Penkis žaidėjus nuo atsarginių suolo finale pakėlė Jonas Kazlauskas, tačiau pasižymėti taškais pavyko vieninteliam Martynui Pociui
Penkis žaidėjus nuo atsarginių suolo finale pakėlė Jonas Kazlauskas, tačiau pasižymėti taškais pavyko vieninteliam Martynui Pociui
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Lietuvos rinktinės strategas Jonas Kazlauskas po finale patirto skaudaus pralaimėjimo pripažino, jog keletas jo sprendimų pakeisti žaidėjus nepasiteisino (prancūzai į priekį pabėgo antrajame kėlinyje, kuomet aikštėje pasirodė Mindaugas Kuzminskas, Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas), o mintį į aikštę išleisti Kšištofą Lavrinovičių jis nuvijo į šalį tikėdamasis, jog geriau sužais kiti krepšininkai.

Nepaisant nesėkmės, strategas liko patenkintas komandos pasirodymu čempionate. Ar prie komandos vairo liks ir toliau,
8 11 rungtynių Slovėnijoje laimėjęs Kazlauskas dar nežino.

– Treneri, kokios priežastys lėmė pralaimėjimą finale? – „BasketNews.lt“ paklausė Kazlausko.
– Negaliu teigti, kad taip pabaigti čempionatą yra malonu. Kai pralaimi finale, yra gana liūdna. Po pergalės prieš kroatus turėjome sidabrą kišenėje, visi norėjo daugiau. Tačiau yra taip, kaip yra. Finale mus nužudė antrasis ketvirtis. Keletą blogų keitimų padariau ir aš. Buvo momentas, kai negalėjau į aikštę atgal sugrąžinti pagrindinių žaidėjų. Buvo iškilęs klausimas, ar toliau žaisti su pagrindiniais krepšininkais, ar kažkiek duoti jiems pailsėti. Buvo kaip buvo, tačiau tos minutės susiklostė itin prastai. Varžovai žaidė šauniai, pataikė keletą sunkių metimų, „ištraukė“ mus iš po krepšio, o tai lėmė labai daug. Smarkiai pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, o tai neleido kontroliuoti rungtynių.

– Puolime per visą susitikimą atkovoti tik du kamuoliai. Kodėl taip įvyko? Galbūt varžovai mūsų žaidimą išanalizavo geriau?
– Varžovai sužaidė labai gerai, o mes nesužaidėme. Nemanau, kad jie buvo mus daugiau išanalizavę, nei mes juos. Mes gana neblogai gynėmės prieš Parkerį, bet „atsidarė“ kiti žaidėjai. Ypač Batumas, kuris pataikė kelis svarbius tritaškius ir išplėtė visą mūsų gynybą. Taip pat, kaip ir minėjau, Diaw keletą kartų per lengvai iš po krepšio pelnė taškus, o tai varžovams suteikė labai didelį postūmį. Vėliau buvo labai sunku. Netrūko  skubotų metimų,  neradome vienijančių gijų.

– Ar mūsų jauni žaidėjai buvo pasirengę tokio lygio finalui?
– Prieš Europos čempionatą būčiau pasakęs, kad antra vieta yra labai gera. Bet kai turi antrą vietą, po pralaimėjimo... Aišku, tai yra didelis pasiekimas, kurį pradėsime vertinti tik po kurio laiko. Žmogus yra toks sutvėrimas, kuriam visuomet norisi kažko daugiau. Aišku, kai kurie jauni žaidėjai perdegė. Bet komanda yra komanda, treneris atsakingas už viską. Tai reiškia, kad labiausiai kaltas aš.

– Kodėl antroje čempionato dalyje beveik nežaidė Kšištofas Lavrinovičius?
– Mes turėjome pakankamai daug aukštų žmonių. Antroje turnyro pusėje jo pozicijoje įsižaidė Kleiza, keletą mačų sužaidė Motiejūnas. Kuomet jie pelnydavo taškus ir labai gerai gynėsi – ko mums užteko – Lavrinovičiaus pagalbos neprireikė. Finale buvo momentas, kuomet kirbėjo mintis jį išleisti. Bet ar yra teisė rizikuoti, kai kiti gerai žaidžia?

