Triuškinamą pergalę Europos taurės turnyro šeštajame ture Valensijos „Basket“ ekipa pažymėjo neeiliniu rekordu. Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai 98:52 nušlavė Paryžiaus „Levallois“ krepšininkus ir kone du trečdalius savo pelnytų taškų surinko tolimais metimais. 

Iš viso Valensijos klubo snaiperiai pataikė net 19 tritaškių iš 35 bandymų ir pasiekė klubo rekordą. Iki visų laikų Europos taurės turnyro rekordo Ispanijos komandai pritrūko vos dviejų taiklių metimų. 

Geriausiu pasiekimu nuo 2009-2010 m. sezono didžiuojasi Kazanės „Uniks“ klubas, pataikęs 20 tritaškių per vieną mačą.

Bent po du tritaškius Valensijos komandai pelnė visi aikštėje pabuvoję krepšininkai išskyrus vidurio puolėją Sergejų Liščiuką ir epizodiškai rungtyniavusį Luisą Sabaterą. Jie po kartą netaikliai atakavo krepšį iš toli. 

Valensijos ekipa po įspūdingos pergalės C grupėje užima antrąją vietą.

Komentarai:
Prieš tokias patranku mėsas kaip Paryžiaus klubas, galima visokių rekordų prisirinkt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-11-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.