Ketvirtfinalio etape rungtyniaujantys NKL klubai gerina šio sezono lankomumo rekordus. Gerokai daugiau žiūrovų nei reguliariajame sezone renkasi Molėtuose, Vilniuje, Trakuose, Jonavoje ir Marijampolėje.

Būtent šiame mieste pasiektas šio sezono rungtynių lankomumo rekordas. Praėjusį ketvirtadienį (03.20) rungtynes tarp vietos „Sūduvos-Mantingos“ ir „Trakų“ komandų stebėjo 600 žiūrovų.

Tą patį vakarą nedaug nuo suvalkiečių atsiliko ir Jonavos krepšinio mėgėjai. „Petrochemos“ ir Molėtų „TiuMeno-Ežerūno“ dvikovą stebėjo sausakimša arena – 550 žmonių.

Antradienį (03.25) Marijampolės ir Jonavos miestų krepšinio sirgaliai vėl galės mėgautis NKL ketvirtfinalio rungtynėmis. 

Komentarai:
oba to kesukazzz
Kazko Kestuk tu per menkai imi!Reikia placiau!!!Tokiam didmiestyje,su perspektyva tureti Euro Cup lygio komanda,manyciau 10 K vietu turetu buti optimalu.Valukonis bent turetu galimybe kokiam Boroussi,duoti keleta pamoku ir penketa bloku.Geros mudvieju mintys,ar ne!?Besiribojancios su suvalkietiskais kliedesiai,bet vistiek smagu,ar ne taip,Kestuk?
2014-03-25
-2
Atsakyti
Štai matos, kad Marijampolėj populiarus krepšinis ir miestui reikia LKL žaidžiančios komandos. Miestui reikia kuo greičiau nauja arena statyti. Tiesa su tokiu meru, kaip Brazys Marijampolė nieko nepasistatys. O statyti reikia būtinai 3000 vietų, o ne kaip žada statyti 2500 vietų. Pavyzdys Prienų komanda negalejo žaisti Europos taurėj savo arenoj, nes jų arena neturi 3000 vietų. Toki nuostatai yra Europos taurės. Taigi jei kartais ateitį Marijampolės komanda norėtų žaisti Europos taurėj, tai jie vient tik dėl to,kad jų arenai truks 500 vietų negalės žaisti savo naujoje arenoje. Taigi Marijampolės gyventojai, galvokit apie ateitį ir statykit 3000, o ne 2500 vietų areną, kad netektų poto gailėtis, kad statėm ir nedastatėm iki tiek kiek reikia.
2014-03-24
-4
Atsakyti
marijampolietis
Tai kad is akies raso ta ziurovu skaiciu tai tokius rekordus tik must ir must
2014-03-24
+3
Atsakyti
to Anonimas
kazint pats is kokio didmiescio busi grybe?
2014-03-24
-3
Atsakyti
Anonimas
Kad tas majamis mazas surlyses grybas
2014-03-24
-9
Atsakyti
Anonimas
Majami į NBA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-03-24
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.