– Finalo išvakarėse kalbėjote gana mįslingai. Ar norėsite su komanda važiuoti į pasaulio čempionatą Ispanijoje?
– Visų pirma, su federacija reikia aptarti šį čempionatą. Tegul federacija įvertina pasirodymą. Ar tu pralaimi, ar laimi, turi įvykti pokalbis. Dabar nenoriu „ant karštųjų“ nieko pasakyt, nes gali kilti bereikalingas ažiotažas. Visi žino, kad skolą Arvydui aš atidavęs. Kas bus ateityje – pamatysime.

– Įrodėte, kad su šia komanda galima iškovoti titulus. Galbūt norisi ko nors daugiau?
– Taip, ši komanda yra ir talentinga, ir jauna. Žinoma, labai daug traukia vyresni žaidėjai, bet kalbėti apie tai, kad Kleiza, Kalnietis ar Mačiulis yra veteranai – jokiu būdu negalima. Aišku, šiai komandai trūksta „perimetro“ žaidėjų, bet ar mes turime geresnių už tuos, kurie  buvo čia? Tai – didžiulis klausimas. Manau, kad dabar neturime. Reikia mąstyti, kaip juos užsiauginti. Labai gerai, kad patekome į pasaulio čempionatą. Neprarandami metai, į pasirengimo programą bus galima įtraukti daugiau jaunų žaidėjų. Viską vertinu labai teigiamai. Negaliu įverinti labai gerai, tačiau tikrai vertinu gerai.. Niekas negali komandai prikišti, kad ji nesikovė, nerodė charakterio. Buvo sunkių akimirkų, bet išlipome garbingai. Finale nepasisekė. Gyvenime būna ir taip.  

Kazlausko komentaras:

http://www.youtube.com/watch?v=lFTyMhuPpPw

Komentarai:
JonasKazlauskas tikrai geras treneris, bet bijo rizikuoti... Jis matematikas. Skaiciuoja tikimybe, o finale reikejo rizikuoti. Vienos rungtynes. Is paskutiniuje atare butu musiskiai.1) Be reikalo iseme is rotacijos Delininkaiti nuo ketvirtfinalio - tikrai negadino vaizdo ir galejo po 10-12 min keisti Kalnieti, kad sviezesnis butu. Plius, kai krenta tikrai gali pataikyti sunkiu metimu is perimetro.2) Grupes rungtynese su prancuzais Valanciunas kertinis musu gynybos akmuo, kai zaide... pries aukstus ir soklius juodukus, kurie nelipo per galvas vien del Valanciuno buvimo centre.Valanciunas suzaidzia pries jam parankias komandas ir, kai treneris juo pasitiki... finale ieiti jauna antro kelinio viduryje yra labai sunku, ypac, kai pasodina po pirmos klaidos... puolime jis vienintelis kamuolius atsikovojo. Lenta gavom tragiskai. Per didelius nezaidem visiskai. Jonas is 6/6 buvo su prancuzais, kai gavo kamuoliu...3) Darjusas geras prapleciant puolima, bet gynyboje 0nis pries soklius fiziskai stiprius zaidejus... o gynybos labiausiai truko... jis atkovojo 0 kamuoliu - pagrindinis centras... Javtokas 0 tasku, 2kamuoliai..., jis aiksteje prancuzam dengti 4zmones uztenka... gerai, kad trauke Kleiza su Kalnieciu puolima... Naudota identiskai schema, kaip grupes varzybos, bet jos tam ir buvo, kad padaryti isvadas ir kazka patobulinti, o ne vienodais viska daryti...4) Pats Kazlauskas gerai ivardino - negalima 3-4 antro penketo zaideju pakeisti vienu metu... ant to pacio greblio uzlipom kaip su kroatais... Kuzminskas, Motiejunas, Valanciunas budami kartu aiksteleje pralaimejo 10tasku kroatams antram kelinyje, bet tada tapo lygu... dabar buvo lygu - tapo -12... tada ir pagrindinius ileidus jau ritmo atgauti buvo neimanoma...5) reikejo keitalioti 5pozicijoje Valanciuna su Motiejunu... 4pozicijoje Kleiza su Darjusu ar Ksystofu... nes abu jauni priekyje kartu nerode zaidimo, reik nors vieno patyrusio salia...6) Maciulis butu atzaides... cia finalas - Gasolis are iki galo, kai reikedavo... jei ner keitimo - ka daryti... cia finalas - reik naudoti pasiteisinusias schemas..., o zaidimas su kroatais ir kitais parode, kad kartu aiksteje negali visi jauni zaisti... stipriai pralosiam, o Kuzminskas psichologiskai nuluzo nuo ketvirtfinalio... tai sansu atgaivinti finale nebuvo...ISVADA: gerai tai, kad ateityje nori nenori Valanciunas tikrai jau bus pagrindiniu... tai tada senesni bus tik pagalbininkai... tad turesim patikima gynyba ir patobulejusius jaunus zaidejus. Gal kitais metais susizais geriau Jonas su Donatu... jei sveiki bus - tai geresnes formos bus Kleiza ir Pocius, tad ateitis sviesi. Tik reik daugiau jaunimo itraukti pamazu ir jais pasitiketi. Tik tada gali jie suzaisti... aprekus numirsta psichologiskai kaip Kuzminskas... Mes ne serbai, siuo aspektu, o gaila! Reiktu stipresnes psichologijos pas jaunus... bet ateitis sviesi :)


