajegumas.
2013-09-23
-2
Atsakyti
SamurajusBo_McCalebmrMindeUz musu nugaru liko ispanai, kroatai, slovenai, serbai, italai, graikai, rusai.. ir lenkai.Lenkai tai lenkai. Sutikimas lenkijoj vyks, bet šiaip dar pamiršai paminėt 2010 sidabro medalininkus Turkus.ziauriai cia uzstumei... gerai kad bent lenkijoj o ne sudu prasmirdusiame lietuvos siknoj-gedoj kaune, kur turbut fanai butu pridauze ta lietuvos rinktine neva uz prasta pasirodyma. beje paaiskink man nuo kada salies sostine yra lenkija?


tu nezinojai kad vilniu uzeme lenkai? ir kur gyvena daugiau siai lenku dabar? a? Kaunas ir Kernavė liks tikrieji Lietuvos miestai.
2013-09-23
-6
Atsakyti
Maladiec vyrai! Laimejom sidabra! Na taip, noretusi turet dabar iskovojus auksa, bet... Yra kaip yra. Ismokime pasidziaugti/dziaugtis tuo ka turime! Galbut vel 10 metu teks laukti finalo.. Aisku tikiuosi taip nebus :D sulauksim anksciau :) Ir man atibodusi ta gaidele, kad geriau iskovoti bronza jei pralaimeti sidabra. Man vienodai. Lamejom sidabra ir esame beveik stipriausi europoje!
2013-09-23
-9
Atsakyti
Jump man23
Aciu vyrams uz Sidabra ir mes 2 europoj!!!
2013-09-23
Atsakyti
mrMindeBo_McCalebmrMindeUz musu nugaru liko ispanai, kroatai, slovenai, serbai, italai, graikai, rusai.. ir lenkai.Lenkai tai lenkai. Sutikimas lenkijoj vyks, bet šiaip dar pamiršai paminėt 2010 sidabro medalininkus Turkus.Beabejo, cia dar daug ka galima paminet :) ironiskai as lenkus paminejau, tiesiog mes geresni. VEL.


Tu geriau palauk eurolygos starto, dar ne taip pajudesi... :D
2013-09-23
+5
Atsakyti
Bo_McCalebmrMindeUz musu nugaru liko ispanai, kroatai, slovenai, serbai, italai, graikai, rusai.. ir lenkai.Lenkai tai lenkai. Sutikimas lenkijoj vyks, bet šiaip dar pamiršai paminėt 2010 sidabro medalininkus Turkus.


Beabejo, cia dar daug ka galima paminet :) ironiskai as lenkus paminejau, tiesiog mes geresni. VEL.
2013-09-23
+7
Atsakyti
Didelis dekui LIETUVAI už sidarbą! Norėjosi aukso, bet tiesiog Prancūzai šiandien reikia pripažinti buvo geresni. Diena dienai nelygi, karta gali laimėti, kitą kartą pralaimėti, bet svarbiausia, jog komanda kovojo ir už tai didelis AČIŪ!!! Belieka grįžti prie klubinių komandų palaikymo ir laukti kitų metų pasaulio čempo, o ten gal ir nuskambės žodis LIETUVA dar skambiau!
2013-09-23
-4
Atsakyti
Anonimas
Ačiū. :)
2013-09-23
+2
Atsakyti
marko
aciu vyrams, o kas stumiat nesuprantat nieko
2013-09-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.