Lapkričio 24 dieną 19 valandą Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks intriguojantis ir, be abejonių, įdomus krepšinio mačas. Iššūkio susitikimu pavadintose rungtynėse susitiks geriausi Lietuvos moksleiviai bei studentai.

Lietuvos studentų krepšinio lyga (LSKL) oficialiai paskelbė galutinę sudėtį penktadienį (11.24) įvyksiančiam susitikimui. Tarp 12 naudingiausių LSKL krepšininkų yra 3 žalgiriečiai ir 9 Nacionalinės krepšinio lygos atstovai.

Pateikiame LSKL rinktinės sudėtį penktadienio dvikovai su MEL: Vidmantas Užkuraitis (LKKA), Mantas Kalnietis (VDU), Vytenis Jasikevičius (KTU), Martynas Girnius (VGTU), Artūras Milaknis (LKKA), Paulius Gasiūnas (KTU), Andrius Montrimas (MRU), Darius Griškėnas (VPU), Povilas Stasiulionis (LŽŪU), Renatas Jonelis (ŠU), Tadas Šablinskas (VPU), Darius Šilinskis (VDU).

LSKL rinktinei vadovaus patyręs ir gerai žinomas Lietuvos kūno kultūros akademijos (LKKA) strategas Edas Nickus, šį sezoną treniruojantis ir Marijampolės „Sūduvos“ klubą, rungtyniaujantį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Pasak Nickaus, LSKL krepšininkų negąsdina sėkmingas MEL ekipos pasirodymas dvikovoje prieš jungtinę Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą praėjusiais metais (MEL pralaimėjo tik 102:106).

„Surinkome vienus geriausių lygos žaidėjų, kuriuos gerai pažįsta LSKL gerbėjai. Mūsų krepšininkai – savo komandų lyderiai. Nežadame pataikauti jaunesniems, atvirkščiai, parodysime jiems jėgą ir tikrą kovą,“ – žadėjo LSKL rinktinės treneris.

Primename, kad įspūdingiausiame šio sezono MEL ir LSKL drauge organizuojamame renginyje koncertuos populiariausios Lietuvos grupės – „G&G Sindikatas“, „Biplan“, „Yva“ ir „Slap Jack“, šoks „Tina Dance“ šokėjos.

Sirgaliams, atvykusiems stebėti MEL ir LSKL rinktinių akistatos, renginio organizatoriai ir rėmėjai žada daugybę pramogų bei gerą nuotaiką. Įėjimas į renginį – nemokamas.

Komentarai:
to simukasas: Nu tai tu gal buvai tik vakar..o prieš tai kitose rungtynėse tikrai gražių assistų pridarė, vakar taip, jam buvo lieva diena, nesavam kaili buvo
2006-11-21
+1
Atsakyti
beja jei neptune butu tokie zaidejai visi kaip mockus tai pries atleta dar ant 30tsk gautumem
2006-11-21
-1
Atsakyti
Jun1or gal tu jau nebesvaik izaidejas kuris 23 sekundes bumsi kamuoli ir kai lieka viena sekunde sumasto atiduot perdavima ir tai dazniausiai ne tam kam reikia, o siaip tai vakar jis zaide vienas, karts nuo karto duodavo kamuoli kitam, o jo trajakai kokie ispudingi kurie net lanko neliesdavo..
2006-11-21
-4
Atsakyti
Mockaus reikia. Dabar kai stebiu KU žaidimą namie, tai apšalęs esu Mockaus sugebėjimais kaip įžaidėjo. Assistai kai, kurie būnu tiesiog įspūdingi ir nerealiai gražūs, o kas svarbiausiai didžioji jų dalis tikslūs. Gal ir bereikalo juo Kuncaitis nepasitiki Neptūne
2006-11-21
-1
Atsakyti
manau sudetis toli grazu nepajegiausia... reiktu daugiau komandinio stiliaus zaideju... kurie atlieka nemazai asistu...
2006-11-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.