Tel Avivo "Maccabi" ir Stambulo "Efes Pilsen" klubų dvikova baigėsi lygiosiomis. Turkijoje vykusiose rungtynėse mačas baigėsi rezultatu 86:86 (16:24, 27:24, 23:21, 20:17).

Tai buvo trečiosios "Maccabi" draugiškos rungtynės iš eilės. Prieš tai Tel Avivo krepšininkai Raanoje (Izraelis) du kartus nugalėjo Sankt Peterburgo "Dinamo" (Rusija) klubą.

"Maccabi" ketvirtadienį galėjo išplėšti pergalę. Likus dviem sekundėms Anthony Parkeris realizavo vieną baudos metimą ir išlygino rezultatą.

Šarūnas Jasikevičius Izraelio komandai pelnė 11 taškų. Beje, trečiajame kėlinyje jis buvo nubaustas technine pražanga.

"Maccabi": Anthony Parkeris 17 taškų, Nikola Vujčičius 16, Maceo Bastonas 15, Nestoras Kommatos 13, Talis Buršteinas 12, Šarūnas Jasikevičius 11, Yanivas Greenas 2.

"Efes Pilsen": Willas Solomonas 25, Henry Domercantas 15.

ULEB Eurolygos pusfinalyje gegužės 6 dieną "Maccabi" kovos su Atėnų "Panathinaikos" (Graikija) krepšininkais. Jie ketvirtfinalio serijoje eliminavo "Efes Pilsen" klubą.

Komentarai:
as finalo ketwerte uz Maccabi eisiu. Kad jei ir butu toks sunkiai tikimas dalykas, kad maccabis finale su TAU loshtu, as wiswien uz zydus! nors kas cia gali zinot, fi wisai man rods gali buti it finalas toks TAU ir PAO... wa tada jau uz TAu. Nors graikai galiu pasakyt kad tures aikstelej parama : bus zaidziama 5 pries 6 arba 7. Patikekit... nekenciu graikiskos korupcijos ir PAO prastumimo i final four
2005-04-29
+1
Atsakyti
tas efespilsen tai ne komanda, du nigeriai varo visada ir viskas o jai jems nekrenta tai pzdc
2005-04-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.