Ketvirtąjį pralaimėjimą FIBA Europos taurės turnyre patyrė Marijampolės „Arvi" krepšininkės. Jos išvykoje po atkaklios kovos 60:65 (13:22, 15:16, 16:11, 16:16) nusileido Trutnovo „Kara" komandai iš Čekijos. Trutnovo ekipa marijampolietėms atsirevanšavo už nesėkmę per pirmąsias rungtynes 72:73.

Rungtynes daug sėkmingiau pradėjusios aikštės šeimininkės jau pirmajame kėlinyje „Arvi" ekipą pasiuntė į nokdauną. Jos spurtavo 14:3 ir atitrūko. Įpusėjus antrajam ketvirčiui po Julijos Karavajevos dvitaškio marijampolietės sumažino atsilikimą iki 5 (23:28), tačiau netrukus „Kara" ekipa susigrąžino 11 taškų persvarą (36:25).

Po didžiosios pertraukos lietuvaitėms kelis kartus buvo pavykę priartėti, o ketvirtojo kėlinio pradžioje po Elos Briedytės tritaškio „Arvi" išsiveržė į priekį (54:51), tačiau 8 taškus be atsako pelniusios aikštės šeimininkės susigrąžino pranašumą ir šventė pergalę.

Pralaimėjusi ketvirtąsias rungtynes iš penkerių žaistų „Arvi" ekipa prarado viltis iškopti į atkrintamąsias FIBA Europos taurės varžybas. Pirmąją pergalę iškovojusios čekės šių galimybių taip pat nebeturi.

Rezultatyviausiai „Arvi" ekipoje žaidė 15 taškų pelniusi ir 10 kamuolių po krepšiais sugriebusi Willnett Crockett. Ela Briedytė įmetė 11, Ligita Kinkevičienė, Diana Razmaitė (6 atk. kam.) ir Julija Karavajeva (8 atk. kam.) surinko po 9 taškus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.