Steve'o Nasho karjera juda link pabaigos
Steve'o Nasho karjera juda link pabaigos
Nuotr. AFP-Scanpix
Los Andželo „Lakers“ veteranas Steve‘as Nashas prieš karjeros pabaigą gali grįžti į tėvynę. Pasak šaltinių, Kalifornijos ekipa įžaidėją bando iškeisti į Toronto „Raptors“ klubą.

Nasho sutartis galios dar dvejus metus, per kuriuos jis uždirbs ne daugiau nei 18 mln. JAV dolerių.

39 metų 191 cm ūgio kanadietis šį sezoną per 3 rungtynes vidutiniškai pelno po 7 taškus, atkovoja po 2 kamuolius ir atlieka po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Atsikratę Nasho, „Lakers“ atlaisvintų algų kepurę, kas kitą vasarą padėtų prisivilioti Carmelo Anthony ar LeBroną Jamesą.

Kiek anksčiau „Raptors“ skelbė, kad vienintelis komandos nekeičiamas žaidėjas yra Jonas Valančiūnas.

Komentarai:
SWAT093TDaYByronJei tikrai Lakers iskeis Nasha, tai cia butu jam kaip slapiu skuduru per veida! Nash i Lakers persikele uz kapeikas zaisti tik del to, kad zieda galetu laimeti su Lakers, o cia jie patys jau po metu siuncia ji belekur ;)))Bl*t geros kapeikos, trisdešimties milijonų dolerių kontraktas.linxmas22Nemanau, kad James arba Anthony eis i lakers. Anthony yra minejes, kad noretu kariera baigti Knicks klube, tad manau pasirasys ilgalaike sutarti su Knicks kitais metais, o James minejo, kad niekur nesiruosia persikelti is Heat.Kita vertus, visi jau mate, kaip 2 zvaigzdes, atrodo lakers komandoje. kobe, nesusitaiko su ta mintimi , kad komandoje gali buti antra super zvaigzde, o tai kenkia rezultatams.Tad, kol Kobe bus Lakersuose nemanau, kad kasnors darys Haword'o klaida.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltČia kaip kobe nesusitaikė su antra superžvaigžde komandoj? Per daug kišdamas į postą jam tą kamuolį, kai jis jame nieko nemoka?Oho kaip daug kišo ta kamuolį... Kad Howard nieko nemoka poste tai sutinku, tik idėt gali jis, tačiau kad Kobe nori tik 1 žvaigždė but komandoj tai irgi jau senai buvo rašyta. Todėl kol bus Kobe LAL žvaigždė kitu žvaigždiu nebus Los Andžele..


Shaqas, Malone, Paytonas, Gasolis
2013-11-05
-6
Atsakyti
Ta Raptors ne komanda ir dar is Kanados...Va Lakers mano komanda galetu buti tokia,bent jau as turiu surinkes nba2k13 tokia sudeti Start5 Lakers:

C-Jermain O'neil

PF-Pao Gasol

SF-Caron Butler

PG-Stephen Curry

SG-Kobe Bryant

Atsarginiai:

SF-Chandler Parsons (6six)

PF-Ekpe Udoh

C-Jordan Hill

SG-Jodie Meeks

PG-Jerryd Bayless

PG-Jamaal Tinsley

PF-John Henson
2013-11-05
+11
Atsakyti
absurdas,dar moketi ~10 000 000 sitam senukui uz sezona,nebent sutiktu zaisti uz puse algos,tai dar apsimoketu suteikti jam galimybe pabaigti karjera gimtojoje kanadoje.
2013-11-05
Atsakyti
Povilas
Prie dabartinio Raptors braižo visiškai nepritaptų, nes komanda greita ir atletiška, o Nashas būtų stabdis. Dėl tos pačios priežasties ir Calderoną atleido - nors abu tikrai geri žaidėjai, netinka raptoriams.
2013-11-05
+4
Atsakyti
fanas
Tegu taip ir buna, nes tada Nashas maitintu Jona kamuoliais.
2013-11-05
+2
Atsakyti
TDaYByronJei tikrai Lakers iskeis Nasha, tai cia butu jam kaip slapiu skuduru per veida! Nash i Lakers persikele uz kapeikas zaisti tik del to, kad zieda galetu laimeti su Lakers, o cia jie patys jau po metu siuncia ji belekur ;)))Bl*t geros kapeikos, trisdešimties milijonų dolerių kontraktas.linxmas22Nemanau, kad James arba Anthony eis i lakers. Anthony yra minejes, kad noretu kariera baigti Knicks klube, tad manau pasirasys ilgalaike sutarti su Knicks kitais metais, o James minejo, kad niekur nesiruosia persikelti is Heat.Kita vertus, visi jau mate, kaip 2 zvaigzdes, atrodo lakers komandoje. kobe, nesusitaiko su ta mintimi , kad komandoje gali buti antra super zvaigzde, o tai kenkia rezultatams.Tad, kol Kobe bus Lakersuose nemanau, kad kasnors darys Haword'o klaida.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltČia kaip kobe nesusitaikė su antra superžvaigžde komandoj? Per daug kišdamas į postą jam tą kamuolį, kai jis jame nieko nemoka?


