Kauno „Atletas“ Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės varžybose atsidūrė ant iškritimo prarajos. Trečiojo taurės etapo pirmosiose rungtynėse kauniečiai namie 83:95 (14:24, 32:20, 25:32, 12:19) nusileido Vilniaus „Akademijos-MRU“ ekipai ir atsakomosiose rungtynėse Vilniuje privalės laimėti bent 13 taškų skirtumu.

Po septinto taiklaus Dariaus Lukmino tritaškio ketvirto kėlinio pradžioje ekipas skyrė vos 2 taškai (74:76), tačiau nuo šio momento „Atleto“ puolimas sustojo. Svečiai laimėjo atkarpą 9:2 ir atitolo – 85:76.

Nors Valdo Dabkaus dvitaškis sušvelnino skirtumą (78:85), tačiau į tai varžovai atsakė dviem tolimais metimais ir rungtynių baigtis tapo aiški.

Rezultatyviausiai „Atleto“ gretose žaidė Lukminas. Be keitimo rungtyniavęs gynėjas pelnė 39 taškus, tačiau per paskutinį ketvirtį – vos 5. Dabkus pridėjo 19 taškų. Likę 5 komandos krepšininkai kartu surinko 25 taškus. 

„Akademijai-MRU“ Tomas Lisauskas pelnė 22, Janas Jurgo – 17, o komandos kapitonas Alanas Dzeranovas – 13 taškų.

Komentarai:
Ne nu Atletas šiemet tragedija. Nežinau ar sutiksit su mano nuomone, bet tokia komanda, kokia yra šiemet yra neverta žaisti nei LKL nei BBL pirmenybėse. Šiemet ten kažkokia NKL lygio komanda ir nieko daugiau. Pritariu Vilmiui dėl pereinamujų rungtynių. Užteks tą Atletą ginti, metai iš metuų yra ginamas ir metai iš metų visų mindomas.
2006-11-08
+5
Atsakyti
Tos varzybos tik dar karta irodo kad verkiant reikalingos pereinamosios varzybos sezono gale tarp lkl ir nkl ir perejimas nkl komandai turetu buti su minimaliu starto mokesciu o ne kaip dabar dar jei ir laimetu tai starto mokestis kosminis atbaido.
2006-11-08
+1
Atsakyti
to ir buvo galima tiketis. del to sitas lkf etapas labai idomus :) turetu buti geros rungtynes kita savaite vilniuje, reiks nulekti paziureti kaip atletas i kaulus gaus :)
2006-11-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.