Danny Grangeris jau artimiausią savaitę turėtų grįžti į rikiuotę
Danny Grangeris jau artimiausią savaitę turėtų grįžti į rikiuotę
Nuotr. Reuters – Scanpix
Be pralaimėjimų NBA žengianti Indianos „Pacers“ ekipa artimiausiu metu turėtų dar labiau sustiprėti. Antradienį pirmoje komandos treniruotėje dalyvaus blauzdos raumens traumą tris savaites gydęsis Danny Grangeris

Vienas „Pacers“ lyderių susižeidė per ikisezonines rungtynes, o Indianapolio klubas rizikuoti jo sveikata nenorėjo. 

Vis dėlto 30 metų 203 cm ūgio puolėjo Indianos klubas pernelyg nepasigedo. „Pacers“ net ir be jo pastangų laimėjo visas aštuonerias žaistas rungtynes, įskaitant ir keturis mačus per penkias dienas praėjusią savaitę. 

„Manau, kad pradėjome naują procesą, siekdami įlietį jį į komandos žaidimą. Suteiksime jam progų pasireikšti ir didinsime jų skaičių“, – kalbėdamas apie Grangerio sugrįžimą į aikštę tvirtino „Pacers“ vyriausiasis treneris Frankas Vogelis.

Jis atsisakė komentuoti, kurią dieną Grangeris galėtų grįžti į aikštelę, tačiau tikimasi, kad tai įvyks artimiausią savaitę. 

Praėjusį sezoną puolėjas dėl kelio sausgyslės traumos sužaidė vos 5 mačus, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 5,4 taško. 

Per savo 8 metų karjerą NBA Grangeris pelno po 18,1 taško ir atkovoja po 5,2 kamuolio.

Komentarai:
o ne...
na pasidziaukim tom pergalem kol dar galim...
2013-11-12
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.