Rimas Kurtinaitis liko nepatenkintas savo treniruojamų krepšininkų pasirengimu rungtynėms
Rimas Kurtinaitis liko nepatenkintas savo treniruojamų krepšininkų pasirengimu rungtynėms
Nuotr. RIA-Novosti – Scanpix
Maskvos srities „Chimki“ ekipos vairininkas Rimas Kurtinaitis pažėrė kritikos savo treniruojamiems krepšininkams.

Pirmosiose Europos taurės turnyro rungtynėse „Chimki“ netikėtai namie 89:97 pralaimėjo Plojesčio „CSU Asesoft“ komandai iš Rumunijos.

„Pirmiausia pasakysiu, kad mūsų komanda neturėjo nugalėtojos dvasios, – pareiškė Kurtinaitis. – Nė vienas krepšininkas individualiai nepasirengė šiam susitikimui. Nė vienas nebuvo už save atsakingas.

Po rimto pokalbio trečiajame kėlinyje žaidėjai parodė kažką sugebantys. Tačiau ketvirtajame kėlinyje eilinį kartą praleidome daug taškų – 34. Pas nė vieną žaidėją nėra individualios atsakomybės.“

Nors vyriausiasis treneris krepšininkus daugiausia kaltino dėl prasto nusiteikimo, tačiau sutiko, kad nebuvo išvengta ir kitų klaidų.

„Chimki“ pralaimėjo kovą dėl kamuolių – 29:35 ir prasčiau atakavo iš visų distancijų.

„Klydome visiškai paprastose situacijose, – apgailestavo Kurtinaitis. – Mūsų atsarginių žaidėjų suolelis nėra ilgas, tačiau tai buvo pirmosios sezono rungtynės. Kalbėti apie nuovargį per anksti.“

Komentarai:
Experto
Koks treneris tokia ir komanda
2013-10-17
+1
Atsakyti
mvai
stalius pavaro... ;-)
2013-10-17
-4
Atsakyti
DecimusMan atrodo artėja Rimo karjeros pabaiga Chimkuose.Jei ir dabar rusai neišmes,tai nežinau...Galima pralošt Europos šalių grandų klubams:Ispanijos,Italijos,Graikijos,Turkijos,vedantiesiems Balkanų klubams, o čia rumunų klubui,šalies kuri niekad nežaidžia europos čempionatuose. O dar neseniai buvo pasirodes straipsnis,koks Kurtis griežtas treneris,kaip reikalauja atsidavimo per treniruotes,kaip seka,kokį maisto racioną vartoja,kada eina gult,kada keliasi.


zmogau,pasidomek krepsinio istorija pries rasinedamas ,kas i galva sauna,Rumunijos rinktine 17 kartu per savo istorija zaide europos cempionatuose, geriausia vieta 5 ir karta olimpijadoje.
2013-10-17
+1
Atsakyti
Man atrodo artėja Rimo karjeros pabaiga Chimkuose.Jei ir dabar rusai neišmes,tai nežinau...Galima pralošt Europos šalių grandų klubams:Ispanijos,Italijos,Graikijos,Turkijos,vedantiesiems Balkanų klubams, o čia rumunų klubui,šalies kuri niekad nežaidžia europos čempionatuose. O dar neseniai buvo pasirodes straipsnis,koks Kurtis griežtas treneris,kaip reikalauja atsidavimo per treniruotes,kaip seka,kokį maisto racioną vartoja,kada eina gult,kada keliasi.
2013-10-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.