Rusijos spauda savaitgalį išliaupsino Sankt Peterburgo "Dinamo" trenerį Davidą Blattą, atvedusį komandą į pergalę FIBA Europos lygoje.

Visi rusų laikraščiai pabrėžė faktą, kad D.Blatto vedama "Dinamo" laimėjo visas 20 žaistų rungtynių, nors ekipa gyvuoja vos pirmus metus.

"Blattas sugriovė teoriją, kad klubas negali pasiekti aukščiausio taško per pirmus metus", – rašo dienraštis "Sovietski Sport". Jis buvusį Tel Avivo "Maccabi" (Izraelis) strategą pavadino vienu geriausių trenerių, kada nors dirbusiu Rusijoje.

"Blattas yra išmanantis treneris, kuris reaguoja į kiekvieną oponento judesį, – rašo "Sport Express". – Nemanau, kad po nepaprastos Blatto pergalės dar kas nors dvejos dėl užsienio ir Rusijos trenerių spragų".

Po pergalės komandos žaidėjai apibūdino D.Blattą kaip nepaprastą trenerį. Tuo tarpu ekipos prezidentas Vladimiras Radionovas teigė, jog tai tik pradžia.

"Kitais metais kovosime dėl ULEB taurės ir Rusijos čempiono vardo. Su šiuo treneriu viskas yra įmanoma", – neabejojo V.Radionovas.

Komentarai:
turbut geras treneris...bet manau tokie patys geri treneriai yra ir Mahoricius su Sireika...nes ne su pajegiausiomis komandomis jiems teko kovoti...
2005-05-01
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.