Nacionalinės komandos stratego Jono Kazlausko sprendimas trauktis Roberto Javtoko nenustebino
Nacionalinės komandos stratego Jono Kazlausko sprendimas trauktis Roberto Javtoko nenustebino
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Robertas Javtokas prisipažino, kad vyriausiojo trenerio Jono Kazlausko atsistatydinimas jam netapo staigmena. 

„Jeigu treneris priėmė tokį sprendimą, vadinasi, kad jam taip reikėjo. Labai nesigilinu į visas peripetijas. Šiek tiek tikėjausi, kad taip gali nutikti, nes prieš Europos krepšinio čempionato finalą jis pareiškė, kad atidavė duoklę Saboniui. Po tokio pasakymo buvo nuojauta, kad gali pasitraukti“, – tinklalapiui lrytas.lt sakė Javtokas.

Kazlauskas krepšinio visuomenę nustebino Europos čempionato finalo rungtynių su Prancūzijos rinktine išvakarėse, kai pareiškė atidavęs skolą Saboniui, o savo paties pasirašytą ketverių metų sutartį olimpiniam ciklui pavadinęs nereikšmingu dalyku. 

Kitą dieną Kazlausko treniruojama rinktinė Europos pirmenybių finale 66:80 neprilygo prancūzams ir pelnė sidabro medalius.

Komentarai:
TeisėjasKai federacijai vadovauja įtariamas nusikaltėlis,aferistas...pusiau žydelis sunku tartis ir bendrauti treneriui,vien tik Sabas vertas dėmesio... Reikia nušalinti generalini.ir viskas bus gerai,tegu dirba sąžiningi žmonės atsidavę tik krepšiniui o ne finansiniams tikslams,nors ką čia kalbėti iš seimo narių visi mokosi pasipelnyti...čia gi dar senoji Liatuva alsuoja


kažką turi prieš žydus??
2013-10-05
-4
Atsakyti
Kai federacijai vadovauja įtariamas nusikaltėlis,aferistas...pusiau žydelis sunku tartis ir bendrauti treneriui,vien tik Sabas vertas dėmesio... Reikia nušalinti generalini.ir viskas bus gerai,tegu dirba sąžiningi žmonės atsidavę tik krepšiniui o ne finansiniams tikslams,nors ką čia kalbėti iš seimo narių visi mokosi pasipelnyti...čia gi dar senoji Liatuva alsuoja
2013-10-05
-7
Atsakyti
[quote]Kesha55Taip tu nieko ir nesupratai... Gero krepšinio![/

supratau,kad teisesaugos bijai daugiau nei reiktu...
2013-10-04
-4
Atsakyti
Taip tu nieko ir nesupratai... Gero krepšinio!
2013-10-04
-4
Atsakyti
to taip
tokiems pasiputusiems, normalios salys duoda 10 metu su teise performuot visa sportininku ugdyma nuo 10meciu iki suaugusiu rinktines, bent futbole ganetinai atsilikusiose salyse,ir ... po 8metu tos salys patenka pasaulio ciampus, dar klausimu yra? jei jam trukdo dirbt jis ir sakys kad trukdot, kai kiekviena diena trukdys, jis nusispjaus, padares viska kas nuo jo priklause ir pasakys atia
2013-10-04
-1
Atsakyti
Kestai, ipusejau savo gyvenimo kelia(blin kaip graziai skamba) tad aciu uz rupesti.susimasciau...ir jei nieko neizeidziu,neplanuoju kazko keisti,nes nieko neskatinu..baigiam sita diskusija,nes pasikartosiu,mane labiau domina mano paminetu komandu "zaideju" sarasas,kurio gaila niekas nepapildo.. Pats tik prisiminiau prie Marciulionio,Pavilionio pridetiti reiktu Guoga.
2013-10-04
-2
Atsakyti
klausimas tik
vienas- kas stovi uz Balciuno, tik Vainauskas? abejoju...Motiejuno komentaras aiskiai parodo kas ir kur, nekalbant apie jaunimo rinktibnes kuriose nors keli zaidejai is turtingu tevu priglausti, cia jau sistema, ir ne Kazlauskui su Sabu kovot pries ja bo jie tik kasi ismano
2013-10-04
+10
Atsakyti
Guns_UpKesha55Guns_UpDenas Tu aklas gi negali but,nes rasai...tai vadinasi turi kitu problemu.. Jei tau atrodo,kad Kazlui buvo px ant finalo,tai situacija su tavo problemomis yra rimta,zmogau ir atidelioti ju sprendimo nebevertetu..P.S. mano galva yra kazkas panasaus i tai: Viena komanda- V.Gedvilas,Balciunas,Spokas,Garastas,R.Paulauskas..ir dar burelis treneriu istikimu Kita komanda-Povilionis,MarciulionisBeje dar Vainausku sunus jau kaip suprantu su Balciunu uz ranku susikibes..Jei kas supranta apie ka as,gal gali papildyti sarasus abieju komandu?Būk malonus, paaiškink, ką reiškia SS ant tavo avataro atlapų? Uždegtos akys.. Kas tai? Gėda, nenoras, kad tave pažintų? Šiaip, tai čia krepšinio portalas, nafig tos savo įsitikinimų demonstracijos? Nemačiau aš tų esesininkų gyvai pats, bet iš savo artimųjų pasakojimų ir nenorėčiau su jais susitikti. Todėl grynai žmogiškai norisi paklausti -žmogau, tu kas esi? Čia užsidėjai iš mandrumo, kvailumo ar įsitikinimų?nemokejau visokiu piestiniu vaizdeliu isideti. neturiu jokiu megiamu komandu,krepsininku. Mano galva tai nera svarbus dalykas.Tai tik isvaizda...SS kareiviu,karininku buvo ir geru zmoniu,ne vien tokiu,apie kuriuos tau gimines pasakojo(nors tokiu buvo daugiau ir atmintyje labiau islieka blogas elgesys). Cia ne mano foto.Jei ka ji izeide,sorry..P.S. Kestai ne apie tai noretusi padiskutuot..;)


