Atėnų komandos pagrindinis įžaidėjas Dimitris Diamantidis
Atėnų komandos pagrindinis įžaidėjas Dimitris Diamantidis
Nuotr. Reuters-Scanpix
Atėnų „Panathinaikos“ komanda, kurioje rungtyniauja Jonas Mačiulis, šiandien atskrido į Vilnių.

Ketvirtadienį vakare Graikijos čempionai stos į pirmąjį Eurolygos mūšį su sostinės „Lietuvos ryto“ ekipa.

„Eurolygos pradžia – tai, ko mums reikia, – sakė vyriausiasis treneris Argiris Pedoulakis. – Mums reikia stiprių rungtynių, kad „Panathinaikos“ komanda surastų savo žaidimo ritmą.

Turime tapti komanda ir užmiršti visas mus kamavusias problemas, kurios susijusios su traumomis ir nelaimėmis. Kiekviena treniruotė ir kiekvienas mačas ves ten, kur norime būti.

Mūsų sezonas dar tik prasideda, todėl turime atlikti labai daug darbo.“

Praėjusį sezoną Atėnų klubas pasiekė Eurolygos ketvirtfinalį, kurio serijoje 2:3 nusileido į finalo ketverto turnyrą patekusiai „Barcelona“ komandai.

„Labai laukiu Eurolygos sezono pradžios, – tvirtino puolėjas Jamesas Gistas. – Šį sezoną visos komandos turi pajėgių žaidėjų ir didelių troškimų. Ketvirtadienio mačas – labai sunkus.

„Lietuvos rytas“ yra stipri komanda, turinti puikius sirgalius. Varžovai laimėjo atrankos turnyrą, kuriame įveikė stiprias ekipas.

Artėjančios rungtynės mums bus išbandymas, per kurį įsitikinsime, ar galime būti susikaupę 40 minučių ir kovoti kiekvienoje situacijoje. Tikiu, kad galime tai.“

„Lietuvos rytas“ ir „Panathinaikos“ rungtyniaus Eurolygos D grupėje.

Vitorijos „Laboral Kutxa“, Krasnodaro „Lokomotiv“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ bus kiti lietuvių bei graikų varžovai Eurolygos pirmajame etape.

Komentarai:
Tikiuosi pavyks Rytui tinkamai pasinaudot ne pacia geriausia Panathinaikos forma ir iskovos pergale. Visgi, Rytui gali pasisekt, kad jau pirmose rungtynese gauna viena is grupes favoritu. Pergale butu labai didelis zingsnis link auksciausios vietos grupeje.
2013-10-17
+5
Atsakyti
pf
koks skirtumas kas sian laimes, svarbiausia rudis kolukije visus pastatitu i vieta
2013-10-17
+2
Atsakyti
FBUGi cia ir taip aisku, kad Rytui is tokios grupes iseit be sansu, nebent nebent laimes svyturys nusisypsotu, ir kaip nors koki caja laborala aplenktu.


