Dariaus Sirtauto pradėtas darbas trenerio srityje truko itin trumpai. Kauno „Atleto“ klubas abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su vyriausiuoju komandos treneriu. Sirtautas stratego darbo ėmėsi tik prasidėjus šiam sezonui.

Sirtautas daugiau nei 20 metų žaidė krepšinį ir nuo šio sezono nusprendė išbandyti save trenerio srityje. Tačiau jo darbas nebuvo sėkmingas – „Atletas“ Lietuvos krepšinio lygoje pralaimėjo visus 5 susitikimus, o Baltijos krepšinio lygoje Kauno klubas per 8 rungtynes laimėjo tik kartą.

„Atletas“ artimiausiu metu ketina pranešti, kas taps naujuoju ekipos treneriu.
Komentarai:
karolis is linksmakalnio
darius sirtautas is garliavos mano tetcio draugas o as is linksmakalnio
2009-11-15
-2
Atsakyti
druckerio alga buvo kaip viso atleto biudzetas :D
2006-11-18
+1
Atsakyti
seržas tai anas grybas, antra karta jau pasitrauke is Puntuko, a jam atlete isvis ragai butu...
taivat geriausias variantas drukeris...!
2006-11-18
-3
Atsakyti
geriausias variantas butu - S. JOVAISA !
2006-11-18
-11
Atsakyti
Sis pasikeitimas bus isties i nauda, nes blogiau Atletui zaist nei iki siol jau turbut neimanoma, nes esami zaidejai visgi nera antiek blogi, kad negaletu lygus su lygiais kovoti su dauguma lkl vidutinioku
2006-11-18
+9
Atsakyti
vau, lietuvoje atejo didysis treneriu perversmo metas :D
2006-11-18
-1
Atsakyti
gal druckeris taps treneriu... be darbo sedi... o atleta jis gerai issinagrinejes nes su rytu gan lengvai juos aplose visus kartus... kavoliunas apsukrus vyras... ras gera iseiti :D :D :D :D :D tikiuosi bus toks treneris kuris sugebes isnaudot lukmino jukneviciaus ir dabkaus trio... nes jie visi trys dar parako turi!!!
2006-11-18
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.