Labai lengva dabar kalbet:) KAi jau zinai ar motiejunas suzaide ar ne... ir panasiai.
2013-09-25
-9
Atsakyti
andre
Valanciuno perlaikymas, nepasitikėjimas broliais, Kuzminsku..........
2013-09-24
-1
Atsakyti
!
Tikrai pridares klaidu, bet turim, ka turim. O siaip bavo neblogas sansas pergelei... Labai gaila((
2013-09-23
-1
Atsakyti
LeBronss
Simas Jasaitis - perimetro zaidejas, kurio pritruko ...
2013-09-23
-5
Atsakyti
Teisingi J.Kazlausko zodziai,kad jaunieji nepateisino i juos detu vilciu.Lemiamu momentu jie nesugedejo pakeisti komandos lyderiu ir duoti siems nors pailseti kelias minutes...Komanda sulose neblogai,sakyciau pagal galimybes,truko tik geros pamainos lyderiams lemiamose rungtynese.Siap tai ,be abejo daugumas yra patenkinti pasiektu rezultatu ir dar jeigu grybapjovius jaunelius pasikelusius erelius priversti ir ismokyti zaisti ne tik uz pinigus,bet ir uz Tevyne,tai sakyciau komandos perspektyva nera jau tokia bloga.Svarbu,taip pat,kad Kazlauskas liktu,nes jis savo ramybe inesa pasitikejima ir kitiems ir neleidzia panikuoti ereliam...
2013-09-23
+11
Atsakyti
kirvis
to ednis

sitai komandai daug pokyciu nereikia,truksta normalaus izaidejo(galbut Cizauskas ar Juskevicius per sezona stipriai patobules ir uzims Delno vieta) kuris keistu Kalnieti,tvirtesnio PF kuris galetu pasiginti(Jankunas manau idealus variantas) ir viskas.svaigti apie Saboni manau neverta,palaukim jo pirmojo profesionalaus sezono ir tada pakalbam.Jasaitis aisku galetu but variantas,bet jo amzius jau toks kad iki olimpiados kazin ar istemps aukstam lygyje todel kviest ji nelabai yra prasmes.
2013-09-23
+2
Atsakyti
Jonas
Kazlauskas tikrai geras treneris, bet bijo rizikuoti... Jis matematikas. Skaiciuoja tikimybe, o finale reikejo rizikuoti. Vienos rungtynes. Is paskutiniuje atare butu musiskiai.

1) Be reikalo iseme is rotacijos Delininkaiti nuo ketvirtfinalio - tikrai negadino vaizdo ir galejo po 10-12 min keisti Kalnieti, kad sviezesnis butu. Plius, kai krenta tikrai gali pataikyti sunkiu metimu is perimetro.

2) Grupes rungtynese su prancuzais Valanciunas kertinis musu gynybos akmuo, kai zaide... pries aukstus ir soklius juodukus, kurie nelipo per galvas vien del Valanciuno buvimo centre.

