Donatas Sabeckis karjerą tęs „Sūduvos-Mantingos“ komandoje
Donatas Sabeckis karjerą tęs „Sūduvos-Mantingos“ komandoje
Nuotr. bcjazz.lt/J.Barbuška
Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančią Kauno „JAZZ-KTU“ (8-7) ekipą paliko broliai Donatas ir Deividas Sabeckiai. Abu krepšininkai karjerą tęs Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ (5-9) komandoje.

Abu krepšininkai oficialiai klubo svetainei internete teigė paliekantys ekipą dėl KTU politikos.

Turėjome palikti komandą, nes susiklostė tokios aplinkybės, netenkino KTU politika ir visi vidiniai reikalai bei komandoje jautėmės blogai, – teigė Deividas Sabeckis. – Finansinė pusė absoliučiai nedarė jokios įtakos, nes su ja viskas tvarkoje ir su mumis buvo atsiskaityta. Esame labai dėkingi „JAZZ-KTU“ ekipai ir klubo prezidentui Remigijui Daugėlai, kuris mus užaugino ir suteikė galimybę tobulėti. Įšėjimas iš „JAZZ-KTU“ komandos, tai tas pats lyg palikti namus ir išvykti mokytis į universitetą kitame mieste. Negali žinoti, gal ateityje sugrįšime ir ginsime ekipos garbę.“

Dvidešimtmetis Donatas NKL sužaidė 15 rungtynių ir per vidutiniškai 26,3 minutes pelnydavo po 10,5 taško, atkovodavo po 5 kamuolius ir atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

22 metų Deividas per mačą aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 13,5 minutes, pelnydavo po 7,5 taško ir atkovodavo po 1,8 kamuolio.

„JAZZ-KTU“ neseniai paliko ir pagrindinis komandos vidurio puolėjas Giedrius Staniulis.

Komentarai:
sabeckiai
Du lavonai kels marijampolės krepšinio lygį...

Bent jau intrigų komandoje padaugės...
2013-12-11
Atsakyti
donce
degela bankrutuoja?
2013-12-11
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.