Liublianos „Union Olimpija“ lietuvis Saulius Kuzminskas po galvos traumos grįžta į aikštę. 24 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas iš Lietuvos turėtų padėti Slovėnijos komandai per ketvirtadienį vyksiančias ULEB Eurolygos rungtynes.

Prieš dvi savaites Kuzminskui per Eurolygos rungtynes buvo sumušta galva. Į ligoninę išgabentam krepšininkui nustatytas smegenų sukrėtimas, tačiau Kuzminskas jau pasirengęs grįžti į aikštę.

„Norėjome, kad jis žaistų jau sekmadienį, tačiau gydytojai pasiūlė jam pailsėti dar keletą dienų“, – tvirtino komandos treneris Gašperas Okornas.

Per penkerias Eurolygos rungtynes šį sezoną Kuzminskas vidutiniškai pelnė 3,2 taško bei atkovojo po 4 atšokusius kamuolius. Liublianos klubas žengia B grupės dugne, laimėjęs tik kartą per 6 mačus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.