Valanciunas suzaidzia pries jam parankias komandas ir, kai treneris juo pasitiki... finale ieiti jauna antro kelinio viduryje yra labai sunku, ypac, kai pasodina po pirmos klaidos... puolime jis vienintelis kamuolius atsikovojo. Lenta gavom tragiskai. Per didelius nezaidem visiskai. Jonas is 6/6 buvo su prancuzais, kai gavo kamuoliu...

3) Darjusas geras prapleciant puolima, bet gynyboje 0nis pries soklius fiziskai stiprius zaidejus... o gynybos labiausiai truko... jis atkovojo 0 kamuoliu - pagrindinis centras... Javtokas 0 tasku, 2kamuoliai..., jis aiksteje prancuzam dengti 4zmones uztenka... gerai, kad trauke Kleiza su Kalnieciu puolima... Naudota identiskai schema, kaip grupes varzybos, bet jos tam ir buvo, kad padaryti isvadas ir kazka patobulinti, o ne vienodais viska daryti...

4) Pats Kazlauskas gerai ivardino - negalima 3-4 antro penketo zaideju pakeisti vienu metu... ant to pacio greblio uzlipom kaip su kroatais... Kuzminskas, Motiejunas, Valanciunas budami kartu aiksteleje pralaimejo 10tasku kroatams antram kelinyje, bet tada tapo lygu... dabar buvo lygu - tapo -12... tada ir pagrindinius ileidus jau ritmo atgauti buvo neimanoma...

5) reikejo keitalioti 5pozicijoje Valanciuna su Motiejunu... 4pozicijoje Kleiza su Darjusu ar Ksystofu... nes abu jauni priekyje kartu nerode zaidimo, reik nors vieno patyrusio salia...

6) Maciulis butu atzaides... cia finalas - Gasolis are iki galo, kai reikedavo... jei ner keitimo - ka daryti... cia finalas - reik naudoti pasiteisinusias schemas..., o zaidimas su kroatais ir kitais parode, kad kartu aiksteje negali visi jauni zaisti... stipriai pralosiam, o Kuzminskas psichologiskai nuluzo nuo ketvirtfinalio... tai sansu atgaivinti finale nebuvo...

ISVADA: gerai tai, kad ateityje nori nenori Valanciunas tikrai jau bus pagrindiniu... tai tada senesni bus tik pagalbininkai... tad turesim patikima gynyba ir patobulejusius jaunus zaidejus. Gal kitais metais susizais geriau Jonas su Donatu... jei sveiki bus - tai geresnes formos bus Kleiza ir Pocius, tad ateitis sviesi. Tik reik daugiau jaunimo itraukti pamazu ir jais pasitiketi. Tik tada gali jie suzaisti... aprekus numirsta psichologiskai kaip Kuzminskas... Mes ne serbai, siuo aspektu, o gaila! Reiktu stipresnes psichologijos pas jaunus... bet ateitis sviesi :)
2013-09-23
-4
Atsakyti
Jonas
Kazlauskas tikrai geras treneris, bet bijo rizikuoti... Jis matematikas. Skaiciuoja tikimybe, o finale reikejo rizikuoti. Vienos rungtynes. Is paskutiniuje atare butu musiskiai.

1) Be reikalo iseme is rotacijos Delininkaiti nuo ketvirtfinalio - tikrai negadino vaizdo ir galejo po 10-12 min keisti Kalnieti, kad sviezesnis butu. Plius, kai krenta tikrai gali pataikyti sunkiu metimu is perimetro.

2) Grupes rungtynese su prancuzais Valanciunas kertinis musu gynybos akmuo, kai zaide... pries aukstus ir soklius juodukus, kurie nelipo per galvas vien del Valanciuno buvimo centre.

Valanciunas suzaidzia pries jam parankias komandas ir, kai treneris juo pasitiki... finale ieiti jauna antro kelinio viduryje yra labai sunku, ypac, kai pasodina po pirmos klaidos... puolime jis vienintelis kamuolius atsikovojo. Lenta gavom tragiskai. Per didelius nezaidem visiskai. Jonas is 6/6 buvo su prancuzais, kai gavo kamuoliu...

