Leonavičius: „Turnyro lentelę dabar jau fotografuosime mes“

2013-10-30 12:34
Aurimas Budraitis, „Žinių radijas“

Gintaras Leonavičius pripažino, kad sezono pradžia buvo sunki
Gintaras Leonavičius pripažino, kad sezono pradžia buvo sunki
Nuotr. V.Mikaičio
Nuo Lietuvos krepšinio lygos sezono pradžios prabėgus vienam mėnesiui, turnyro lentelės viršuje puikuojasi Kėdainių „Nevėžio“ vardas, o šios ekipos du krepšininkai Gintaras Leonavičius ir Tyrone‘as Brazeltonas naudingiausių lygos krepšininkų sąraše užima antrą ir trečią pozicijas.

„Visų pirma, turiu būti dėkingas komandai, kuri suteikia daugiau galimybių pelnyti taškus. Visada buvau kovotojo charakterio, todėl visada stengiuosi pasirodyti, kuo geriau. Kartais pavyksta tai padaryti, kartais ne“, – savo indėlio „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ nesureikšmino Leonavičius.

„Nevėžio“ ekipa ši sezoną pradėjo neturėdama kelių pagrindinių žaidėjų, tad rengti visaverčių treniruočių buvo tiesiog neįmanoma.

„Aišku, kad sunku, bet tokiais momentais tobulini kitus dalykus, pavyzdžiui, tobulinome žaidimą du prieš du ar  trys prieš tris. Buvo kelios rungtynės, kai jautėsi, jog trūksta treniruočių praktikos penki prieš penkis, bet gerai, kad laimėjome.

Dabar laukiame sveikstančių žaidėjų. Povilas Butkevičius jau sportuoja su mumis – aišku, jo potrauminė forma dar nėra gera, bet, tikiuosi, daugiausiai per mėnesį jis prisijungs. Darius Šilinskis su komanda dar nesportuoja, kol kas atlieka reabilitaciją, bet matosi, kad jau juda neblogai, tad irgi kažkuriuo metu jis turėtų prie mūsų prisijungti“, – apie dar nepanaudotus rezervus kalbėjo Leonavičius.

Dar prieš savaitę „LKL dienoraščiui“ tada pirmaujančio Prienų „Tony Bet“ klubo treneris Virginijus Šeškus sakė, kad  kasdien pažiūri į turnyrinę lentelę ir ją nusifotografuoja. Po savaitgalį patirto pralaimėjimo, Prienų klubas iš pirmos pozicijos nukrito į trečią, viršūnę užleisdamas kėdainiečiams.

„Su komandos draugais sutarėme, kad dabar mes žiūrėsim į lentelę ir ją fotografuosime. Nežinau, ar ilgai, bet kol turim tokią galimybę.. smagu. Aš asmeniškai, labai džiaugiuosi, kad esame pirmoje vietoje“, – šypsojosi „Nevėžio“ lyderis.

Komentarai:
saras
Stiprybes neveziui, turi didelius sansus pakovoti del medaliu, labai laukiu kovu su grandas ir tikiu, kad gali ikasti jiems:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-10-30
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.