Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos auklėtiniai tapo Lietuvos jaunučių A (gim. 1989 m. ir vėliau) ir B (gim. 1990 m. ir vėliau) pirmenybių nugalėtojais, praneša Š.Marčiulionio krepšinio akademija.

Didžiajame B čempionato finale "marčiulioniukai" laimėjo prieš Šiaulių ekipą rezultatu 77:75 ir pasidabino aukso medaliais.

Rezultatyviausiai čempionų gretose rungtyniavo Kristijonas Gaška – 22 taškai 7 atkovoti, 2 perimti kamuoliai, 2 rezultatyvūs perdavimai.

Levanas Shengelia tapo absoliučiu lyderiu po krepšiais, atkovojęs net 21 kamuolį. Šis žaidėjas savo komandai taip pat įmetė 19 taškų ir pelnė finalo ketverto naudingiausiojo titulą.

Šiauliečiai, savo ruožtu, liko antri, o A.Sabonio krepšinio mokyklos komanda, 85:73 įveikusi uostamiesčio krepšininkus, laimėjo bronzos medalius.

A jaunučių pirmenybėse tituluotais čempionais taip pat tapo "marčiulioniukai". Akademijos ČILI komanda po dramatiškų rungtynių su A.Sabonio krepšinio mokyklos WILSON ekipa išplėšė pergalę rezultatu 119:115.

Nepavejamas akademikų tarpe buvo Tadas Brazys. Jis savo komandai pelnė 28 taškus, atkovojo, perėmė po 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Po 18 taškų savo ekipai įmetė Tomas Grybauskas ir Danas Mačiukas. Pastarasis taip pat atkovojo 8 kamuolius.

Bronzos medalius Lietuvos jaunučių A čempionate iškovojo Vilniaus krepšinio mokyklos I-oji komanda, dviejų taškų persvara (90:88) įveikusi Alytų.

Komentarai:
kaip keista, su wisais is marcelos dar pries pora metu karu ziadem, o dabar jie pirmi, o as nezaidziantis... liudna...
2005-05-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.