Corey Maggette gali kabinti sportbačius ant vinies
Corey Maggette gali kabinti sportbačius ant vinies
Nuotr. AP-Scanpix
Negarantuotą kontraktą su San Antonijaus „Spurs“ ekipa sudaręs NBA veteranas Corey Maggette gali baigti krepšininko karjerą. 

Po mėnesio 34-ąjį gimtadienį minėsiantis 198 cm ūgio puolėjas pareiškė baigsiantis karjerą, jeigu „Spurs“ klubas jo nepasiliks iki sezono pabaigos. 

Praėjusį sezoną Detroito „Pistons“ klubo marškinėlius vilkėjęs puolėjas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 13,8 minutės, pelnydavo po 5,3 taško, atkovodavo po 1,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. 

2011-2012 m. sezonas Šarlotės „Bobcats“ komandoje puolėjui buvo kur kas sėkmingesnis. Jis NBA arenose vidutiniškai rinkdavo po 14,1 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio, tačiau dėl traumų sužaidė vos 34 mačus.

Komentarai:
OJ Cliperiuose kazkada jis buvo geras :) Dar poto Ouklende neblogai žaidė :)
2013-10-14
-6
Atsakyti
geras dunkeris, kažkiek T-Mac primena
2013-10-14
+4
Atsakyti
Anonimas
pasikeles biski corey, deja jau ne tas zaidimo lygis, kad tokiam pasikelusiam but, todel tenka face`int reality :)
2013-10-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.