Trejus metus NBA praleidęs Luke'as Babbittas (kairėje) gerokai užrūstino „Nizhny Novgorod“ klubo vadovus
Trejus metus NBA praleidęs Luke'as Babbittas (kairėje) gerokai užrūstino „Nizhny Novgorod“ klubo vadovus
Nuotr. AP-Scanpix
Buvęs NBA krepšininkas Luke'as Babbittas Žemutiniame Naugarde ištvėrė vos pusmetį. VTB Vieningoje lygoje rungtyniaujantis Rusijos klubas pranešė, kad 24 metų 206 cm ūgio amerikietis neteisėtai nutraukė sutartį su ekipa ir išvyko namo. 

Perpykę „Nizhny Novgorod“ klubo vadovai pareiškė neketinantys Babbittui išduoti paleidžiamojo rašto, todėl jis negalės tęsti sezono jokiame kitame klube. 

Šį sezoną amerikietis buvo vienas „Nizhny Novgorod“ komandos lyderių. VTB Vieningoje lygoje jis vidutiniškai rinkdavo po 13,3 taško, atkovodavo po 3,7 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Dvitaškius Babbittas mesdavo 47,9, o tritaškius – net 51,6 proc. taiklumu. 

Europos taurės turnyre amerikiečio rodikliai buvo dar geresni – 13,2 taško, 3,7 atkovoto kamuolio ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. Dvitaškius jis metė 55 proc., o tritaškius – net 63,3 proc. taiklumu. 

Šį vakarą Žemutinio Naugardo klubas žais svarbias ketvirtojo „Last 32“ turo rungtynes su Bilbao „Basket“ komanda. Rusijos ekipa per pirmuosius tris mačus iškovojo dvi pergales ir L grupėje daljasi 1-3 vietas.

Prieš atvykdamas į Rusiją Babbittas trejus metus praleido NBA lygoje, kur vilkėjo Portlando „Trail Blazers“ ekipos marškinėlius, kur sužaidė 126 rungtynes ir vidutiniškai rinkdavo po 3,8 taško bei atkovodavo po 2,1 kamuolio.

2010 metų NBA naujokų biržoje dalyvavusį amerikietį 16-uoju šaukimu pasirinko Minesotos „Timberwolves“ klubas.

Komentarai:
Del autografo tai gerai cia :))) siaip kad salta ir viskas ten pilka tikrai galejo buti dar koks konfliktas del konors ir kam kenteti..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-01-29
-6
Atsakyti
djgaffer
Atsimenu,kai sužinojau prieš sezoną,kad žais už Naugardą,tai taip ir nesupratau,ką jis ten pametė.Keista,kad dar anksčiau iš ten nepabėgo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-01-29
-2
Atsakyti
Olis
Tikriausiai per šalta pasidarė Rusijoje.
2014-01-29
-14
Atsakyti
VinCarter15sitas geras tikrai kiek maciau, tik ka jis cia sugalvojo?


Man ir įdomu kaip jis sugebėjo pasirašyt sutartį su Novgorodu :)) Gal netyčia autografus dalindamas pasirašė.
2014-01-29
+14
Atsakyti
sitas geras tikrai kiek maciau, tik ka jis cia sugalvojo?
2014-01-29
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.