„Maccabi“ sausį Kaune iškovojo pergalę
„Maccabi“ sausį Kaune iškovojo pergalę
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
„Be abejo, rungtynės vyks ne Kaune, o Tel Avive. Tai – pliusas „Maccabi“ komandai. Bet „Maccabi“ yra šiek tiek silpnesnė už CSKA. Aš manau, kad rungtynės bus labai atkaklios. Atėjo laikas pasirodyti sportinei sėkmei ir „Žalgirio“ stovykloje“, – analitinėje „Žalgiris TV“ laidoje šią savaitę sakė Romualdas Venzbergas.

Buvęs žalgirietis Maskvos CSKA klubą paminėjo ne šiaip sau. Praėjusią savaitę Lietuvos čempionai F grupės lyderiams nusileido tik vienu metimu (86:88), o Venzbergas už tą pasirodymą, ypač pagyręs „Žalgirio“ jaunimą, parašė 9-uką dešimtbalėje sistemoje.

Nedaug iki pergalės „Žalgiriui“ šiemet trūko ir prieš „Maccabi“, kai sausį Kaune vykusiame „Top 16“ mače šeimininkai pirmavo iki 36 minutės, bet galiausiai pralaimėjo (78:87). „Maccabi“ tuomet tai buvo trečia pergalė iš eilės F grupėje, tačiau nuo tada Davido Blatto auklėtiniai laimi tik kas antrą mačą.

„Jokiu būdu nereikia jų nurašyti. Pažiūrėkite, su kokiomis komandomis „Maccabi“ žaidė – su „Real“, CSKA ir „Lokomotiv-Kuban“ išvykose“, – pabrėžė „Žalgirio“ treneris skautas Evaldas Beržininkaitis.

Kalbėdamas apie pavojingiausius varžovų ginklus, jis išskyrė milžiną Sofoklį Schortsanitį, vikriuosius Ricky Hickmaną, Tyrese’ą Rice’ą ir atletiškąjį Deviną Smithą.

„Reikia geriau žaisti lemiamas minutes, nes tai atneša pergales. Geros komandos žaidžia gerai būtent tada, kada reikia, o mes dar to nemokame. Reikia spręsti šį klausimą“, – teigė trečiasis analitinės Žalgiris TV laidos svečias Šarūnas Jasikevičius.

Praėjusią savaitę 38-ąjį gimtadienį pažymėjusiam „Žalgirio“ įžaidėjui kelionė į Tel Avivą bus ypatinga. Būtent čia jis sužaidė turbūt du geriausius sezonus savo karjeroje (2003–2005 m.).

Vaizdo reportažas:

Komentarai:
Žalgiris +4
2014-03-13
+1
Atsakyti
Įdomu kodėl rungtynių su CSKA pabaigoje Jasikevičius kokias 3 minutės staugė ant Lipkevičiaus, nors pats Jaska buvo padaręs aibę klaidų ir padėjo CSKA išsaugoti pranašumą.
2014-03-13
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.