Oho kaip daug kišo ta kamuolį... Kad Howard nieko nemoka poste tai sutinku, tik idėt gali jis, tačiau kad Kobe nori tik 1 žvaigždė but komandoj tai irgi jau senai buvo rašyta. Todėl kol bus Kobe LAL žvaigždė kitu žvaigždiu nebus Los Andžele..
2013-11-05
+4
Atsakyti
Seniausias aktyvus lygos zaidejas [= Raptoriam butu naudingas ne tiek zaidimu aiksteleje (nors gali atzaisti padoriai nedideli skaiciu minuciu), o kiek uz aiksteles ribu, rubineje, su savo patirtimi. Be to, jo buvimas Raptoriuose pritrauktu papildomu sirgaliu. Manau, butu grazus akcentas i puikios karjeros pabaiga 2kartus naudingiausiam lygos zaidejui(MVP) sugrizti i tevyne. Paralele galima rasti Lietuvos krepsinyje su Saro grizimu i Kauna. Kaip zinoma, pastarasis puikiai realizavo Valanciuno zaidima rinktineje, kandangi Jaskos ir Nash'o zaidimas turi panasumu (puikus zaidejai 2pries2, metikai, ne itin atletiski, "pass first" tipo zaidejai), todel Valanciunas statistiskai, tiketina, pajaustu pozityvu impulsa su kanadiecio atejimu.
2013-11-04
+2
Atsakyti
ByronJei tikrai Lakers iskeis Nasha, tai cia butu jam kaip slapiu skuduru per veida! Nash i Lakers persikele uz kapeikas zaisti tik del to, kad zieda galetu laimeti su Lakers, o cia jie patys jau po metu siuncia ji belekur ;)))


Bl*t geros kapeikos, trisdešimties milijonų dolerių kontraktas.

linxmas22Nemanau, kad James arba Anthony eis i lakers. Anthony yra minejes, kad noretu kariera baigti Knicks klube, tad manau pasirasys ilgalaike sutarti su Knicks kitais metais, o James minejo, kad niekur nesiruosia persikelti is Heat.Kita vertus, visi jau mate, kaip 2 zvaigzdes, atrodo lakers komandoje. kobe, nesusitaiko su ta mintimi , kad komandoje gali buti antra super zvaigzde, o tai kenkia rezultatams.Tad, kol Kobe bus Lakersuose nemanau, kad kasnors darys Haword'o klaida.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Čia kaip kobe nesusitaikė su antra superžvaigžde komandoj? Per daug kišdamas į postą jam tą kamuolį, kai jis jame nieko nemoka?
2013-11-04
+3
Atsakyti
ByronJei tikrai Lakers iskeis Nasha, tai cia butu jam kaip slapiu skuduru per veida! Nash i Lakers persikele uz kapeikas zaisti tik del to, kad zieda galetu laimeti su Lakers, o cia jie patys jau po metu siuncia ji belekur ;)))