O tavo mąstymas ir krepšinio suvokimas labai siauras jei grupes autsaidere laikai Eurolygos senbuvę Laboral Xutxha, o ne Crvena Zvezda kurios nei sudėtis nei žaidimas kol kas nėra kažkoks įspūdingas
2013-10-16
-2
Atsakyti
Spartakai, kartoju, neiskraipyk faktu pagal save. Nesiruosiu cia gilintis nes matosi pas tave psichika totaliai paciuozusi nes savo sudo nematai, o tik bandai kazka kitam prikisti. Visu pirma as ne kaunietis, o visu antra tai kaunieciai niekada rusui uzpakalio nebuciavo, visi puikiai prisimena kokie protestai buvo pries Buratina. Jus nevykeliai kazka panasaus pries Gedvyda padarytumet? NE! Jus iki siol dievinat tiek senaji komuniaga bei jo suneli narkomana. Romanovas tik mazyte dalis Zalgirio istorijoje, jis buvo ir jo jau nera, o dabar pagalvok kur busit jus jei nebeliktu jusu vainausku isgamu? A? Diskusija baigta.
2013-10-16
-18
Atsakyti
SPQRSpartacasSPQRSpartacasMyndezxTikiuos iššaus Jonas ryt :)Zaliai Balti!!!Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)Ir poto klausia, kodel visi nemegsta kaunieciu.Ir kas cia tokie "visi"? Kruvele susireiksminusiu raudonu plikuju durneliu-fanatiku vis bandanciu susireiksminti bei kalbantys uz visus kai patys net Vilniuje realiai neturi palaikymo? Kaunieciu cia nekisk, didzioji Lietuvos dalis serga uz Zalgiri ir sirgs tikrai uz sava zaideja, kuris ir toliau vilki zaliai balta apranga.Prie ko cia Zalgiris??? As kalbu apie kauniecius, yra labai daug draugu kurie palaiko zalgiri, kurie beje jei zaidzia ne tarpusavi palaiko ir ryta, yra kurie palaiko tik zalgiri, bet tik kaunieciai labiau dziaugiasi ryto pralaimejimu, nei zalgirio pergalem, cia nepilnavertiskumo kompleksas, jie net rinktineje varo ant ryto zaideju.Nu bet tu megejas viska savaip isvartyti:D Nepilnavertiskumo kompleksai sakai? Taigi butent siuo kompleksu jus sergat. Tiek metu nesugebat iveikti Zalgirio, zaidziat Kibiro Taureje ir butent patys dziaugiates Zalgirio nesekmemis bei aiskinat kaip jus geriau pasirodytumete nors kai per fuksa papuolate i Eurolyga tai patys suvokiat savo realia verte. Cia pas jus yra isvystytas grynas nepilnavertiskumo kompkleksas nes niekaip nesusitaikot kad koks bebutu tas Kaunas, bet jis buvo, yra ir bus Lietuvos krepsinio sostine. Nereikia tepti sudu kaip patys jame sedite ilinde iki ausu. Neapykanta jusu raudonajam klubeliui serga ne tik kaunieciai, bet ir daugelis kitu Lietuvos miestu gyventojai. Jusu laikrascio bei klubo purvina politika padare savo, jau vien uztenka pamineti kad praktiskai kiekviename Lietuvos mieste jusu raudonieji pusdebiliai isivelia i razborkes, Siauliuose jusu fanus dauzo, Vilniuje razborkes su Sakalu fanais ir t.t. Nesivartyk ir nepandyk cia kisti vien tik kaunieciu, juokingai atrodai istisai kartodamas ta pati per ta pati.


Vel tu apie zalgiri ir ryta, kai as tau aiskinu, apie kaunieciu nepilnavertiskuma :) juokingas esi. Vilniuje galima palaikyt ta komanda kuria nori, kaune arba esi zalgirio sirgalius, arba vaikstai su melyne. Kaune daugiau neturit jokiu teigiamu dalyku, del to ir meldziates zalgiriui, taip yra ir pas mus keli vaikai,kurie pereme tokia pat kultura, bet dauguma supranta,kad cia tik klubas, kuris turi savininkus, ir melstis kazkokiam savininkui yra vergo dalia. O kaunieciai nusirito iki to, kad buciavo uzpakali rusui. GEDA...
2013-10-16
+9
Atsakyti
Gi cia ir taip aisku, kad Rytui is tokios grupes iseit be sansu, nebent nebent laimes svyturys nusisypsotu, ir kaip nors koki caja laborala aplenktu.
2013-10-16
-2
Atsakyti
SpartacasSPQRSpartacasMyndezxTikiuos iššaus Jonas ryt :)Zaliai Balti!!!Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)Ir poto klausia, kodel visi nemegsta kaunieciu.Ir kas cia tokie "visi"? Kruvele susireiksminusiu raudonu plikuju durneliu-fanatiku vis bandanciu susireiksminti bei kalbantys uz visus kai patys net Vilniuje realiai neturi palaikymo? Kaunieciu cia nekisk, didzioji Lietuvos dalis serga uz Zalgiri ir sirgs tikrai uz sava zaideja, kuris ir toliau vilki zaliai balta apranga.Prie ko cia Zalgiris??? As kalbu apie kauniecius, yra labai daug draugu kurie palaiko zalgiri, kurie beje jei zaidzia ne tarpusavi palaiko ir ryta, yra kurie palaiko tik zalgiri, bet tik kaunieciai labiau dziaugiasi ryto pralaimejimu, nei zalgirio pergalem, cia nepilnavertiskumo kompleksas, jie net rinktineje varo ant ryto zaideju.