3) Darjusas geras prapleciant puolima, bet gynyboje 0nis pries soklius fiziskai stiprius zaidejus... o gynybos labiausiai truko... jis atkovojo 0 kamuoliu - pagrindinis centras... Javtokas 0 tasku, 2kamuoliai..., jis aiksteje prancuzam dengti 4zmones uztenka... gerai, kad trauke Kleiza su Kalnieciu puolima... Naudota identiskai schema, kaip grupes varzybos, bet jos tam ir buvo, kad padaryti isvadas ir kazka patobulinti, o ne vienodais viska daryti...

4) Pats Kazlauskas gerai ivardino - negalima 3-4 antro penketo zaideju pakeisti vienu metu... ant to pacio greblio uzlipom kaip su kroatais... Kuzminskas, Motiejunas, Valanciunas budami kartu aiksteleje pralaimejo 10tasku kroatams antram kelinyje, bet tada tapo lygu... dabar buvo lygu - tapo -12... tada ir pagrindinius ileidus jau ritmo atgauti buvo neimanoma...

5) reikejo keitalioti 5pozicijoje Valanciuna su Motiejunu... 4pozicijoje Kleiza su Darjusu ar Ksystofu... nes abu jauni priekyje kartu nerode zaidimo, reik nors vieno patyrusio salia...

6) Maciulis butu atzaides... cia finalas - Gasolis are iki galo, kai reikedavo... jei ner keitimo - ka daryti... cia finalas - reik naudoti pasiteisinusias schemas..., o zaidimas su kroatais ir kitais parode, kad kartu aiksteje negali visi jauni zaisti... stipriai pralosiam, o Kuzminskas psichologiskai nuluzo nuo ketvirtfinalio... tai sansu atgaivinti finale nebuvo...

ISVADA: gerai tai, kad ateityje nori nenori Valanciunas tikrai jau bus pagrindiniu... tai tada senesni bus tik pagalbininkai... tad turesim patikima gynyba ir patobulejusius jaunus zaidejus. Gal kitais metais susizais geriau Jonas su Donatu... jei sveiki bus - tai geresnes formos bus Kleiza ir Pocius, tad ateitis sviesi. Tik reik daugiau jaunimo itraukti pamazu ir jais pasitiketi. Tik tada gali jie suzaisti... aprekus numirsta psichologiskai kaip Kuzminskas... Mes ne serbai, siuo aspektu, o gaila! Reiktu stipresnes psichologijos pas jaunus... bet ateitis sviesi :)
2013-09-23
-7
Atsakyti
dinamo
Griuvimui pagrindus padejo Kalniecio-Kleizos begi-meti nuo pat rungtyniu pradzios. Jaunimas ta procesa tik logiskai uzbaige. Kalciausias, kaip visada, treneris.
2013-09-23
-3
Atsakyti
Būtų puiku, kad Kazlauskas pasaulio čempionatui atjaunintų komandą (tiesa dalinai nes vietoje brolių ir Javtoko grįžtų Jankis ir ko gero jau laikas traukti D. Sabonį, gal Kavaliauskui suteikti šancą) be abejo reikia įtraukti naujų gynėjų, ko gero grįš Jasaitis. Svarbiausia, kad Kazlauksas per PČ parengtų naują komandą, kuri galėtų 2015 EČ išsikovoti kelialapį į olimpiadą o tam reikia aukso arba bent final4, kad patekt į atranką). Kazlauskas tai gali padaryti, tiesa aiškiai jis pasakė, kad lems pokalbis su federacija.
2013-09-23
-2
Atsakyti
LIETUVIS_Nepridarė klaidų Kazlauskas. Mačiulis su Kleiza gi negali lošti 40 minučių, nes kitaip po rungtynių juos su greitąją išvežę būtų. Kalnietis, turintis sprinterio sudėjimą, jau vos pabėga žaisdamas virš 30 minučių, o Kleiza su Mačiuliu gi sunkiasvoriai savo pozicijų žaidėjai. Kuzminską ar taip, ar taip reikėjo leisti, nes jeigu būtų bandę Pocių statyti prieš Batum'ą, tai paskui Parker'io vienas Seibutis nebūtų sugaudęs, kadangi Kalnietis jau leisgyvis buvo ir t.t. Tiesiog buvo padėtis be išeities ir Kazlauskas padarė viską, ką galėjo.


na nereik taip gint, ir pats jis pripažįsta klaidas. Negali būt amžinai teisus. Ir tikrai nesiūlau iki galo damušt tądien geriau žaidusius žaidėjus. Treneris pats tikrai pamąstęs mato kuriais epizodais gal būt reikėjo imt minutines, kokius keitimus pavėlint ar paankstint, kuriuo momentu reikėjo gal būt įleist šviežio kraujo, kada tikrai dar žaidėjas galėjo žaist... Po rungtynių daugiau taktinių manevrų galima surasti. tačiau aklai įtikint ir daugiau pateisinimų kodėl darė taip, o ne kitaip.

