Vaidui Pauliukėnui diagnozuotas stiprus smegenų sukrėtimas. 27 metų 191 cm ūgio „Šiaulių“ krepšininkas mažiausiai dviem savaitėms iškrito iš rikiuotės.

Traumą Pauliukėnas patyrė šeštadienį per Baltijos krepšinio lygos rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“. Kovodamas dėl kamuolio su varžovais Donatu Zavacku bei Vaidotu Pridotku šiaulietis susidūrė su vienu iš oponentų ir pakrito ant žemės. Be sąmonės atsidūrusį krepšininką medikai išgabeno į ligoninę.

„Šiaulių“ atstovų tvirtinimu, Pauliukėnas vis dar ligoninėje. Sekmadienį jis sugebėjo pirmą kartą po traumos atsisėsti. Neaišku, kiek laiko užims reabilitacija, tačiau manoma, kad Pauliukėnas nežais nuo dviejų iki trijų savaičių.

Komentarai:
Vnz buvo taip kovojo del kamuolio ir Zavackas alkune lupo Pauliukenui i tarpuaki. Teisejai akli kai kurmiai, nes net prazangos neizvelge. O LKL vadovybe irgi subiniu irstva, kuri net netiria incidento ir neketina imtis jokiu priemoniu, kad tokie dalykai nepasikartotu.
2006-10-30
Atsakyti
Tai kiek galima apie ta pati. Gavo smugi i kakla i taip vadinama miego arterija, ir kristamas ant zemes dar susizalojo ir nosi. Cia raso kad iskrito dviem savaitem bet Siauliu komandos gydytojas Liutkus sake kad optimistine prognoze 3-4 savaites o gali but kad aiksteje nepasirodys ir kelis menesius. Pauliukena planuojama reabilitacijai issiusti i sanatorija.
2006-10-30
-1
Atsakyti
Tai reikejo paziuret ir tada savo nuomone sakyt o ne speliot nemacius
2006-10-30
-2
Atsakyti
nei as maciau tu rungtyniu nei ka. tik man atrodo, kad jis nukrito ir trenkesi su galva...
2006-10-30
Atsakyti
:D:D:D:D geresnio bairio nesugalvos.... siaip nukrito ant koju tada susiemes uz kaktos atsigule ant zemes... matos kad tu ziuri i dangu kazkur..
2006-10-30
+5
Atsakyti
Ytvaras> smegenu sutrenkima jis gavo ne po smugio, o trenkdamasis su galva i grindis...
2006-10-30
-2
Atsakyti
Na kas cia svaigo apie kakla? Nusimaneliai didieji... Nuo smugio i kakla kaip galima patirti smegenu sutrenkima?
2006-10-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.