Sorrry, kad dedu tokią ilgą tavo citatą...

Ar tu bent supranti, kad tave pagal Įstatymus gali patraukti baudžiamojon atsakomybėn? Žmogau, nekvailiok, prisišauksi bėdų. O diskutuoti apie tai, be jokių abejonių nei norisi, nei reikia.Tiesiog gaila žmogaus. Užsitrauksi bėdą visam gyvenimui. nes kiek supratau, tau dar jis visas prieš akis. Patys esu pamokytas. Todėl bandau paaiškinti ir tau. Kol nevėlu. Paskui gailėsies... Pirmas kvailys, nukopinęs tavo avatarą, sušiks tavo ateitį ir niekam nepasiaiškinsi, ką mokėjai įkelti, o ko ne. Šiaip. nenori, neklausyk, tik paskui negraužk nagų...
2013-10-04
-5
Atsakyti
Mysle
Pasiko ir pabego i Kinija? Atspekit kas.
2013-10-04
+1
Atsakyti
Gedas
cia jus tam basketnewse sedit ir skaitot visoki mesla, nematet vakar P. Motiejuno komentaru, viska jis tiesiai sviesiai pasake, tiek apie Balciuna, tiek apie Guoga, bet kazkaip nelb kur tas buvo cituojama, nes basketnewsas jau aiskus, o pvz kai atsirado dar ir Vainauskas tai jau aiski ir Lryto pozicija. Sake: Sabas ir Kazlas dirbo krepsiniui, o Balciunas remejams, net zaideju sveikata rizikuodamas, o Guoga tiesiog veidmainis.
2013-10-04
+1
Atsakyti
taip
Turiu pasakyti kad Kazlauskas galir geras treneris, bet labai pasiputes tipas, pats kuriantis intrigas.
2013-10-04
-9
Atsakyti
DenasKuo toliau tup labiau man Kazlas atrodo kaip parsidavelis ir isdavykas. Kiekvienam treneriui turetu but garbe treniruot savo salies rinktine YPAC KAI SU JA NUZIGIUOJI IKI EC FINALO. O jis taip ramiai skelia kad jam poxui ant kontrakto, draugelis paprase, padariau o dbr velniop jus visus. Geriau su siaraakiais ryzius esiu ir man uz tj mokes. Ir gerai kad atsistatydino nereikia mum tokiu. Ypac kj tokius dalykus dar sako pries svarbiausias cempo runtynes ir ten labai susimauna nes jauciu kad jam buvo poxui jau td, ziurint i jo zodzius.


Gal tu, lenkas, spruk atgal i savo Lenkija ir ten komentarus rasyk.

