„Knicks“ ekipos gynėjo J.R.Smitho „juokai“ nepatiko ir NBA, ir Niujorko klubo strategui
„Knicks“ ekipos gynėjo J.R.Smitho „juokai“ nepatiko ir NBA, ir Niujorko klubo strategui
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
Niujorko „Knicks“ ekipos gynėjas J.R.Smithas sulaukė NBA baudos dėl savo elgesio per rungtynes su Dalaso „Mavericks“ klubu. 

NBA Smithui skyrė 50 tūkst. JAV dolerių baudą už tai, kad šis atrišo batų raištelius „Mavericks“ veteranui Shawnui Marionui, kol Dirkas Nowitzki metė baudas. 

Puolėjui teko grįžti į gynybą su atrištu batu ir rizikuoti užkliūti bei patirti traumą. Susitvarkyti avalynę jis galėjo tik po rezultatyvios „Knicks“ atakos.

Tokį „Knicks“ blogiuko Smitho poelgį pasmerkė ne tik NBA, bet ir Niujorko komandos strategas Mike'as Woodsonas

„Jis neturėtų taip elgtis. Rengiuosi su juo apie tai pasikalbėti. Visą dėmesį jis turėtų skirti tik krepšiniui, o ne pašaliniams dalykams, – pareiškė Woodsonas. – Per visą savo karjerą NBA nesu matęs nieko panašaus.“

Tuo tarpu nuo Smitho išpuolio „nukentėjęs“ NBA veteranas Marionas varžovo išsišokimo pernelyg nesureikšmino: „Jis tiesiog rungtyniavo. Manau, kad norėjo šiek tiek pajuokauti ir tiek. Tai tik linksmas epizodas. Manau, kad ši situacija buvo per daug išpūsta.“

Iš pradžių NBA Smithą tik įspėjo, tačiau per praėjusios nakties rungtynes jis bandė atrišti batų raištelius Detroito „Pistons“ aukštaūgiui Gregui Monroe, tačiau šis greitai reagavo ir išvengė pažeminimo. 

Tuo metu NBA tokio pasikartojančio Niujorko klubo gynėjo elgesio nepraleido pro akis ir skyrė jam solidžią baudą. 

Šį sezoną Smithas vidutiniškai renka po 11,3 taško, atkovoja po 4,5 ir perima po 1 kamuolį, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus per rungtynes, o krepšį atakuoja vos 34,8 proc. taiklumu. Dešimtą sezoną NBA rungtyniaujantis gynėjas prastesnius rodiklius demonstravo tik per pirmuosius dvejus karjeros metus. 

Praėjusį sezoną jis rinkdavo po 17,6 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio, atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą, o krepšį atakuodavo 42,2 proc. taiklumu. Šie rodikliai leido jam pelnyti geriausio šeštojo NBA žaidėjo apdovanojimą. 

Visgi vasarą naują trejų metų 17 milijonų JAV dolerių vertės sutartį su „Knicks“ klubu sudaręs Smithas gerokai atsipalaidavo. Rugsėjį jo organizme trečią kartą per metus buvo rasta narkotinių medžiagų. Už tai krepšininkas buvo diskvalifikuotas penkiems mačams. 

J.R.Smithas atriša batų raištelius Marionui:

Komentarai:
Artestas tai juoka kelia :) O sitas tai ka as zinau.. suprasčiau 1 karta taip padarė, bet kad kitose rungtynėse bandė ta patį tai... Marion gėriausiai, supranta kad su debilais geriau neprasidėt
2014-01-09
Atsakyti
Anonimas
kasioguru (0)

ko noret is debilo - kiek proto, taip ir zaidzia. gerai, kad dar sortu nesugalvojo numaut "pa prikolu". normalus kasioriai taip nedaro. galejo ir didesne bauda duot.

http://www.youtube.com/watch?v=FD796H08J...

buna ir taip :D
2014-01-09
-5
Atsakyti
Juokinga situacija :))) ir Marion komentaras geras. Nors aisku trauma galima gaut be juoku. Idomu kiek be baudos butu atrises dar :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-01-08
+2
Atsakyti
ko noret is debilo - kiek proto, taip ir zaidzia. gerai, kad dar sortu nesugalvojo numaut "pa prikolu". normalus kasioriai taip nedaro. galejo ir didesne bauda duot.
2014-01-08
-2
Atsakyti
Fanas nr1sdeepkaip čia ne bauda? :Dbus ta bauda:DDD


joo dabar tai tikrai bus :D
2014-01-08
+7
Atsakyti
sdeepkaip čia ne bauda? :D


bus ta bauda:DDD

http://www.youtube.com/watch?v=PDSEM5iwN...
2014-01-08
Atsakyti
kaip čia ne bauda? :D
2014-01-08
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.