Kad ir kaip Jerry Sloanas nenorėjo pabrėžti pergalės svarbumo, jo komandos žaidėjai bei fanai treneriui neleido ramiai baigti rungtynių. Geriausią rezultatą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) turinti Jutos „Jazz“ (16-5) ekipa 101:79 sutriuškino Dalaso „Mavericks“ (14-7) ir padovanojo savo treneriui tūkstantąją karjeros pergalę.

Paskutines dvi minutes Jutos ekipos sirgaliai skandavo trenerio vardą ir atsistoję jam plojo. Sloanas, iškovojęs 1000-ąją pergalę, tapo vos penktuoju NBA treneriu, pasiekusiu tokią atžymą.

„Tai girdėti maloniau nei švilpimą, kurį man yra tekę keletą kartų patirti – pripažino Sloanas. – Svarbiausia, kad jie galėjo džiaugtis dėl to, kad mūsų komanda žaidė gerai. Džiaugiuosi, kad ši pergalė pagaliau pasiekta ir toliau galėsime žaisti krepšinį“.

Sloanas per savo karjerą yra laimėjęs 60 proc. rungtynių ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik Patui Riley, treniruojančiam dabartinius NBA čempionus Majamio „Heat“. Be to, „Jazz“ treneriui trūksta vos 10 pergalių, kad pavytų Larry Browną, turintį 1010 pergalių.

„Jis nešvęs šitos pergalės, – po rungtynių buvo įsitikinęs „Jazz“ lyderis Carlosas Boozeris, įteikęs treneriui kamuolį su visų žaidėjų parašais. – Toks jau yra mūsų treneris. Savo galvoje jis turi svarbesnių tikslų“.

„Jazz“: Carlosas Boozeris 31 taškas (11 atkovotų kamuolių), Deronas Williamsas 18 (7 rez. perd.), Mattas Harpringas 15, Andrejus Kirilenka ir Derekas Fisheris po 10.

„Mavericks“: Dirkas Nowitzki 26 (10 atk. kam.), Anthony Johnsonas 10.

Komentarai:
joa, pritariu, gal jam kokios psichologines problemos
2006-12-12
+2
Atsakyti
kakzaip kirilenka siemet nusedes
2006-12-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.