Ante Tomičius geriausio Eurolygos „Top 16“ žaidėjo vardą pelnė antrą savaitę iš eilės
Ante Tomičius geriausio Eurolygos „Top 16“ žaidėjo vardą pelnė antrą savaitę iš eilės
Nuotr. AFP-Scanpix
Nesulaikomai rungtyniaujantis „Barcelona“ ekipos kroatas Ante Tomičius antrą kartą paeiliui buvo pripažintas naudingiausiu praėjusios savaitės Eurolygos krepšininku. 

Tomičius surinko net 40 naudingumo balų ir buvo svarbiausias katalonų vedlys į pergalę po pratęsimų 89:84 mače su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa.

Tomičius nugalėtojams per 34 minutes pelnė 26 taškus (11/16 dvitaškių, 4/5 baudų), atkovojo net 15 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 7 pražangas, 2 kartus suklydo bei 3 sykius prasižengė. 

Praėjusią savaitę Tomičius taip pat buvo pripažintas naudingiausiu savaitės žaidėju. Tuomet jis pelnė 24 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir surinko 36 naudingumo balus. 

Antrąją ir trečiąją vietas savaitės naudingiausių sąraše pasidalijo po 28 naudingumo balus surinkę Tomičiaus komandos draugas Juanas Carlosas Navarro ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipos gynėjas Bo McCalebbas.

Navarro į „Anadolu Efes“ krepšį įmetė 17 taškų ir atliko net 11 rezultatyvių perdavimų, o McCalebbas vedė savo komandą į pergalę 78:74 prieš Pirėjo „Olympiakos“. 

Makedonijos pilietybę turintis amerikietis pelnė 20 taškų, išprovokavo 8 pražangas, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
S
DDDD
2014-03-02
+1
Atsakyti
Marič
..................
2014-03-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.