Valdas Vasylius buvo naudingiausias rungtynių žaidėjas
Valdas Vasylius buvo naudingiausias rungtynių žaidėjas
Nuotr. Fotodiena.lt/I.Budzeikaitė
Atėnų „Panionios“ vyriausiasis treneris Ioannis Sfairopoulos pripažino, kad Europos taurės turnyre jo treniruojama komanda nekontroliavo rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“.

Graikijoje viešėjęs Lietuvos klubas 91:86 šventė pirmąją pergalę Europos taurės varžybose. Prieš tai uostamiesčio krepšininkai pralaimėjo Loimos „Bisons“ ir Stambulo „Bešiktaš“ komandoms.

„Mano žaidėjai labai prastai gynėsi, – neslėpė „Panionios“ strategas. – Žinojome, kad „Neptūnas“ itin gerai puola, tačiau mūsų gynyba neįstengė sustabdyti aukšto klaipėdiečių tempo.

Ketvirtajame kėlinyje „Neptūnas“ surinko 26 taškus ir nugalėti buvo labai sunku.“

„Neptūną“ į pergalę vedė 23 taškus pelnęs ir 25 naudingumo balus surinkęs Valdas Vasylius. Puolėjas atkovojo 5 kamuolius ir išprovokavo 9 pražangas.

„Mes labai džiaugiamės, kad nugalėjome, nes nusileidome per pirmąsias dvejas rungtynes – sakė Vasylius. – „Panionios“ agresyviai gynėsi, tačiau mūsų pataikymo procentas buvo aukštas. Tai padėjo mums laimėti.“

„Neptūnas“ realizavo 18 dvitaškių iš 35 (51,4 proc.), 9 tritaškius iš 23 (39,1 proc.) ir 28 baudas iš 35 (80 proc.).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.