Kaip sakoma visciukus skaiciuojama rudeni (o suskaiciavus gaunasi sidabras... ) tai nereik nei stumt nei ka... Padare zmones didziuli darba ir PAGARBA jiems uz tai. O tie kurie stumia dabar.. ar stume PRIES ar PACIOJE EIGOJE... tie gali kartu su tuo dunduku i Lenkija ciuozt.
2013-10-04
-5
Atsakyti
djgafferKaip jau ne kartą minėjau,gerbiau ir gerbsiu tiek Sabonį,tiek Kazlauską.Tai žmonės,kurie labai daug davė Lietuvos krepšiniui.Bet irgi pritariu tai nuomonei,kad vis tik reikėjo įvardinti tas tikrąsias pasitraukimo priežastis.Nors jau ir taip aišku,kad viena iš priežasčių buvo Balčiūnas.Žiūrėjau vakar per ryto.tv laidą su juo ir Guoga,tai Balčiūnas viską logiškai paaiškino-jei nesutarimų priežastis yra būtent jis,tai gerb.treneri ateikit,pasakykit tai man į akis ir argumentuokit.Jei dėl mano darbo kenčia federacija,aš iš karto atsistatydinu.Visiškai sutinku su Balčiūnu.Aš jo neginu ir jo neužstoju,bet jei stumi ant žmogaus,tai pateik įrodymus ir argumentus.Kiekvienas turi teisę žinoti,dėl ko ant jo važiuojama.Bet aš čia jau per daug išsiplėtojau.Laukiam LKF posėdžio ir naujos valdžios.Gero savaitgalio visiems.:-)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pritariu.
2013-10-04
+10
Atsakyti
Kesha55Guns_UpDenas Tu aklas gi negali but,nes rasai...tai vadinasi turi kitu problemu.. Jei tau atrodo,kad Kazlui buvo px ant finalo,tai situacija su tavo problemomis yra rimta,zmogau ir atidelioti ju sprendimo nebevertetu..P.S. mano galva yra kazkas panasaus i tai: Viena komanda- V.Gedvilas,Balciunas,Spokas,Garastas,R.Paulauskas..ir dar burelis treneriu istikimu Kita komanda-Povilionis,MarciulionisBeje dar Vainausku sunus jau kaip suprantu su Balciunu uz ranku susikibes..Jei kas supranta apie ka as,gal gali papildyti sarasus abieju komandu?Būk malonus, paaiškink, ką reiškia SS ant tavo avataro atlapų? Uždegtos akys.. Kas tai? Gėda, nenoras, kad tave pažintų? Šiaip, tai čia krepšinio portalas, nafig tos savo įsitikinimų demonstracijos? Nemačiau aš tų esesininkų gyvai pats, bet iš savo artimųjų pasakojimų ir nenorėčiau su jais susitikti. Todėl grynai žmogiškai norisi paklausti -žmogau, tu kas esi? Čia užsidėjai iš mandrumo, kvailumo ar įsitikinimų?


nemokejau visokiu piestiniu vaizdeliu isideti. neturiu jokiu megiamu komandu,krepsininku. Mano galva tai nera svarbus dalykas.Tai tik isvaizda...SS kareiviu,karininku buvo ir geru zmoniu,ne vien tokiu,apie kuriuos tau gimines pasakojo(nors tokiu buvo daugiau ir atmintyje labiau islieka blogas elgesys). Cia ne mano foto.Jei ka ji izeide,sorry..

