Andrew Bynumas nebejaučia malonumo žaisdamas krepšinį
Andrew Bynumas nebejaučia malonumo žaisdamas krepšinį
Nuotr. AFP-Scanpix
Praėjusią vasarą Andrew Bynumas svarstė apie karjeros pabaigą. Klivlendo „Cavaliers“ vidurio puolėjas prisipažino vis dar kovojantis su mintimis nutraukti profesionalaus krepšininko karjerą. 26 metų 213 cm ūgio amerikietis neslėpė daugiau nebejaučiantis malonumo žaisdamas krepšinį.

„Man yra sunku, nes tai rimtos mintys. Šiuo metu man per daug sudėtinga mėgautis žaidimu dėl mano ribotų fizinių galimybių. Vis dar stengiuosi dirbti. Šį sezoną mano tikslas yra tiesiog bandyti rungtyniauti ir iš naujo atrasti džiaugsmą krepšiniui“, – tikino Bynumas.

Šeštadienį aukštaūgis žais pirmąsias rungtynes Filadelfijoje po aštuoniolikos mėnesių pertraukos, kai Los Andželo „Lakers“ klubas jį iškeitė į „76ers“. Praėjusį sezoną Bynumas nerungtyniavo dėl kelių problemų ir pasakojo niekada nediskutavęs apie galimybę sugrįžti į „76ers“ šį sezoną.

Jis pasirašė kontraktą su „Cavaliers“ ir pastaruosius keturis mėnesius mėgina atgaivinti žemyn smunkančią karjerą. Apie savo dabartį Bynumas kalbėjo pesimistiškai ir atskleidė vis dar jaučiantis kelių skausmus. Anot krepšininko, jis jau nebe tas, kuris su „Lakers“ tapo dusyk NBA čempionu.

„Šiuo metu esu savo paties šešėlyje, – krimtosi Bynumas. – Man sunku psichologiškai, bet stengiuosi.“ Jis vidutiniškai rungtyniauja po 12 minučių, pelno po 5,5 taško ir atkovoja po 3,5 kamuolio. „Cavaliers“ vyriausiasis treneris Mike‘as Brownas tvirtino niekada negirdėjęs, kad Bynumas svarsto baigti karjerą.

Komentarai:
KorsarasPrie ko cia reikia sunkaus charakterio? Jau toks durnas pasiulymas.Juk straipsnyke aiskiai parasyta, jog ji jaucia kelio skausmus. O zaidziant su traumuotais keliais, tai likimas gali buti toks kaip Odeno ar Roy, kai jiem gydytojai buvo pasake: jei dar zais, tai isvis gali ir gyvenime po krepsinio su ramentais vaikscioti. Atsiminkite vaikai: krepsinis tai tik darbas, o gyvenimas bei sheima uz viska svarbiau.


Dar pridurciau, kad pinigu taip pat uzsidirbo visam gyvenimui jau (zinoma su salyga, kad neprapils visko kaip dauguma Iversonu).
2013-11-08
+3
Atsakyti
Korsaras
Prie ko cia reikia sunkaus charakterio? Jau toks durnas pasiulymas.

Juk straipsnyke aiskiai parasyta, jog ji jaucia kelio skausmus. O zaidziant su traumuotais keliais, tai likimas gali buti toks kaip Odeno ar Roy, kai jiem gydytojai buvo pasake: jei dar zais, tai isvis gali ir gyvenime po krepsinio su ramentais vaikscioti. Atsiminkite vaikai: krepsinis tai tik darbas, o gyvenimas bei sheima uz viska svarbiau.
2013-11-08
+7
Atsakyti
aha,
galės dabar boulingą žaist
2013-11-08
+1
Atsakyti
Tai, kad jau žaidė varžybas, su Filadelfija nebus pirmos
2013-11-08
+1
Atsakyti
bshshs
tupas nigeris

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-11-08
+3
Atsakyti
ale
ale ir durnas
2013-11-08
-5
Atsakyti
[ Daug talento, silpnas charakteris.

Norint sugristi i auksta lygmeni po sudetingos traumos, reikia butent stipraus charakterio. ]
2013-11-08
-10
Atsakyti
seni neiseik pasilik

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-11-08
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.