neblogos kapeikos uz 2 metus 19 lemonu :D
2013-11-04
-8
Atsakyti
Jei tikrai Lakers iskeis Nasha, tai cia butu jam kaip slapiu skuduru per veida! Nash i Lakers persikele uz kapeikas zaisti tik del to, kad zieda galetu laimeti su Lakers, o cia jie patys jau po metu siuncia ji belekur ;)))
2013-11-04
-5
Atsakyti
mad
liks Majamy tas James nx jam į Klyvlenda grįžti išvadino išdaviku ir pareiškė, kad jiem jo nebereikia ir kad turi nauja karalių tai K.Irving ir šeip jeigu bus toks durnas LeBronas, kad norės ten grįžti tai turės alga mažintis manau ir šeip taip puikiai viskas einasi Heatam trys sezai, trys finalai, du titulai kas gali būti geriau pats pikas karjeros tiek Jameso, Wade'o ir Bosho aišku būtu smagu pamatyti kaip kadaise Cavs fanai degine jo marškinėlius vėl kaip šunyčiai lauktų jo išskleistom rankom, ir tas pats kuris jį išdaviku išvadino lyg tas Gilbertas sakytu, kad mes visad laukėm karaliaus sugryžtančio į savo sosta ar panašiai. Smagi vasara nusimato.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-11-04
-6
Atsakyti
LeBron in Lakers? :D you fucking kiding me?
2013-11-04
-1
Atsakyti
Valanciunui Nashas butu idealiausias variantas :) Primaitintu ji kamuoliais kaip reikalas
2013-11-04
+3
Atsakyti
TQMB
Lakers kita met bandys paiimti G.Monroe ir per mainus gauti arba lauks kol baigsis Derozano ar Gay kontraktai pamatysit, o Melo ir Lebrono tikrai negaus bus kaip su P.Georgu pratesė sutartį su Paceriai ir viskas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-11-04
-3
Atsakyti
Atom
Gana Gay Raptorsai turi. As nesuprantu isvis ju i ka jie pretenduoja? Turint kelis perspektyvius zaidejus reiktu aplink juos komanda sukti, auginti, dapirkti kazkokiu pagalbininku geru. O dabar sitaip apsikraut algu kepure... Su veterano kontraktu kodel gi ne bet ne sitaip.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-11-04
-3
Atsakyti
Na tikriausiai ta sudetis su Howardu ir Nashu priesaky praeitam sezone buvo suburta, tam, kad ziedus laimetu, bet kadangi viskas ivyko atvirksciai ir "Ezeriniai" patyre didziuli fiasko, tai nutare Nasho atsisakyti ir nebereiktu tokiu pinigu uz si dedule moket, kai galetu vietoj jo pasiimt koki jauna ir perspektyvu, na o Raptoriam tai turbut irgi butu naudinga, visgi Jonas tikrai daug pamoku is jo gautu, ir turbut gerai Steve'as Valanciunui paasistuotu.
2013-11-04
+13
Atsakyti
TurkoglueVPurpleNGoldCia visi apie Antana sneka ta pati, sita pro ausis buvot praleide?„Noriu būti laisvuoju agentu. Manau, kad kiekvienas NBA žaidėjas svajoja bent kartą savo karjeroje išbandyti laisvųjų agentų rinką. Tai lyg įvertinimo procesas. Tai toks procesas, tarsi aš esu salėje, o joje susirinks visi vadybininkai, treneriai, komandų savininkai ir įvertins tai, ką tu darai. Aš to noriu“, – pareiškė atletas.Aisku apie LBJ - case closed, jeigu kur kitur zaistu nei Majamyje, tai griztu i Klyvlenda grazinti duokle,mano manymu.O Tu praleidai va ką: " Noriu baigti karjerą Niujorke, – pareiškė Anthony. – Manau, kad daug žmonių karštai sureagavo po to, kai pasakiau, jog noriu būti laisvasis agentas. Tiesiog noriu, kad kiti krepšininkai norėtų atvykti ir žaisti Niujorke. "


Man cia labiau panasu i pasiteisinima pries fanus, neva ne taip buvo suprastas. Netikiu,jog tvirta nuomone turintis zaidejas isvis kalbetu apie FA ir paprasciausiai butu kategoriskas tuo klausimu.
2013-11-04
+6
Atsakyti
jeigu iškeistų tikrai būtų fainai, JV skirstytų kamuolius kaip reikiant
2013-11-04
+1
Atsakyti
PurpleNGoldCia visi apie Antana sneka ta pati, sita pro ausis buvot praleide?„Noriu būti laisvuoju agentu. Manau, kad kiekvienas NBA žaidėjas svajoja bent kartą savo karjeroje išbandyti laisvųjų agentų rinką. Tai lyg įvertinimo procesas. Tai toks procesas, tarsi aš esu salėje, o joje susirinks visi vadybininkai, treneriai, komandų savininkai ir įvertins tai, ką tu darai. Aš to noriu“, – pareiškė atletas.Aisku apie LBJ - case closed, jeigu kur kitur zaistu nei Majamyje, tai griztu i Klyvlenda grazinti duokle,mano manymu.


O Tu praleidai va ką: " Noriu baigti karjerą Niujorke, – pareiškė Anthony. – Manau, kad daug žmonių karštai sureagavo po to, kai pasakiau, jog noriu būti laisvasis agentas. Tiesiog noriu, kad kiti krepšininkai norėtų atvykti ir žaisti Niujorke. "
2013-11-04
Atsakyti
Cia visi apie Antana sneka ta pati, sita pro ausis buvot praleide?

„Noriu būti laisvuoju agentu. Manau, kad kiekvienas NBA žaidėjas svajoja bent kartą savo karjeroje išbandyti laisvųjų agentų rinką. Tai lyg įvertinimo procesas. Tai toks procesas, tarsi aš esu salėje, o joje susirinks visi vadybininkai, treneriai, komandų savininkai ir įvertins tai, ką tu darai. Aš to noriu“, – pareiškė atletas.

Aisku apie LBJ - case closed, jeigu kur kitur zaistu nei Majamyje, tai griztu i Klyvlenda grazinti duokle,mano manymu.
2013-11-04
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.