Ir kad nebuvom verti sutriuškinti tai faktas. Vien todėl suprantam visi jog kažkur pabiro visas statinys, ir reikia nebijoti pripažinti ir surasti klaidas. Tiek Kazlauskas dar vadovaus, tiek bus kitų trenerių, ir jiems tikrai reikia ne vien aklų sakymų "esi geriausias, esi teisingiausias, esi neklystantis".
2013-09-23
+2
Atsakyti
arnsDievų, kurie neklysta nėra. Pridarė smulkių klaidelių Kazlauskas, na bet ką padarysi, jis dirba jis mato, kas išėjo ir padarė darbą kas išėjo ir jam juodai nuskilo, o kas Š sumalė ir tiek.Tiem kas nesuprato kodėl finale žaidė taip, belieka nurodyti pasiskaityti prieš finalą duotą Sabonio interviu. Jis gan vaizdingai apibūdino kai kuriuos iegspiertyzistus.Tikrai mūsų priekinė linija neturėjo tiek jėgos kiek popieriuje buvo nurodyta, pirmiausia dėl didelės spragos žaidimo patirtyje jaunuosiuose žaidėjuose. Kai akivaizdžiai pasimatė tai, beliko reanimuoti mažiukus ir jais daugiau žaisti. Tą ir darė Kazlauskas, ir tikrai nei Gecevičius nei Jasaitis nebūtu kažkuo labai padėję rinktinei, nei nei vienas nei kitas nėra progų susikūrėjai, o tik laukėjai. Liūdnas faktas, bet faktas yra faktas, praktiškai visi lietuviai įpratę palaukti kamputyje sau patogios progos. Ir jei patys to nedaro, tai ir klubai neskatina, vietoje sukūrėjo ugdymo, kviečiasi užsieniečius.Na, o kol kelias dienas atgal visi šoko gavę prancūzus finale, visiškai pamiršo jog jie labiau patyrusi, šoklesnė, fiziškai stipresnė ir su ilgesniu suolu nei šiumečiai ispanai. Pirmame susitikime pasisekė numušti jų euforiją (jei iš vis tokią iš pirmojo etapo atsivežė), o finale jau teko žaisti. Ir tenka pripažinti, kad jei žaistume dar 99 mačus, didesniąją dalį jų laimėtu šiai dienai prancūzai.


Nepridarė klaidų Kazlauskas. Mačiulis su Kleiza gi negali lošti 40 minučių, nes kitaip po rungtynių juos su greitąją išvežę būtų. Kalnietis, turintis sprinterio sudėjimą, jau vos pabėga žaisdamas virš 30 minučių, o Kleiza su Mačiuliu gi sunkiasvoriai savo pozicijų žaidėjai. Kuzminską ar taip, ar taip reikėjo leisti, nes jeigu būtų bandę Pocių statyti prieš Batum'ą, tai paskui Parker'io vienas Seibutis nebūtų sugaudęs, kadangi Kalnietis jau leisgyvis buvo ir t.t. Tiesiog buvo padėtis be išeities ir Kazlauskas padarė viską, ką galėjo.
2013-09-23
+8
Atsakyti
Jonas
Tesingas Kazlausko komentaras.

Prižinkim, jog ir mums dar toli iki japonų tolerancijos ir kartais per anksti nurašom asmenybes. Pasirodo, po baisaus pirmo etapo grupės varžybose mūsų komanda yra daug geresnė, nei atrodė.
2013-09-23
+1
Atsakyti
Treneriui ir visai rinktinei reikia pasakyti ačiū ir nulenkti galva,taip iš pradžių ir aš tarp kritiku buvau ir rinktinei ir J.Kazlauskui,bet paskui rinktinė isibegėjo,reikia atsiminti ir tai,kad viskas galėjo su bosniais,jei ne Kleizos tritaškiai,štai ir nukeliavom iki finalo
2013-09-23
+1
Atsakyti
www
Nestumkit ant kuzes ,patobules ir dar spes temti komanda. Pralaimejo ne kuze ir ne jaunimas ( valanciunas ar donatas) ir ne komanda ir ne kazlauskas ,O mes!!! LIETUVA!!!