P.S. Kestai ne apie tai noretusi padiskutuot..;)
2013-10-04
Atsakyti
to djgaffer
tiketina, kad Balciunas ivele Saba i savo machinacijas, del ko jam galetu gresti rimtos teisines problemos. Del to Sabas ir pasitrauke, nes kaip sake "nenori intrigu", bet negali duoti detaliu. Kazlauskas pasitrauke del to, kad isejo Sabas (ir negali pakesti Balciuno), o didziausias kaltininkas Balciunas kovos iki paskutinio kraujo laso, nes galimai supranta, kad atejus naujai vadovybei (ypac jeigu ji nedraugiska), kuri pamatys kas buvo pridirbta, jam realiai gres kalejimas. Dabar jo tikslas yra kad nauja vadovybe butu savi ar bent draugiski zmones, kurie leistu jam likti. Patikekit tokie zmones patys neiseina, jie isisaknije i kedes, o jeigu dar prisidirbe, tai juos tik su galingu ekskavatorium gali pavykti israuti.
2013-10-04
Atsakyti
to djgaffer
Visiškai pritariu!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-10-04
+6
Atsakyti
djgaffer
Kaip jau ne kartą minėjau,gerbiau ir gerbsiu tiek Sabonį,tiek Kazlauską.Tai žmonės,kurie labai daug davė Lietuvos krepšiniui.Bet irgi pritariu tai nuomonei,kad vis tik reikėjo įvardinti tas tikrąsias pasitraukimo priežastis.Nors jau ir taip aišku,kad viena iš priežasčių buvo Balčiūnas.Žiūrėjau vakar per ryto.tv laidą su juo ir Guoga,tai Balčiūnas viską logiškai paaiškino-jei nesutarimų priežastis yra būtent jis,tai gerb.treneri ateikit,pasakykit tai man į akis ir argumentuokit.Jei dėl mano darbo kenčia federacija,aš iš karto atsistatydinu.Visiškai sutinku su Balčiūnu.Aš jo neginu ir jo neužstoju,bet jei stumi ant žmogaus,tai pateik įrodymus ir argumentus.Kiekvienas turi teisę žinoti,dėl ko ant jo važiuojama.Bet aš čia jau per daug išsiplėtojau.Laukiam LKF posėdžio ir naujos valdžios.Gero savaitgalio visiems.:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-10-04
+3
Atsakyti
Guns_UpDenas Tu aklas gi negali but,nes rasai...tai vadinasi turi kitu problemu.. Jei tau atrodo,kad Kazlui buvo px ant finalo,tai situacija su tavo problemomis yra rimta,zmogau ir atidelioti ju sprendimo nebevertetu..P.S. mano galva yra kazkas panasaus i tai: Viena komanda- V.Gedvilas,Balciunas,Spokas,Garastas,R.Paulauskas..ir dar burelis treneriu istikimu Kita komanda-Povilionis,MarciulionisBeje dar Vainausku sunus jau kaip suprantu su Balciunu uz ranku susikibes..Jei kas supranta apie ka as,gal gali papildyti sarasus abieju komandu?


Būk malonus, paaiškink, ką reiškia SS ant tavo avataro atlapų? Uždegtos akys.. Kas tai? Gėda, nenoras, kad tave pažintų? Šiaip, tai čia krepšinio portalas, nafig tos savo įsitikinimų demonstracijos? Nemačiau aš tų esesininkų gyvai pats, bet iš savo artimųjų pasakojimų ir nenorėčiau su jais susitikti. Todėl grynai žmogiškai norisi paklausti -žmogau, tu kas esi? Čia užsidėjai iš mandrumo, kvailumo ar įsitikinimų?
2013-10-04
Atsakyti
Denas Tu aklas gi negali but,nes rasai...tai vadinasi turi kitu problemu.. Jei tau atrodo,kad Kazlui buvo px ant finalo,tai situacija su tavo problemomis yra rimta,zmogau ir atidelioti ju sprendimo nebevertetu..

P.S. mano galva yra kazkas panasaus i tai: Viena komanda- V.Gedvilas,Balciunas,Spokas,Garastas,R.Paulauskas..ir dar burelis treneriu istikimu Kita komanda-Povilionis,Marciulionis

Beje dar Vainausku sunus jau kaip suprantu su Balciunu uz ranku susikibes..

Jei kas supranta apie ka as,gal gali papildyti sarasus abieju komandu?
2013-10-04
-5
Atsakyti
DenasKuo toliau tup labiau man Kazlas atrodo kaip parsidavelis ir isdavykas. Kiekvienam treneriui turetu but garbe treniruot savo salies rinktine YPAC KAI SU JA NUZIGIUOJI IKI EC FINALO. O jis taip ramiai skelia kad jam poxui ant kontrakto, draugelis paprase, padariau o dbr velniop jus visus. Geriau su siaraakiais ryzius esiu ir man uz tj mokes. Ir gerai kad atsistatydino nereikia mum tokiu. Ypac kj tokius dalykus dar sako pries svarbiausias cempo runtynes ir ten labai susimauna nes jauciu kad jam buvo poxui jau td, ziurint i jo zodzius.


Noriu tau pasakyti du dalykus - 1. komentuodamas nesikeik, 2. mokykis lietuvių kalbos, nes kitiap čia irgi atrodai kaip "siaraakis ir toli nenužigiuosi"...
2013-10-04
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.