Smushas Parkeris karjerą tęs Venesueloje
Smushas Parkeris karjerą tęs Venesueloje
Nuotr. AP–Scanpix
Buvęs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas Smuhas Parkeris grįžta į Venesuelą. 32 metų 193 cm ūgio gynėjas sudarė kontraktą su Barkisimeto „Guaros de Lara“ ekipa, kurioje jis trumpai žaidė 2012 metais.

Pastaruoju metu amerikietis komandas keitė kaip kojines. Nuo 2008 m. NBA čempionate nerungtyniaujantis Parkeris atstovavo Kinijos, Rusijos, Graikijos, Irano, Venesuelos, Dominikos Respublikos ir Kroatijos klubams.

Praėjusį sezoną jis gynė Zagrebo „Cedevita“ ir Atėnų „Peristeri“ komandų garbę, tačiau abiejose ekipose sužaidė tik po penkerias rungtynes.

Adrijos lygoje gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 9,8 taško, atkovodavo po 1,6 ir perimdavo po 1,2 kamuolio bei atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijos pirmenybėse jis rinkdavo po 16,2 taško, atkovodavo po 3,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Seip jau ne Smuhas o Smushas basketnews
2014-01-15
+10
Atsakyti
Patiko kai LAL kadaise žaidė, buvo tuo metu mėgstamiausias LAL žaidėjas :)
2014-01-09
+2
Atsakyti
Anonimas
Kobiuko draugelis...
2014-01-08
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.