Pasiekem daugiau nei kas nors galejo tiketis.

AČIŪ AČIŪ AČIŪ !!!
2013-09-23
+4
Atsakyti
www
Antas tu debilas esi, kazlauskui siulai isbegt i aikste ir nusiimt kamuolius ?

Zaidejai ir patys zino kad reikia juos nusiimt , bet to neisejo padaryti.
2013-09-23
-3
Atsakyti
WWW
Del kamuoliu tai stipriai pralaimejom, tik 2 puolime pasiemem, o prancuzai 12, jaunimas gavo didele patirti, Aciu uz sidabra vyrai ir sekmes didziausios klubuose.

P.S Ciampionatas mums gan sekmyngas buvo , nes niekas nesusitraumavo jau sitas dalykas yra labai dziaugsmyngas.
2013-09-23
-3
Atsakyti
Dievų, kurie neklysta nėra. Pridarė smulkių klaidelių Kazlauskas, na bet ką padarysi, jis dirba jis mato, kas išėjo ir padarė darbą kas išėjo ir jam juodai nuskilo, o kas Š sumalė ir tiek.

Tiem kas nesuprato kodėl finale žaidė taip, belieka nurodyti pasiskaityti prieš finalą duotą Sabonio interviu. Jis gan vaizdingai apibūdino kai kuriuos iegspiertyzistus.

Tikrai mūsų priekinė linija neturėjo tiek jėgos kiek popieriuje buvo nurodyta, pirmiausia dėl didelės spragos žaidimo patirtyje jaunuosiuose žaidėjuose. Kai akivaizdžiai pasimatė tai, beliko reanimuoti mažiukus ir jais daugiau žaisti. Tą ir darė Kazlauskas, ir tikrai nei Gecevičius nei Jasaitis nebūtu kažkuo labai padėję rinktinei, nei nei vienas nei kitas nėra progų susikūrėjai, o tik laukėjai. Liūdnas faktas, bet faktas yra faktas, praktiškai visi lietuviai įpratę palaukti kamputyje sau patogios progos. Ir jei patys to nedaro, tai ir klubai neskatina, vietoje sukūrėjo ugdymo, kviečiasi užsieniečius.

Na, o kol kelias dienas atgal visi šoko gavę prancūzus finale, visiškai pamiršo jog jie labiau patyrusi, šoklesnė, fiziškai stipresnė ir su ilgesniu suolu nei šiumečiai ispanai. Pirmame susitikime pasisekė numušti jų euforiją (jei iš vis tokią iš pirmojo etapo atsivežė), o finale jau teko žaisti. Ir tenka pripažinti, kad jei žaistume dar 99 mačus, didesniąją dalį jų laimėtu šiai dienai prancūzai.
2013-09-23
-3
Atsakyti
Taip isleistas Kazlausko jaunimas nesusitvarke,(Kuzminskas nesussitvarke su batumu ir pns), bet pralaimejome visi, nes juk treneris neisbegs ir neatkovos visu kamuoliu, kur neatkovoti kamuoliai ir leme manau didziaja dali France pergales, neskaitant ju pataikymo, bet pastovumas treneriu stabe butinas, jau ir taip sunku buti treneriu ypac lietuvoje kur 3mln "ekspertu", manau esame per daug islepe, nors tai duoda ir pliusu(kritika motyvuoja) bet kartais ir kenkia tas nuolatinis spaudimas(ypac nepagrysti lukesciai), tad manau kitais metais laukia dar puikiu pergaliu, aisku norisi visada maksimumo i, bet si kart pralaimejom stipresniems anyway uz kazleka
2013-09-23
-4
Atsakyti
Smushas
Kai i aikste isejo visas is baimes isbales Kuzminskas iskart nerimaut emiau. Nuo tada ir prasidejo prancuzu spurtas...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-09-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.