Nu bet tu megejas viska savaip isvartyti:D Nepilnavertiskumo kompleksai sakai? Taigi butent siuo kompleksu jus sergat. Tiek metu nesugebat iveikti Zalgirio, zaidziat Kibiro Taureje ir butent patys dziaugiates Zalgirio nesekmemis bei aiskinat kaip jus geriau pasirodytumete nors kai per fuksa papuolate i Eurolyga tai patys suvokiat savo realia verte. Cia pas jus yra isvystytas grynas nepilnavertiskumo kompkleksas nes niekaip nesusitaikot kad koks bebutu tas Kaunas, bet jis buvo, yra ir bus Lietuvos krepsinio sostine. Nereikia tepti sudu kaip patys jame sedite ilinde iki ausu. Neapykanta jusu raudonajam klubeliui serga ne tik kaunieciai, bet ir daugelis kitu Lietuvos miestu gyventojai. Jusu laikrascio bei klubo purvina politika padare savo, jau vien uztenka pamineti kad praktiskai kiekviename Lietuvos mieste jusu raudonieji pusdebiliai isivelia i razborkes, Siauliuose jusu fanus dauzo, Vilniuje razborkes su Sakalu fanais ir t.t. Nesivartyk ir nepandyk cia kisti vien tik kaunieciu, juokingai atrodai istisai kartodamas ta pati per ta pati.
2013-10-16
Atsakyti
Kai kurie zmones tiesiog neturi ka veikti, tai bando visaip pastumti ant kitu.

ps. sekmes ir Lietuvos Rytu ir Zalgiriui ir Neptunui!
2013-10-16
-1
Atsakyti
Nors as esu Zalgirio fanas , bet tikiuosi kad Lietuvos rytas laimes ir palaikysiu ryta
2013-10-16
+2
Atsakyti
P.S. Aš ne kaunietis :) Žalgirį palaiko visą Lietuva.
2013-10-16
+4
Atsakyti
SPQRSpartacasMyndezxTikiuos iššaus Jonas ryt :)Zaliai Balti!!!Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)Ir poto klausia, kodel visi nemegsta kaunieciu.Ir kas cia tokie "visi"? Kruvele susireiksminusiu raudonu plikuju durneliu-fanatiku vis bandanciu susireiksminti bei kalbantys uz visus kai patys net Vilniuje realiai neturi palaikymo? Kaunieciu cia nekisk, didzioji Lietuvos dalis serga uz Zalgiri ir sirgs tikrai uz sava zaideja, kuris ir toliau vilki zaliai balta apranga.


Prie ko cia Zalgiris??? As kalbu apie kauniecius, yra labai daug draugu kurie palaiko zalgiri, kurie beje jei zaidzia ne tarpusavi palaiko ir ryta, yra kurie palaiko tik zalgiri, bet tik kaunieciai labiau dziaugiasi ryto pralaimejimu, nei zalgirio pergalem, cia nepilnavertiskumo kompleksas, jie net rinktineje varo ant ryto zaideju.
2013-10-16
-19
Atsakyti
SpartacasMyndezxTikiuos iššaus Jonas ryt :)Zaliai Balti!!!Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)Ir poto klausia, kodel visi nemegsta kaunieciu.


Ir kas cia tokie "visi"? Kruvele susireiksminusiu raudonu plikuju durneliu-fanatiku vis bandanciu susireiksminti bei kalbantys uz visus kai patys net Vilniuje realiai neturi palaikymo? Kaunieciu cia nekisk, didzioji Lietuvos dalis serga uz Zalgiri ir sirgs tikrai uz sava zaideja, kuris ir toliau vilki zaliai balta apranga.
2013-10-16
-9
Atsakyti
MyndezxTikiuos iššaus Jonas ryt :)


Zaliai Balti!!!Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)


Ir poto klausia, kodel visi nemegsta kaunieciu.
2013-10-16
-9
Atsakyti
Tikiuos iššaus Jonas ryt :)
2013-10-16
+4
Atsakyti
Zaliai Balti!!!Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)
Va tokiu as ir nemegstu zaidzia lietuviai ir uz kitus vistiek. Vien del to, kad is kauno.
2013-10-16
-3
Atsakyti
Zaliai Balti!!!
Na ka, ryt palaikysim Maciuli, visgi kaunietis ;)
2013-10-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.