Prieš kelerius metus profesionalaus sportininko karjerą baigęs irkluotojas Alvydas Duonėla azarto neprarado ir atsakingai ruošiasi artėjančioms LMKL „Žvaigždžių dienos“ rungtynėms.

Skuode gimęs triskart pasaulio čempionas prisiminė, kad, jaunystėje mokantis olimpiniame sporto centre, jam ne sykį teko žaisti prieš dabartines Lietuvos rinktinės ir LMKL krepšininkes.

Pasak Duonėlos, visos dvikovos buvo nepaprastai sunkios, nes merginos vaikinams nenuolaidžiavo ir žaidė labai aštrų bei kietą krepšinį, todėl jis lengvo pasivaikščiojimo „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse taip pat nesitiki.

Trejose olimpinėse žaidynėse dalyvavęs Duonėla mėgsta įvairius iššūkius. Pieš kelerius metus sportininkas dalyvavo šokių laidoje „Šok su manimi“, taip pat pasirodė TV projekte „Žvaigždžių duetai“.

Kartu su juo komandoje „LIETUVA“ išvysime LKF prezidentą Arvydą Sabonį, trenerius Valdemarą Chomičių ir Tomą Pačėsą, lengvaatletį Virgilijų Alekną, futbolininkus Deividą Šemberą ir Edgarą Jankauską bei lenktynininką Benediktą Vanagą.

LMKL „Žvaigždžių dienos“ šventė Kėdainių arenoje bus surengta vasario 1 d., 16 val. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.