Vakar vakare Karmėlavos oro uoste nusileido privatus lėktuvas, kuriuo atskrido šios dienos „Žalgirio“ varžovai – Eurolygos čempionai Maskvos CSKA krepšininkai.

Rusijos komanda atvyko 1,5 val. vėliau nei buvo numatyta, ekipos strategas italas Etore Messina sakė, jog klubas, važiavęs po vakarinės treniruotės į oro uostą, Maskvoje pateko į automobilių kamštį, tai buvo vėlavimo priežastis.

CSKA strategas, paklaustas, kokius tikslus klubo vadovai kelia maskviečiams šį sezoną, atsakė, jog CSKA turi patekti į finalinį ketvertą, o tuomet jau  bus visi šansai pakartoti praėjusio sezono pasiekimą.

Kalbėdamas apie „Žalgirį“, „krepšinio profesoriumi“ vadinamas treneris pripažino, jog Kauno komanda, nors ir patyrė tris pralaimėjimus, demonstruoja neblogą žaidimą. Messina akcentavo „Žalgirio“ rungtynes su Barselonos klubu ir pripažino, kad tuomet žalgiriečiai parodė, jog gali ir yra pajėgus kovoti su galingiausiais Europos klubais.

Paprašytas įvardinti, koks varžovas šio sezono Eurolygoje CSKA atrodo stipriausias, Messina atakė, jog rytoj tai bus „Žalgiris“. „Entuziazmas ir balansas komandoje – tai yra stipriausios „Žalgirio“ pusės. Kauno ekipoje antros linijos žaidėjai gerai papildo priekinę liniją.  Žinau, jog „Žalgirio“ ir CSKA rungtynės visuomet buvo ir yra ypatingos, nes turi ilgą tarpusavio susitikimų istoriją. Tikiu, jog tai bus labai emocingas ir gražus mačas“.

Anot Messinos, CSKA yra susižaidusi komanda, dauguma žaidėjų, kurie yra labai talentingi, kartu yra jau ne pirmą sezoną. Strategas pripažino, jog gerus ekipos rezultatus lemia ir sėkminga klubo organizacija.  

CSKA puolėjas Davidas Andersenas sakė, jog Maskvos komanda atvažiavo laimėti. Krepšininkas sakė, jog „Žalgiryje“ pavojingiausias yra Marko Popovičiaus ir Tanokos Beardo tandemas.

Andersenas antrino treneriui ir pripažino, jog Kauno komanda yra labai subalansuota. Kalbėdamas apie vienintelį CSKA pralaimėjimą, aukštaūgis sakė, jog maskviečiai, dvikovoje su Pau Orthezo „Elan Bernais" krepšininkais paskutiniame ketvirtyje prarado rungtynių kontrolę, buvo be kelių pagrindinės sudėties žaidėjų. „Gera kova dėl kamuolio, greitas žaidimas ir agresyvi gynyba, taip mes žaisime prieš „Žalgirį“, – teigė D.Andersenas. 

Komentarai:
Zalgiriui SEKMES ..
2006-11-23
+3
Atsakyti
paziuresim, paziuresim.:P
2006-11-23
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.