Nene išreiškė pasipiktinimą komandos draugais
Nene išreiškė pasipiktinimą komandos draugais
Nuotr. USA TODAY – Scanpix
Vašingtono „Wizards“ vidurio puolėjui Nene atsibodo komandos draugų savanaudiškas žaidimas. Po pralaimėjimo 79:92 San Antonijaus „Spurs“ ekipai jis atvirai išdėjo jaunuosius krepšininkus į šuns dienas.

„Mūsų jauni krepšininkai turėtų išsitraukti galvas iš užpakalių ir pradėti jomis naudotis. Man jau atsibodo toks žaidimas“, – pareiškė brazilas.

Aukštaūgio pasipiktinimą sustiprino tai, kad „Spurs“ pademonstravo tikrąjį komandinį krepšinį.

„Jie padeda vieni kitiems. Nuostabu, kaip jie žaidžia, tai tiesiog paprastas krepšinis. Norėčiau, kad taip žaistų ir mūsų jauni vaikinai, kurie galvoja, kad viską išmano, nors ką tik pravėrė NBA duris. Kas mane labiausiai siutina, kad po tokių rungtynių jie pirmiausia žiūri į statistikos protokolą“, – pyko Nene. 

„Wizards“ eilinį kartą silpnai pradeda sezoną. Iš pirmų 8 rungtynių jie laimėjo vos 2 ir NBA Rytų konferencijoje užima paskutinę vietą.

Komentarai:
PurpleNGoldKazkam reikejo tai pasakyt,nes Wittman'o kiausiai per mazi. Sudetis tikrai verta geresnes vietos lenteleje.


PRITARIU

Mano galva Wall,Beal galetu apskritai nuo Nenes prasileist...nes reikia sukretimo siai komandai. Kazkas cia skaiciavo praejusio sezono pergales-pralaimejimus su Wall ir be jo. Begalvis dar vienas,,,tik tiek kad greitas begalvis.
2013-11-16
Atsakyti
captain obviousnene nesupranta kad wizards yra tik tarpine stotele, beto nba yra verslas/cirkas. pasikeli statistika, gauni kontrakta ir keliauji toliau... nors realiai wall/beal/nene atrodo gal ir neblogai taciau vienas save laiko magicu kitas dar per jaunas o paskutinis siaip kartais pagrybauja


Tau panasu, kad Spursai statistikos aukos? ;)
2013-11-15
-3
Atsakyti
sdfvalanciunas taip galetu pasakyt: „Jie turėtų išsitraukti galvas iš užpakalių ir pradėti jomis naudotis“


Jei nieks nesikeis dar metus-kitus, tai ir pasakys :) Dabar dar ankstoka, nederėtų pačiam piemeniui būnant vyresniem aiškint, juolab ir pats neišnaudoja progų. Bet situacija tikrai analogiška.
2013-11-15
+3
Atsakyti
sdf
valanciunas taip galetu pasakyt: „Jie turėtų išsitraukti galvas iš užpakalių ir pradėti jomis naudotis“
2013-11-15
+4
Atsakyti
captain obvious
nene nesupranta kad wizards yra tik tarpine stotele, beto nba yra verslas/cirkas. pasikeli statistika, gauni kontrakta ir keliauji toliau... nors realiai wall/beal/nene atrodo gal ir neblogai taciau vienas save laiko magicu kitas dar per jaunas o paskutinis siaip kartais pagrybauja
2013-11-15
-2
Atsakyti
Teisingai sako, jau kelinti metai niekas nesikeičia, atėjus Wall, rezultatai negerėja . Reikia griežto trenerio "Burtininkams" :]
2013-11-15
Atsakyti
Kazkam reikejo tai pasakyt,nes Wittman'o kiausiai per mazi. Sudetis tikrai verta geresnes vietos lenteleje.
2013-11-15
-17
Atsakyti
ShL
J. Wall pirmiausiai reiketu apie tai pagalvoti, nes Beal'as tai tikrai patobulejas
2013-11-15
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.