Jamesas Lewisas palieka Lietuvą
Jamesas Lewisas palieka Lietuvą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Saulėtame Los Andžele gimęs amerikietis Jamesas Lewisas abipusiu sutarimu nutraukė kontraktą su Alytaus „Dzūkijos“ klubu. Sezono pradžioje turėję gausų užsieniečių desantą, dzūkai savo gretose beturi vieną legionierių – komandos kapitoną, Lenkijoje gimusį Adamą Lapetą.

Amerikietis „Dzūkijos“ gretose LKL čempionate spėjo sužaisti 11 rungtynių, kuriose ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 22,5 minutes ir pelnydavo po 8,9 taško, atkovodavo po 3,5 kamuolio bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Sėkmingiausios amerikiečio rungtynės įvyko lapkričio 26 dieną, kai į Prienų „Tonybet“ ekipos krepšį legionierius įmetė 22 taškus ir atkovojo 10 kamuolių.

Lewisas turėtų iškeliauti į Bosniją ir Hercogoviną, kur veikiausiai rungtyniaus buvusio „Dzūkijos“ trenerio Mario Primoraco treniruojamoje „HKK Čapljina Lasta“ komandoje, kuri varžosi aukščiausioje šalies krepšinio lygoje.

Komentarai:
Anonimas
Nesibaigiantis žaidėjų kaitaliojimas. Gerai,kad jauni lietuviai galės tobulėt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-12-14
+4
Atsakyti
KennethIs pradziu prisipirko legiona visa, dabar vos viena beturi... Kas per mastysena


nebūtų to legiono, tai pirmas rungtynes su "Neptūnu" būtų žaidę penkiese... viskas čia normaliai, laikui bėgant atsirado laisvų pajėgių lietuvių ir po truputį buvo atsisakyta legionierių paslaugų... nepamirškite, kad dabartinė "Dzūkijos" sudėtis formavosi sezono eigoje
2013-12-13
-1
Atsakyti
Sito tikrai nesitikejau. Manau jis vykes pirkinys buvo. Nesavanaudis, daug metimu neismete, bet juos taikliai pataiko.
2013-12-13
-2
Atsakyti
DI
Jauciasi JV ranka =]
2013-12-13
-1
Atsakyti
Is pradziu prisipirko legiona visa, dabar vos viena beturi... Kas per mastysena
2013-12-13
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.